Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה- 1200 TSI או 1600?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מעוניין ללכת על הסיאט איביזה

אני ממש מבולבל ולא יודע האם ללכת על המנוע 1600 או 1200 TSI

הרבה אומרים לי שה DSG עושה המון בעיות

אפשר לקבל המלצות? במה אתם הייתם בוחרים?

תודה רבה :)

פורסם

מנוע ה-1.6 של הקונצרן הוא די מיושן ומוחלף בהדרגה בכל הרכבים.

אין מה להשוות בינו לבין ה-1.2TSI החדש שהרבה יותר חסכוני ממנו עם רצועת כוח רחבה יותר.

אם תשים לב הרבה יצרניות רכב עוברים למנועים מוגדשים עם נפח קטן יותר.

היו מקרים של בעיות ב-DSG אבל זה לא גורף על כל רכבי הקונצרן.

מעבר לזה - יש לך אחריות של חמש שנים על הגיר אז אתה יכול להיות רגוע.

פורסם

השועל המקורי צודק. האחריות המורחבת ניתנה עד שנתון 2013. מה שמשווק היום מגיע עם האחריות הרגילה לרכב (במקרה של סיאט שנתיים).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לצערנו החדשות הן שנתיים אחריות, גם על הגיר אבל אין מה להשוות בין ה-1.2 TSI ל-1.6. בכל הפרמטרים ה-1.2 לוקח.

ה-1.6 מיושן מאוד ומי שיודע להתנהג עם ה-1.2 TSI המנוע חסכוני ביותר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני גם שקלתי את הרכב הזה, אבל הלחיץ אותי כל עניין הגיר, שמעתי שאנשים אומרים שמכיוון שאמינות הגיר עלתה וטופלו הבעיות האחריות התקצרה חזרה לשנתיים, מבחינת זה בדיוק ההיפך, אם טיפלתם בבעיות הגיר, למה לקצר את האחריות? אם הייתה גרסה ידנית כבר הייתי רוכש.

פורסם

זה החשש של כל מי שרכש את הרכב, נהיה יותר חכמים רק בעוד כמה חודשים לאחר שהרכבים הנ"ל יהיו על הכביש כמה חודשים.

מקווה מאוד שהגיר הנ"ל תקין וכל התקלות הסתדרו. זה לא נעים ללכת עם רכב חדש כל כמה חודשים למוסך גם אם זה באחריות ותיקון בחינם.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

האמת, הרכבים הללו על הכביש כבר כמעט שנה (להזכירכם אנחנו כמעט בנובמבר 2014) ואין גל של תלונות, כפי שהיה בנוגע לשנים קודמות (ואגב, אין גם ממש תלונות אצל אלו שעברו כבר את התיקונים, במסגרת האחריות, בשנתונים הידועים כבעייתיים). יחד עם זאת, אני מסכים כי עדיין אין אינדיקציה מספקת (נניח של 2-3 שנים).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני לא הייתי מתמקד על מנוע מסויים. למרות העדיפות של ה-1.2TSI, אם תמצא 1.6 במצב טוב ובמחיר מתאים - אין סיבה שלא תרכוש אותו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...