Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והשאלה היא מה יהיה יותר נכון ויותר זול: לקנות מוכן או לבקש מתכשיטן לייצר?

האם תכשיטן יהיה יותר זול?

או האם בכלל לרכוש מהרשת, מחו"ל?

אם לרכוש בארץ מוכן - היכן באזור הבורסה ברמת גן יש חנות רלוונטית לנושא? אמינה? מחיר שפוי?

תודה ושבת שלום.

פורסם

מה זה אבן אדומה בשבילך? לגבר או לאישה? מאיזה חומר? מה טווח המחירים? תמיד בחו"ל יש מלאי הרבה יותר גדול. אבל אם יש לך משהו ספציפי בראש, יהיה קשה מאוד למצוא את זה.

הדרך הטובה ביותר היא לרכוש את האבן (אם אתה מחפש אבן יקרה) ממוכר שמתמקצע ואז ללכת לתכשיטן שיעצב לך את הטבעת. בסך הכל, זה עסק לא זול.

פורסם

תודה עבור תגובתך.

לא מכיר שמות, אבל האבן היא אדום כהה שקוף.

אין לי משהו מסוים בראש, רק טבעת זהב (לא כבדה מדי) עם האבן במרכז. ראיתי פעם גם טבעת שבה האבן הייתה מוקפת באבנים קטנטנות שקופות. גם יפה.

אני גר בגבעתיים והשאלה היא האם פשוט ללכת לאזור הבורסה ברמת גן ולהסתובב בחנויות (מבצע קשה שכן חלקן מוחבא) או לרכוש דרך האינטרנט בחו"ל?

הבנתי כבר שייצור קאסטום ע"י תכשיטן יהיה עסק יקר מדי.

פורסם

מנצל"ש...

לאבי הייתה טבעת משפחתית פעם (בת הרבה הרבה מאוד שנים...), טבעת זהב עם אבן שחורה (אובלית, שני ס"מ לערך) עליה מוטבע הסמל המשפחתי (לא צוחק, 13 דורות :-P).

בדרך כלשהי אבי הצליח לאבד אותה כשהייתי קטן.

במידה וארצה יום אחד להכין טבעת דומה, האם יש בעל מקצוע שעושה זאת? כבר יש לי הדפס גדול ומפורט של הסמל והרעיון הכללי כבר ידוע.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...