Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפסולות Maragogype של נספרסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במחיר הזה, שיחנקו עם הקפה שלהם.

חסר רק שיעשו קפה מהחרא הזה (תרתי משמע) שיוצא מהתחת של גחן (קופי לוואק).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הקטע שזה נראה מחיר 'אחיד', לא פעם ראשונה שאני נתקל במחירים של קפסולות בחו"ל לעומת בארץ ובארץ זול יותר.

זה עדיין מחיר מופרז, אבל סתם מעניין אם מישהו ניסה ואח"כ חירבן יהלומים מהמהדורה הזאת (ככה רואים בתמונה לפחות)

פורסם

די קשה להשיג בארץ את ה-maragogype (אין לי מושג איך מבטאים בעברית...).

אני קיבלתי דגימה מחבר שקיבל ישירות מאיזה מגדל בניקרגואה (קפה ירוק, קליתי בעצמי, כרגיל).

קפה טוב ומעודן אבל זהו, בערך.

קצת כמו הג'מייקה, די הולך לאיבוד באספרסו, מתאים יותר לפילטר.

שימו לב!!

ה-@#$%^^ שמכונה "קפה" המצוי באותה קפסולת נספרסו מכיל בין השאר זנים זולים בהרבה,

ממקסיקו ומקולומביה. גם הזנים הכי יקרים ממקסיקו ומקולומביה עדיין זולים יותר ממרגוג'יפה. בקיצור, שלא יעבדו עליכם.

ולסיום, חידה, בלי גוגל:

עד כמה המרגוג'יפה יקר יותר מקפה ברזילאי מאיכות טובה (למשל, סראדו)? נגיד שברזיל עולה X, כמה עולה הזן הזה מניקרגואה?

למנחשים נכונה יימסר חתול משומש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נסיתי וזה באמת טוב.

מבחינתי לא שווה את ההשקעה, אבל מי שבאמת פריק של קפה ויש לו כסף להשקיע על זה אז למה לא?

פורסם

האנס,

אני אהמר על 25 עד 50 אחוז יותר יקר?

אגב, בבוטיקים של נספרסו את את הקפה המדובר לצורך טעימות? אם כן- ממילא אני עובר קרוב לבוטיק כזה מדי יום, אז אולי אקפוץ לטעימונת...

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

עדכון:

הייתי בבוטיק ראשל"צ וטעמתי את הקפה הנ"ל.

חוץ מהקטע שלהם להכין רק אחת לרבע שעה לנוכחים, בגלל ההתעקשות על ההסבר והתשבחות בתהליך ההגשה (אין אפשרות לבקש במיוחד).

בתכלס? נחמד. הרבה יותר מוצלח בלי חלב, לא צריך סוכר כלל (ואני תמיד שותה בלי) - יש לו מתיקות מסויימת, אך גם חמיצות.

לא התלהבתי. לדעתי קובאניה או דרקאן או ארפג'יו מוצלחים בהרבה.

מי שאהב את בוקילה- זה יתאים לו יותר, לעניות דעתי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
האנס,

אני אהמר על 25 עד 50 אחוז יותר יקר?

אגב, בבוטיקים של נספרסו את את הקפה המדובר לצורך טעימות? אם כן- ממילא אני עובר קרוב לבוטיק כזה מדי יום, אז אולי אקפוץ לטעימונת...

זכית בחתול משומש :-)

חלק מההנאה בנספרסו זאת העובדה שאתה משלם מחיר גבוה ב-800 אחוז

בהשוואה לקולה ביתי/פרטי, או במילים אחרות, כמה יקר ככה טעים. אבל רק כאילו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ב"חביתוש":

http://www.coffee-tech.com/products/lab-equipment/fz-rr-700-manual/

הדגם הידני, אצלי הידיות מעץ (הסדרה הראשונה...)

• תוכן חדש...