Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nexus 6 הוכרז רשמית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עם ה4, כל כך חיכיתי ל6 ועכשיו לא יודע מה לעשות. למען האמת ה4 זה המכשיר הכי טוב שהיה לי ואין לי באמת צורך בשדרוג שלו, רק רציתי מסך גדול יותר ומצלמה איכותית יותר. אחרי שיש לך מכשיר נקי שמתעדכן מיד, קשה לחזור למכשיר של חברה אחרת.:|

והמחיר לטעמי מעט מוגזם,500$ יכל להיות מחיר מצוין

יש לך עדיין את הנקסוס 5

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא? מבחינת חומרה הנקסוס 5 עדיין חזק וימשיך לקבל עדכונים לפחות שנתיים. גם כשיצא הנקסוס 5 אנשים עדיין חטפו את הנקסוס 4 לפני שיגמר.

פורסם

דווקא המחיר שלו ירד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ברורה לי כל ההיסטריה שמתרחשת כל פעם שמוצג דגם חדש, בייחוד שההבדלים בין הדורות לא מאד משמעותיים.

רוב המשתמשים רחוקים מלנצל את יכולות המכשירים, ולאט אבול בטוח שוק הטלפונים הופך למשאבת כספים אין סופית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני רק רוצה להעיר לגבי המחיר, 650$ זה לא "שינוי כיוון" ולא "מה פתאום הוא כל כך יקר? נקסוסים היו תמיד זולים". נקסוסים לא היו תמיד זולים, למעשה ה-4 היה הראשון שעלה 350$, והגלסי נקסוס שירד גם הוא ל-350$ בערך שבוע לפני שה-4 הוכרז. גלקסי נקסוס, נקסוס S ונקסוס ONE, כולם עלו מחירים זהים למחירי מכשירי הדגל של היצרניות המקבילות.

הקטע הוא שאחרי שנתיים וקצת אנשים "התרגלו" לקבל נקסוסים עם חומרה טופ אוף דה ליין ב-300-400 דולר ולמה מה קרה שעכשיו הם ישלמו פי שתיים.

דעתי על הנקסוס 6? טמטום. אין סיכוי שאני אקנה אותו וזה אחרי שכרגע אני עם הנקסוס השני שלי, ה-5 (לפניו היה גלקסי נקסוס). 6 אינץ' זה פשוט מוגזם ברמות אחרות, חוץ מזה גם השיפור בנתונים לא מי יודע מה. בין ה-4 ל-5 היה מעבר מכפול ליבה למרובע ליבות, הכפלה של ה-RAM והוספה של מייצב למצלמה, עכשיו יש עוד קצת מגה הרצים עוד קצת אינצ'ים ועוד קצת מגה פיקסלים.

כל הכבוד מוטורולה, הוצאתם קקי עם השם נקסוס עליו.

מצד שני, הנקסוס 9 הזה נראה טו-אוב! תמיד חשבתי שטאבלטים של 7 אינץ' הם קטנים מדי ולא מהווים שדרוג מספק מבחינת הגודל ביחס לטלפון עם 5 אינץ' ו-10 אינץ' (יש להורים שלי כזה אחד) פשוט מרגיש מגושם מדי. 9 אינץ' דקיק וקל נראה לי מעולה. בנוסף לזה שבב K1 של Nvidia שתומך ב-64 ביט, רזולוציה מטמטמת לחלוטין של (על פי השמועות, לא ראיתי משהו רשמי) של 2500*1600, ומצלמה מעפנה נורא שמורידה את המחיר ומסירה לחלוטין את האופציה של להיראות כמו אידיוט בכך שלעולם לא ייעשה בה שימוש. נראה לי שזה הולך להיות טאבלט עבודה מעולה. אה כן, והמקלדת, או! סוף סוף מקלדת!!!

עריכה: לא הערתי רק לגבי המחיר... :oops:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה ציפית לקבל בנקסוס 6?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי הולכת להיות להם בעיה בגלל המחיר.המפרט שופר אבל הוא לא טוב משמעותית ממובילי הקטגוריה ( LG G3 , HTC ONE M8)אני אישית רכשתי לאחרונה HTC ONE M8 ואין לי מלה אחת רעה לומר על המכשיר. מכשיר תותח.
הוא פונה לקהל יעד שקניה של מכשיר שהוא לא נקסוס היא כלל לא אופציה בשבילו. הרי חווית השימוש היא 90% תוכנה, ואת זה הנקסוסים עושים הרבה יותר טוב (במיוחד עכשיו עם גרסה 5.0).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)
בין ה-4 ל-5 היה מעבר מכפול ליבה למרובע ליבות

הכפלה של ה-RAM

רק תיקון קל.. בנקסוס 4 ישנן 4 ליבות שפועלות בתדר של 1.5 ג'יגהרץ עם 2 ג'יגה RAM. בנקסוס 5 יש את אותו נפח ה RAM, רק עם ליבות בתדר של 2.3~ ג'יגהרץ ומאיץ גראפי מתקדם יותר. סה טו.

זו הסיבה למה כ"כ הרבה התרעמו על האפשרות בה הנקסוס 4 לא יקבל באופן רשמי את לוליפעופ, דבר שעד כה לא ממש ברור חד-משמעית. אחרי הכל מדובר במכשיר עם SoC של קוואלקום שרק במקצת עלוב יותר מזה שנמצא בנקסוס 5.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
מה ציפית לקבל בנקסוס 6?

אם היו מוצאים נקסוס עם שיפור של המצלמה, השבריריות, והבטריה, ומוכרים אותו ב100 דולר פלוס מינוס יותר מהנקסוס 5, זו היתה עסקה מצוינת.

המסך הענק הזה גם הופך את הפלאפון למגושם וגם עושה אותו יותר יקר.

לי אישית יש נקסוס 5 ולא חסר לי בו כלום.

פורסם (נערך)
רק תיקון קל.. בנקסוס 4 ישנן 4 ליבות שפועלות בתדר של 1.5 ג'יגהרץ עם 2 ג'יגה RAM. בנקסוס 5 יש את אותו נפח ה RAM, רק עם ליבות בתדר של 2.3~ ג'יגהרץ ומאיץ גראפי מתקדם יותר. סה טו.

צודק, התכוונתי בין הגלקסי נקסוס ל-4. :oops:

מה ציפית לקבל בנקסוס 6?

או שיפור משמעותי של הנתונים (מעבד 64 ביט, מסך 4K, זמני סוללה משוגעים), או הצגה של פיצ'רים חדשים כמו לדוגמא חיישן טביעת אצבע, חיישן דופק, לחץ ברומטרי, מונה גייגר, מנתח נאדים וכו' (שהוויכוח על האם הם שימושיים או לא ימשיך שנים אל העתיד) או שמירה על מחיר תחרותי (נאמר העלה של 50-100 דולר זה סבבה).

עריכה אחרונה על ידי Spire

פורסם
אם היו מוצאים נקסוס עם שיפור של המצלמה, השבריריות, והבטריה, ומוכרים אותו ב100 דולר פלוס מינוס יותר מהנקסוס 5, זו היתה עסקה מצוינת.

המסך הענק הזה גם הופך את הפלאפון למגושם וגם עושה אותו יותר יקר.

לי אישית יש נקסוס 5 ולא חסר לי בו כלום.

יש לך מצלמה יותר טובה מנקסוס 5,סוללה חזקה יותר,שבריריות? איך אתה יודע ש6 שביר?

לגבי המסכים זה מה שיצרניות רוצות לעשות במכשירי הגדל,והצרכנים כניראה אוהבים את זה.

גם לי יש נקסוס 5 ואם הייתי מחפש מחליף בלי לחשוב פעמיים הייתי לוקח אותו.

פורסם

המצלמה יותר טובה, אבל לא שווה העלת מחיר ב-100%. הסוללה משמעותית יותר טובה, אבל אל תשכח שהיא צריכה להריץ מסך הרבה יותר גדול עם הרבה יותר פיקסלים. הם אומנם מבטיחים "עד 24 שעות שימוש" אבל דחילאק, זה כמו להאמין שפיקנטו עושה 20 ק"מ לליטר.

פורסם

לדעתי כשנקסוס מציג את החומרה הטובה שיש היום ביחד עם מסך הגדול שיש היום, זה הגיוני לבקש מחיר גבוהה יותר ועדיין זול מאשר האייפון ונוט 4.

• תוכן חדש...