Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתארגנת מחאה ספונטנית נגד מחירי הרכב השערורייתיים במדינת ישראל.

כל חבר פורום, כל מי שיש לו זיקה מינימלית לתרבות מוטורית, הקדישו שעה אחת מחייכם ועזרו להורדת המחירים.

זו בסה"כ שעה אחת שאם כל אחד מכם היה מקדיש, היו חוסכים לכם עשרות אלפי שקלים ברכב הבא.

https://www.facebook.com/KatzOwesMeMoney

כמו כל פעם, ישראל כץ שולף את קלף הליכוד הקלאסי, "ועדת בדיקה", קלף שמטרתו היחידה היא לעכב את המחאה ולמסמס אותה, כדי שנשכח מהסיפור ונעבור הלאה, כמו שאנחנו הישראלים תמיד עוברים והטייקונים ממשיכים להנות. הוא יודע ש"ועדת בדיקה" תמיד מדעיכה מחאות.

לא הפעם, הפעם אנחנו זועמים, יש גבול לכמות הכסף שהממשלה המושחתת הזו גונבת מאיתנו. הניעו את הרכב, אספו את החברים ובואו נבהיל את השרים וחברי הכנסת המושחתים. זו שעה אחת מהחיים שלכם. אחת בלבד.

נמאס לנו לשלם פי 3. נמאס לנו לחיות תחת חסדי היבואנים המונופליסטיים והשקרנים. נמאס לנו לשלם על חלקים פי 5.

הרבה חברים כתבו בדף "למה לא עושים הפגנה" "למה לא שורפים את המועדון" וכאלה. אז החלטנו להרים את הצעד הבא – לצאת ביום שישי בשבוע הבא לשיירת מכוניות ואופנועים מחניון הסינמה סיטי בראשון לציון אל ביתו של שר התחבורה בכפר אחים (ליד קרית מלאכי) – כדי לדרוש ממנו להחזיר לנו את הכסף שהוא חייב לנו.

תודיעו למשפחה, לחברים – יום שישי הבא, 7.11.2014 ב-13:00, באים עם המכונית או האופנוע (ואל תשכחו להביא שק גדול לכל הכסף שישראל חייב לכם).

נעדכן בכל הפרטים בהמשך.

אין לכם רכב? הגיעו לנקודת האיסוף והצטרפו לאחת המכוניות.

בינתיים – פשוט תירשמו ותעבירו לחברים שלכם

http://bit.ly/1wuIYJU

פורסם

במקום ללכת להפגין תתפקדו לליכוד ותשפיעו או גם וגם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המקום הנכון להפגין הוא דווקא מול בית שר האוצר.

המסים על כלי רכב נקבעים ע"י משרד האוצר ולא משרד התחבורה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ועדת בדיקה זה כמו - "דברו על זה ב offline" בהיי-טק, משמעות הדבר זה - תפסיקו לבלבל לי (הבוס/השר) את המוח ותחזרו לעבודה להכניס לי כסף (למעביד/לממשלה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כמו שאמרו - המס לא נקבע ע"י משרד התחבורה. בכל מקרה, שינוי דרסטי בגובה המס ידרוש כיסוי החור התקציבי ממקום אחר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...