Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית נזילת דלק בקרבורטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

מודה ועוזב ירוחם...

שלמה דן גידרון, אופיר מודה לי אבל לא עוזב לירוחם, הוא נשאר עדיין באזור ראש העין..

גם את שלי צביקה שיפץ ופשוט תענוג אין מילים.

יניב שמחתי לשפץ גם את הקרבורטור בקורטינה שלך, ואני שמח ומאושר, שאתה שבע רצון!

בברכה

צביקה

החורף עבר ושוב אפשר להתעסק באוטו,

הקרבורטור נישלח אחר כבוד לצביקה וולקן שפירק סידר כיוון וניקה והמנוע מניע מיד לאחר שהגיע דלק לקרבורטור ואפילו ללא צו'ק :lol:

עשיתי סיבוב ומנוע עובד עגול וחלק, אין צורף אפילו לכוון, פשוט כייף, נבדוק אותו במהירות גבוהה יותר בשלב יותר מאוחר.

אגב הגעתי למסקנה שלא שווה להתעסק עם דברים כאלו לבד למרות שיש לי ידיים טובות ואני עושה כמעט הכל,

מומלץ

תודה צביקה

אופיר תודה על הפירגון!

שמחתי מאד לשרת אותך, ולטפל בקרבורטור של הקורטינה, לשביעות רצונך המלאה, כפי שהבטחתי, ולא בפעם הראשונה, כפי שזכור לך, שיפצתי גם את הקרבורטור בקפרי הקודמת שלך, לפני כחמש שנים, ועדיין הרכב נוסע ומתפקד, עד היום !

לאחר הנסיעת מבחן אתה תווכח לדעת שגם המהירות הסופית גדלה והשתפרה, ואיתה גם ירדה צריכת הדלק.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...