Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי יונדאי I10 חדשה היא צריכה להגיע ועכשיו השאלה לגבי אבזור קוסמטי לרכב:

- השחרת חלונות האם מותר בשמשה האחורית ואיפה מומלץ לעשות הדבקה איכותית וזולה?

- נורות מעבר H4, חשבתי לקנות נורות לבנות דמוי קסנון כמו הפיליפס דיימונד ויז'ן שהיו לי ברכב הקודם, אך הן נשרפו והתיכו לי את בית הנורה בפעם הקודמת, לכן עברה המחשבה למה אני עושה עם זה?

- האם ניתן למצוא גאנטים ניקל או אפילו מבריקים באותה רמה לגודל ג'אנט 14'? איפה?

- תפירת כיסוי עור להגה איפה ניתן לעשות ומה המחיר?

- ידית בין המושבים עם תא אחסון מקורית קיימת ל-I10?

תודה מראש!

רועי.

פורסם

מאיפה אתה?

לא זוכר חוקיות להשחרת חלון אחורי מה שבטוח טסט זה לא עובר (רכב חדש נראה לי עושה טסט אחרי שנתיים - תקנו אותי אם אני טועה)

יש לך אשכול לא קטן על הנושא הזה בדביק.

נורות H4 (מעבר / אורות גבוהים) - למה אתה עושה את זה?! תגיד לנו אתה. נטו יופי לא?!

לא חסרות נורות HID Led שיספקו לך יופי של אור וגם יופי של חור :) - ראה אשכול של IPF

משענת יד/תא אחסון אני בספק אם תמצא משהו אבל תריץ חיפוש בEBAY - אל תצפה למחיר נמוך

פורסם

תתחדש על היונדאי החדשה :-D

בשמשה האחורית אסור להשחיר את החלון, ואם אתה רוצה הדבקה זולה אל תצפה שזה יחזיק לך הרבה זמן כי בטח השתמשו בפילם זול.

לגבי ג'אנטים יש לך בלי סוף במיליון דוגמאות וגדלים בכל מקום בארץ זה לא בעיה להשיג.

לגבי כיסוי עור להגה לא יודע אף פעם לא שמתי ולא חושב לשים.

ברכב הקודם שלי קניתי משענת יד באוטודיפו.

פורסם

תתחדש על היונדאי, לדעתי זה רכב המיני הכי יפה על הכביש כרגע.

השחרת חלון אחורי זה דווקא כן עובר טסט, הרכב שלי ושל גיסי עבר טסט עם חלון אחורי מושחר.

אבל תוציאו לכם מהלקסיקון "אני רוצה איכותי וזול", שתי המילים האלה לא הולכות ביחד!

השחרה איכותית שתחזיק מעמד לאורך זמן ותראה כמו שצריך, לא תעלה זול.

ג'אנטים תוכל למצוא בהמון פנצ'ריות בארץ או אצל ג.מ פורטל בבת ים.

תפירת עור על ההגה ואופציות למשענות יד תוכל למצוא בטופ קאר בחולון.

פורסם

זה מקורי מהיצרן או אתה הדבקת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי ג׳אנטים יש לך את החנות GMPortal בבת-ים, תסתכל באתר שלהם. שמעתי המון חוות דעת וביקורות טובות עליהם ועל השירות שלהם.

לגבי תפירת ההגה וכל הקשור בזה יש לך את TOP CAR ברח׳ האורגים בחולון: http://www.topcar-ltd.com/

יש להם עבודות מצויינות, עושים עבודות מושלמות לטעמי, פרפקציוניסטיים.

בקשר לנורות דמוי קסנון, יש חברה שנקראת mTec שיש לי 2 סוגים ופה כבר זה לבחירתך:

SuperWhite 4350k

CosmosBlue 4750k

אני מניח שאת ההבדלים בK אתה כבר יודע.

לגבי השחרת חלונות, מבחינת החוק בטסט יכולים להכשיל אותך על השמשה האחורית, 2 האחוריים הם חוקיים. אני אם הייתי במקומך הייתי משחיר גם את השמשה ומחכה לטסט בעוד שנתיים ואולי אפילו לא יגידו לך דבר בגלל שזה רכב חדש. משטרה לא תעשה לך שום בעיה.

מקווה שעזרתי.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

במידה וכן צריך להוריד את המדבקה,זה לא יכול לפגוע בפסי החימום של השמשה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה מקורי מהיצרן או אתה הדבקת?

בשני הרכבים זו הדבקה של פילם איכותי שנעשה במקום איכותי, עברו טסט בלי בעיה.

לגבי הורדה שלהם, מעולם לא ניסיתי אבל אני לא חושב שהם יפגעו בפסי החימום אם מדובר בפילם איכותי ועבה שיורד מבלי להתקלף.

פורסם

מנצל"ש ברשותכם.

חושב לעשות השחרה איכותית בכל הרכב פרט לשמשה קדמית - הגוון יהיה 50 אחוז (השחרה מינימלית)

המטרה: הורדת טמפרטורה והצללה על היושבים ברכב.

דברים שמטרידים אותי:

1. שלא יעבור טסט (אולי בגלל שזה 50 אחוז וכל החלונות זה ייראה אחיד ולא ישימו לב?)

2. האם זה ייפגע בראות לבחוץ?

* לא מעניין אותי שאפשר לראות פנימה לרכב. (אין מה להסתיר)

פורסם

בחושך בתנאי תאורה לא טובים,מאחור הראות לא טובה למשל בחניה או ביציאה ברוורס,אבל מעבר לזה,יש יתרון להשחרת שמשה אחורית,יותר אין סינוור מהרכב מאחור כי זה לא מפריע.

אבל לא בטוח שתעבור טסט,כמו שאתה רוצה חלק כן עוברים חלק לא.

פורסם

יוליאן

אני מניח שאתה עונה מתוך נסיונך עם הספייס סטאר שלדעתי מושחרת יותר מ50 אחוז.

לדעתך יהיה איבוד ראות גם בהשחרה של 50 אחוז?

פורסם

אכן זה מניסיון עם המיצובישי,איני יודע באיזה רמה זה מושחר.

פורסם
מאיפה אתה?

לא זוכר חוקיות להשחרת חלון אחורי מה שבטוח טסט זה לא עובר (רכב חדש נראה לי עושה טסט אחרי שנתיים - תקנו אותי אם אני טועה)

יש לך אשכול לא קטן על הנושא הזה בדביק.

נורות H4 (מעבר / אורות גבוהים) - למה אתה עושה את זה?! תגיד לנו אתה. נטו יופי לא?!

לא חסרות נורות HID Led שיספקו לך יופי של אור וגם יופי של חור :) - ראה אשכול של IPF

משענת יד/תא אחסון אני בספק אם תמצא משהו אבל תריץ חיפוש בEBAY - אל תצפה למחיר נמוך

הייתה טעות כתיב והשאלה היית "מה אני עושה עם זה?"

בקיצור אני מחפש נורות שייתנו לי אפקט לבן/כחול בלי לגרום לנזקים מיותרים יש דבר כזה או שזה מצריך שינויים ברכיבי החשמל?

• תוכן חדש...