Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אמא שלי מעונינת בגיפ ,היא לא מעונינת להתחיל לנסוע בשטח אבל רוצה רכב גבוה.

התקציב די דל כ60000 שח .חשבתי על טריוס אבל המחירים די גבוהים לשנת 2008

היום ראיתי מודעה על הגיפ קומפאס שנת 2008 מנוע 2400. יד 3 עם 130000 ק"מ מטופל במוסך מורשה

האוטו ניראה טוב . המחיר 58000 שח . האם רכב כזה יכול להתאים לאמא שלי? היא נוסעת כ700 עד 1000 ק"מ בחודש ככה שדלק לא ניראה לי בעיה .

איך האוטו? איך האמינות שלו?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי לירוי1
פורסם

הקומפאס הוא אופציה לא רעה, הרכב יושב קצת יותר גבוה מרכב פרטי על הכביש, המנוע הוא מנוע 2400 4 צילנדר דיי מיושן אבל עושה את העבודה. גם מבחינת צריכת דלק שהיא סביב 7-8 ק"מ לליטר בממוצע לא אמורה להיות בעייה בשל הנסועה הנמוכה.

הייתי שוקל גם את הגיפ ליברטי, משנת 2008 הדגם עבר מתיחת פנים מעיצוב עגול למרובע, המנוע הוא 3700 V6 עם 210 כ"ס (זהו למעשה המנוע של הגרנד צרוקי 3700). דגמי הלימיטד מגיעים עם ריפודי עור, כיסאות חשמליים וגג נפתח והרבה יותר מאובזרים, ויש גם הילוך LOW לשטח (לא שתזדקק).

מצ"ב תמונה של הליברטי.

דרור

2.jpg

פורסם (נערך)

אתה בטוח רוצה לרכוש לאמך רכב עם 2 כוכבי בטיחות ? (ועוד לדגם אחרי מתיחת הפנים :?).

הקומפאס רכב די גרוע למען האמת, איכות תא נוסעים ירודה (ברמה של סופר מיני) ,איכות הרכבה נמוכה, צריכת דלק לא משהו, מונטין אמינות מפוקפק והכי גרוע בטיחות של תבייש את מיטב תוצרת סין.

http://www.euroncap.com/results/jeep/compass.aspx

בקיצור עשה לעצמך טובה ונסה לגרד ניסאן קשקאי מ-2008, נוח יותר, חסכוני יותר ועם ציוני בטיחות מעולים.

עריכה אחרונה על ידי PorSche-911
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...