Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ישנה אפשרות להחליף את בלם התוף האחורי בבלם דיסק ?

ראיתי שיש מכוניות עם בלם דיסק מקדימה ומאחורה

כמו הטויוטה האוריס ההיברדיות החדשות

שם מרגישים מה זה עוצמת בלם ..

זה דבר שניתן לעשות אותו בכללי ?

פורסם

קודם כל הייתי ממליץ לך לבדוק, את מערכת הבלמים אם אתה מרגיש חוסר בעוצמה.

דרך אגב בתוך התוף יש לך "משאבה" (צילינדר) שעוזר בבלימה של גלגלים אחוריים.

לגבי ההחלפה לא נירה לי שמישהו יתחיל להתעסק בזה..

• ספונסר פורום
פורסם

אפשר לעשות את זה אבל זה יקר ולדעתי לא הכרחי. אם הבלמים ברכב שלך תקינים הוא צריך לעצור טוב גם עם בלם תוף מאחור. אל תשכח שבזמן בלימה רוב העומס נופל על הגלגלים הקדמיים, לא על האחוריים. ויש עדיין רכבים חדשים שמגיעים עם תוף מאחורה.

פורסם

יש לי אלרו שנת 2000 עם 4 בלמי דיסק, עוצמת הבלימה אכן טובה מאוד אבל לא כמו ברכבים החדשים.

אני מניח שזה נובע מכיוון של דוושת הבלם, כי ברגע שאני לוחץ לחיצה מכובדת על דוושת הבלמים רק אז הם מתחילים להרגיש בולמים בצורה טובה.

אין לך שום צורך להחליף את התוף בבלם דיסק אתה לא תרגיש בהבדל .

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם (נערך)
יש לי אלרו שנת 2000 עם 4 בלמי דיסק, עוצמת הבלימה אכן טובה מאוד אבל לא כמו ברכבים החדשים.

אני מניח שזה נובע מכיוון של דוושת הבלם, כי ברגע שאני לוחץ לחיצה מכובדת על דוושת הבלמים רק אז הם מתחילים להרגיש בולמים בצורה טובה.

אין לך שום צורך להחליף את התוף בבלם דיסק אתה לא תרגיש בהבדל .

אבל זה אפשרי לעשות כזה דבר בבלנו בכלל ?

ואין לי בעייה בבלמים סתם מתעניין בכלל

במידה וזה אפשרי הייתי חושב לנסות את זה

זה כל הסיפור

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
  • תוכן חדש...