Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית נזילת דלק בקרבורטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפרק לגורמים ותעשה ניקוי יסודי

תחליף את כל האטמים וסגור עניין

אם אתה לאיודע לבצע זאת לך לבעל מקצוע , קרבורטור שלא עובד טוב זה סיוט

אל תעשה קיצורי דרך

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תפרק לגורמים ותעשה ניקוי יסודי

תחליף את כל האטמים וסגור עניין

לא.

אם ברז המחט פגום או המצוף סדוק גם מאה פירוקים, ניקוי והחלפת אטמים לא יעזרו.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
לתשומת ליבך - ספריי קרבורטור לא פוגע במתכות אלא רק ממיס פיח ושומנים. לגבי הלאגרים שציינת המצערת התחתונה בקרבורטור , הציר שלה נע בתוך בוקסות ולא בתוך לאגרים. כשהבוקסות נשחקות זה מפר את האיזון בין הדלק לאויר.

לזה התכוונתי.

פורסם
עם איזה משאבת דלק אתה משתמש

אם חשמלית אז יכול להיות שהלחץ די גבוה ובעיקבות זה הדלק ממשיך לזרום.

זו לא תופעה שהיתה מופיעה לפתע, אלא אם כן המשאבה הוחלפה ממש לאחרונה. לחץ היציאה של משאבה, אם כבר ירד עם הזמן ולא יעלה פתאום.

פורסם

תודה על התגובות,

כשסיימתי לנקות, נשפתי עם הפה בכניסת הדלק, כשהמצוף היה למטה היתה זרימת אויר חופשית, כשהרמתי את המצוף כדי לדמות כוסית מלאה האטימה היתה מוחלטת לגמרי,

יש לציין שהמצוף היה רופף על הציר שלו, יש מצב שהוא נפל ממנו המהלך ההתקנה, אפתח ואעדכן בהמשך.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לא.

אם ברז המחט פגום או המצוף סדוק גם מאה פירוקים, ניקוי והחלפת אטמים לא יעזרו.

בקיט מגיע בדר"כ הכל , מצוף דיזות וכו

אם זה לא היה ברור , התכוונתי לשיפוץ מלא

במחשבה נוספת הייתי מביא אחד חדש מחול

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם (נערך)
תודה על התגובות,

כשסיימתי לנקות, נשפתי עם הפה בכניסת הדלק, כשהמצוף היה למטה היתה זרימת אויר חופשית, כשהרמתי את המצוף כדי לדמות כוסית מלאה האטימה היתה מוחלטת לגמרי,

יש לציין שהמצוף היה רופף על הציר שלו, יש מצב שהוא נפל ממנו המהלך ההתקנה, אפתח ואעדכן בהמשך.

כך בודקים אם המחט סוגרת את כניסת הדלק

בדוק היטב אם הציר מושחל נכון לתוך המצוף

בדוק אם קצוות הציר של המצוף יושבים במקומם על הקרבורטור

ודא שהמצוף אטום .

בדוק אם המחט יושבת נכון על לשונית המצוף.

כול זה מתאים אם נזילת הדלק היא מהאטם העליון בחלק העליון של הקרבורטור.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי קובי קליין
פורסם
אני מניח שהאטם התחתון שאתה מתכוון אליו הוא בין הסעפת לקרבורטור ?

אם כן הנזילה לא משם אלא בחיבור בין 2 חלקי הקרבורטור ואכן שם החלפתי את האטם מקורי מקרטון או נייר דחוס.

גם לי הייתה בעייה עם האטם מקרטון (של מכסה הקרבורטור) ופתחתי פעם אשכול עם בעייה דומה לשלך,רק ששם רציתי לדעת איך גורמים לאטם מקרטון לאטום, ולא קיבלתי תשובה , ובסופו של דבר החלפתי את האטם הקרטון העליון באטם משעם, והבעיה נפתרה.

יש לציין שאני החלפתי גם את המצוף וגם את המחט וזה לא עזר עד שהאטם הוחלף לסוג אחר

פורסם

ההבדל בין אטם נייר ואטם שעם הוא היכולת שלהם להתאים את עצמם למשטח. כל זמן שהמשטחים ישרים אטם נייר יעשה היטב את העבודה. אם רק אטם שעם מצליח לאטום הדבר מראה כי המשטחים אינם מישוריים.

עוד דבר: לא מספיק להחליף את שסתום המחט והמצוף, אלא גם יש לכוון את המרחק ביניהם על ידי דיסקיות בין השסתום והחלק העליון של הקרבורטור.

אבל לפעולה זו יש חשיבות רק כשבונים קרבורטור מחדש. אם צצה נזילה באופן פתאומי (ולא בעיקבות תאונה) מקורה יכול להיות אך ורק במצוף\מחט .

פורסם (נערך)

שלום רב !

אני חייב לציין שאני קורא ועוקב אחרי השרשור הנוכחי שפתח ידידי אופיר, שיש לנו היכרות חיובית רבת שנים.

מכיוון שאין לי מה לתרום בנושא, רבים ונכבדים כבר נתנו שלל עצות, רובם נכונות , וחלק לא קשורות ישירות לבעייה, רק הייתי חייב להתערב ולציין לחיוב את תגובותיו של חבר וותיק, ובעל ידע מרשים, שאני עוקב אחריו זמן רב, וקורא בעיון רב ובשקיקה את מאמריו על הרובר ועל שלל ניסיונו בענף הרכב, ולעצם העיניין תגובתו בשרשור זה היא הכי נכונה ומדוייקת, ומעידה על ידע רב וניסיון בנושא, וכוונתי לחבר בשם:lulisa !

רמז : הבעייה נמצאת לא באור הפנס, אך כולם הולכים לחפש אותו שם ורק lulisa, מצביע עליו כל הזמן!

רצוי ומומלץ להתייחס לתגובתיו הרבות והקולעות בול לבעייה!

וזאת בלי לפגוע חלילה בשאר המגיבים והמכובדים כמובן!

בברכה

צביקה

עריכה אחרונה על ידי צביקה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אופיר שלום רב !

ספק תמונה של הקרבורטור שמורכב כעת ברכבך, ולא תמונה מאיביי, והוסף תמונה של האטם הישן שהחלפת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

החורף עבר ושוב אפשר להתעסק באוטו,

הקרבורטור נישלח אחר כבוד לצביקה וולקן שפירק סידר כיוון וניקה והמנוע מניע מיד לאחר שהגיע דלק לקרבורטור ואפילו ללא צו'ק :lol:

עשיתי סיבוב ומנוע עובד עגול וחלק, אין צורף אפילו לכוון, פשוט כייף, נבדוק אותו במהירות גבוהה יותר בשלב יותר מאוחר.

אגב הגעתי למסקנה שלא שווה להתעסק עם דברים כאלו לבד למרות שיש לי ידיים טובות ואני עושה כמעט הכל,

מומלץ

תודה צביקה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...