Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהפיג׳ו 206 שנת 2002 שלי שפכה מנוע הגיע הזמן לקנות רכב חדש

מה שאני מחפש זה רכב אוטומטי חדש מהיבואן עד 80 אלף (אפשרות חריגה של עוד 6-7 אלף) רצוי סופר מיני מאובזרת כמה שיותר במסגרת המחיר שאני מוכן להעמיד.

שתתאים גם למשפחה בת חמישה נפשות (לא נורא אם יהיה קצת צפוף)

אני אישית חשבתי על ה208 או משהו בסגנון מה אומרים?

עוד שאלה אם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות עוד קצת למבצעים של היבואנים ואם יהיה בכלל בקרוב

תודה

פורסם

עכשיו יש מבצע על שברולט סוניק של5 נפשות כניראה תתאים יותר עקב תא מטען גדול מאוד מציע לבדוק אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לזה היא אופציה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי איתי, נשמח לתאם לך את הסוניק סדאן לנסיעת מבחן. לסוניק תא מטען ענק של 502 ליטרים (גדול מכמה משפחתיות), מרווח פנימי גדול ואבזור מפנק. הכל במחיר של 80,000 ש"ח (תקף עד ה 9.11). קליק לפרטים נוספים ולהזמנת נסיעה http://www.chevrolet.co.il/Sonic/

פורסם

אין בעיה שאתה נוסע לבד, הרכב מתאים גם לזה.

במידה וכל הנפשות ירצו לנסוע, רכב סופרמיני כבר יהיה התעללות {קצת}.

תנסה את השברולט, אולי תהיה מבסוט מנסיעת מבחן.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

208 סבבה, אבל אם התקציב 80K כך בחשבון שהגרסה הידנית לא מאובזרת בעליל, מעבר לכך היא נוחה, תומכת בגב, ובגלל משקל קל ובכל זאת ידנית עם 1.2 3 ציל' צריכה להיות חסכונית בדלק אבל כמו שאחרים לפני ציינו יש לך כמה אופציות אוט' ב-80K אם בא לך אסייאתי או אירופי ישן קצת...

• תוכן חדש...