Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15K בפג'ו 106 (90,000 + דברים נספים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לברר האם יש לכם תמונות/הסבר מפורט על:

1. מיקום פלטר דלק בפג'ו 106 והחלפתו.

2. האם טיפול לפילטר שמן ב 306 זהו אותו טיפול ל 106 בשניהם המנוע 1400 ולכן לדעתי זה אותו הדבר אך בכל זאת.

3. כיצד מחליפים מים בראדיאטור? (ברצוני גם לשתוף את הרדיאטור מכיוון שיש בפנים ג'יפה)

4. החלפת פלטר אויר (לא בטוח לגביי מיקומו)

5. החלפת שמן גיר

6. החלפת פלאגים

כמה לדעתכם יעלה לי טיפול כזה בליטל?

ואולי לבצע אינפוזיה לפי הוראות של אייל אבל אין לי שמץ של מושג איפו הפרפר שלתוכו הוא הכניס את האינפוזיה.

תודה.

הרמן. :mm_tongu: 0X :ok:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
שלום

ברצוני לברר האם יש לכם תמונות/הסבר מפורט על:

1. מיקום פלטר דלק בפג'ו 106 והחלפתו.

2. האם טיפול לפילטר שמן ב 306 זהו אותו טיפול ל 106 בשניהם המנוע 1400 ולכן לדעתי זה אותו הדבר אך בכל זאת.

3. כיצד מחליפים מים בראדיאטור? (ברצוני גם לשתוף את הרדיאטור מכיוון שיש בפנים ג'יפה)

4. החלפת פלטר אויר (לא בטוח לגביי מיקומו)

5. החלפת שמן גיר

6. החלפת פלאגים

כמה לדעתכם יעלה לי טיפול כזה בליטל?

ואולי לבצע אינפוזיה לפי הוראות של אייל אבל אין לי שמץ של מושג איפו הפרפר שלתוכו הוא הכניס את האינפוזיה.

תודה.

הרמן. :mm_tongu: 0X :ok:

שלום ,

אני עשיתי את טיפול 10,000 בעצמי יום שישי הזה ויש לי מספר תשובות .

1. הפילטר יושב מאחורה בצד ימין ליד הגלגל , הוא עולה מקורי בערך כ - 80 ש"ח והחלפתו מאד פשוטה על שחרור וחיזוק באנדים ... שום דבר מסובך.

2. טיפול לפילטר שמן ??... מחליפים פילטר שמן כל החלפת שמן ... אתה צריך מפתח מיוחד כדי לשחרר אותו ואל תשכח לשמן קצת עם האצבע את הגומיה ואת ההברגה.

3. יש פה קצת סיבוך ... אני אישית לא יודע איך לעשות את זה בעצמי , בעצם אני יודע אבל רק בתאוריה ... אני בטוח שיש אנשים בפורום שידעו איך להסביר לך בדיוק.

4. פילטר אוויר יושב כמובן בתיבת פילטר האוויר , החלפתו מאד פשוטה , פשוט תפתח את התיבה ותחליף אותו , אין פה שום סיבוך.

5. צריך כלי מיוחד כדי לעשות את זה , לא מומלץ בבית אלא רק למי שמבין מקצועי בנושא.

6 . פשוט מאד , אתה צריך מפתח פלאגים , עולה כ- 30 ש"ח קיט מלא ... פשוט משחררים ושמים חדשים , גם פה אין שום סיבוך .

אלי.

פורסם

חבר, כדאי שאת הפעם הראשונה שאתה עושה טיפול לבד תעשה עם מישהו שכבר עשה את זה ויכול להדריך אותך.

לא שאני מזלזל, אבל משאלותיך אני מסיק שעוד לא יצא לך לטפל לבד.

אתה לא רוצה לשבור פלאג כי חיזקת יותר מדי, להתבלבל בסדר חוטי הצתה, או סתם לחבר אותם רופף, להרכיב פילטר דלק הפוך או לשים פילטר שמן שלא יישב טוב. אפשר לגרום נזק לאוטו אם לא יודעים מה עושים, או סתם לגרום לנזילות ואיבוד כח - וחבל. זה לא פשוט כמו להחליף בטריות בשלט, אבל לא מדובר בפלפולי גמרא אלא במטלות שכל אדם עם שכל ישר, ידיים טובות והכלים המתאימים יכול לעשות - אבל שווה להעזר במכר בעל נסיון בשביל הפעם הראשונה.

לפירוט של העבודה קרא את דף הקישור (ההודעה העליונה ביותר בפורום).

ועצה נוספת - אם אתה בקטע של לחסוך, בדוק את רשימת העסקים המומלצים לחלפים במקום ללכת לשופינג באוטו דיפו, יש כל מיני פרסים וכאלה שאפשר לחסוך אצלם כמה שקלים.

• תוכן חדש...