Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nexus 6 הוכרז רשמית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה הגודל הזה? ילכו עם זה על הכתף כמו טייפ דאבל קאסט בהארלם בשנות השמונים?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמו בחיים רז,למי שיש גדול זה מרשים יותר.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ואיך OPPO מבחינת עדכוני תוכנה?

העידכונים של הסינים כמו שיומי/אופפו שמים בכיס הקטן את העידכונים שאתם מכירים מסמסונג ושות', עידכונים על בסיס שבועי/חודשי הכוללים פיצ'רים חדשים/אופטימיזציות/פיתרון באגים שמדווחים ע"י משתמשים ועוד- רמת השירות בOPPO מעל כולם, זו גם הסיבה שמכשיריה עולים יקר בהרבה מהמקבילים הסיניים- משלמים לא רק על החומרה אלא על התמיכה של היצרן, לדוגמא ראו מתי יצא הFIND 5 שהוא עד היום ממשיך לקבל עידכונים כמו המכשירים החדשים, להבדיל מחברות שזונחות את מכשירי הדגל הישנים.

בקיצור, אפשר להבין ולהעריך את המכשירים שלהם רק אחרי ניסיון קצר, אחר כך מבינים שלמותגים המוכרים לא ממש יש מה להציעה יותר לעומת המכשירים האלה, אם זה בטעינה סופר מהירה שמשנה לחלוטין את מה שקשור לטעינה ולאופן שהורגלנו אליה, בחווית הסאונד כולל הרמקולים(הרמקולים של HTC לא מתקרבים ביכלל, איכות בנייה ועוד ועוד כולל גם ברום, COLOROS זה באמת משהו מיוחד, לדעתי גם לבעלי הOPO מומלץ לנסות-יש גירסה רישמית.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הדבר היחיד שהנקסוס הזה עשה זה קידם עוד קצת את מכירות הopo שגם ככה כולם רוצים ואין.

אני מתעסק לא מעט עם פלאפונים וזה ללא ספק המכשיר הכי טוב שהיה לי.

יש חזקים ממנו, יש טובים ממנו על הנייר אבל בת'כלס הוא הפך אותי לפאן בוי של המותג הזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)
מה זה הגודל הזה? ילכו עם זה על הכתף כמו טייפ דאבל קאסט בהארלם בשנות השמונים?

עכשיו אני צריך עפרון כי הוצאת לי את הסליל מהקסטה. אפילו 5.7 של נוט זה ענק! רק שיש לו את היתרונות של העט ושל מיני טאבלט, אז 5.9? זה מטורף לגמרי. זה לא ניתן לתפעול ביד אחת כמעט.

ואיך OPPO מבחינת עדכוני תוכנה?

העידכונים של הסינים כמו שיומי/אופפו שמים בכיס הקטן את העידכונים שאתם מכירים מסמסונג ושות', עידכונים על בסיס שבועי/חודשי הכוללים פיצ'רים חדשים/אופטימיזציות/פיתרון באגים שמדווחים ע"י משתמשים ועוד- רמת השירות בOPPO מעל כולם, זו גם הסיבה שמכשיריה עולים יקר בהרבה מהמקבילים הסיניים- משלמים לא רק על החומרה אלא על התמיכה של היצרן, לדוגמא ראו מתי יצא הFIND 5 שהוא עד היום ממשיך לקבל עידכונים כמו המכשירים החדשים, להבדיל מחברות שזונחות את מכשירי הדגל הישנים.

COLOROS זה באמת משהו מיוחד, לדעתי גם לבעלי הOPO מומלץ לנסות-יש גירסה רישמית.

אני לא כ"כ מסכים איתך GEEK.

בבעלותי FIND 7A. אין מה לומר, מכשיר פצצה. חלק מהיר מאד סוללה מעולה, טעינה אולטרה מהירה שזה מטורף, הכל סבבה.

אבל לגבי עדכונים, הרום הרשמי העדכני האחרון של COLORS 1.2.6 מבוסס על 4.3 מלפני שנה וחצי ורק עכשיו "אוטוטו-עוד מעט" (יש כבר ברשת קומבינות להפליש אותו אך עדיין לא רשמי OTA) הם מוציאים עדכון 2.0 שמבוסס על 4.4.2 שיצא לפני שנה.. שמאז אחרי חצי שנה יצא 4.4.3 ועכשיו זה 4.4.4בכלל או בעצם אוטוטו 5.0...

ד"א, מי שרוצה עברית מלאה בתפריטי מערכת לא ימצא את מבוקשו בCOS אלא רק בCM. אפשר דרך רוט ומורלוקאל לקבל עברית חלקית אבל בתפריטי מערכת בכל מקרה לא תהיה עברית.

אני מרוצה מאד מהמכשיר אבל לגבי העדכונים - כנראה שOPPO לא בחזית. (למרות שלמשל One Plus One מצהירים שבתוך 3 חודשים הם יעלו את ה5.0)

אגב, אני כעת על CM11 מותאם לOPPO (סבבה לגמרי בינתיים) ויש כעת גרסאות נייטלי בלבד ואני לא מצליח לעדכן מהמכשיר או להוריד את הקובץ האחרון.

עריכה אחרונה על ידי shorlakk
פורסם (נערך)

אם אתה על ה1.2.6 הרישמי אתה עומד ליהיות מאוד מאושר מהעידכון הקרוב, ה2.0 בגירסת הבטא שניתנת להתקנה כבר ממזמן מוסיפה המון אפשרויות חדשות + בעיית צריכת הסוללה בסטנד ביי ניפתרה לגמרי, חבל לחכות לרישמי, ממליץ לך כבר עכשיו להתקין כי המערכת יציבה מאוד.

לגבי העידכונים של גירסאות האנדרואיד, כאן דעתי שונה כי לדעתי רום משופצר ויפה שמיתבשל טוב טוב עדיף לדעתי מאשר רק עידכונים שנעשים רק לצורך שידרוג גירסת האנדוראיד, זה הרבה יותר קל לשחרר גירסת אנדוראיד נקייה של גוגל מיד לאחר העידכון, אבל רומים מקוסטמים ברמה של COS/MIUI זה לוקח יותר זמן.

מבחינתי לאחר ה4.2 אני כבר לא ממש מרגיש בחסרונות המערכת ברומים המקוסטמים האלה, אז אם זה 4.4.2 או 4.4.4 זה פחות רלוונטי לדעתי בחווית השימוש שממש תרגיש בה- תקנו אותי אם אני טועה.

בכל מיקרה - מה שיפה אצלינו באנדרואיד כמו שתיארת זה החופש המוחלט שלנו ליקפוץ לרומים אחרים -איך ומתי שאנחנו רוצים :-).

בנוסף- איזה יצרן אתם עוד מכירים שיש פורום רישמי שלמשתמשי המכשירים יש קשר ישיר לחברה והוא יכול להציעה שיפורים/בקשה לפיתרון בעיות ועוד ומקבל בסוף פיתרון בעידכון הבא?

עריכה: איזה צירוף מיקרים חחח- ניראה שבידיוק היום פירסמו את הגירסה הרישמית של ה2.0 :-)!

http://www.oppoforums.com/threads/find-7a-7-coloros-v2-0-0i.21508/

תנסה לעדכן ולתת חוות דעת :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עריכה: איזה צירוף מיקרים חחח- ניראה שבידיוק היום פירסמו את הגירסה הרישמית של ה2.0 :-)!

http://www.oppoforums.com/threads/find-7a-7-coloros-v2-0-0i.21508/

תנסה לעדכן ולתת חוות דעת :-).

באמת משעשע :lol:

קצת מתבאס עכשיו אחרי שקינפגתי את הCM11 אבל הג'וק.. הג'וק.. אנסה או אמתין לחוו"ד אחרים.

פורסם
אם היו מוצאים נקסוס עם שיפור של המצלמה, השבריריות, והבטריה, ומוכרים אותו ב100 דולר פלוס מינוס יותר מהנקסוס 5, זו היתה עסקה מצוינת.

המסך הענק הזה גם הופך את הפלאפון למגושם וגם עושה אותו יותר יקר.

לי אישית יש נקסוס 5 ולא חסר לי בו כלום.

מסכים ב100% חוץ מעניין הבטריה. יש לי נקסוס 5 כמעט שנה ובגלל שאני משתמש בו הרבה הבטריה לא מספיקה בשבילי. חשבתי לשדרג לנקסוס 6, אבל כשראיתי את המחיר ירדתי מזה. כשיש לי גלאקסי 5 או מכשיר דומה עם יותר פיצ'רים באותו מחיר אני אעדיף אותו.

חוץ מזה, 6" לגמרי גדול מדי בשבילי. המסך של ה-5 מספיק גדול, אם לא גדול מדי לטעמי.

בקיצור - לדעתי נקסוס איבדו את הייתרון הראשי שלהם. חבל שהם לא עושים כמו אפל ומוציאים מכשיר רגיל במחיר סביר שיהיה שדרוג ל-5, ותוך כדי מוציאים פאבלט.

קקטוסולר ידנית

פורסם

טוב אז חזרתי לעדכן, ביצעתי את העדכון בסוף השבוע לגירסא 2.0 של הcoloros.

העדכון חושף דבר ראשון נורא ברור וזה הרצון של oppo להידמות לapple, מגירת האפליקציות כבר איננה קיימת (התפריטים) בגירסא החדשה וכלל האפליקציות נמצאות במסך הראשי - אותי זה פחות מעניין כי אני מעדיף להשתמש בלאונצר של נובה, לי אישית הוא הרבה יותר נוח.

מלבד השינוי הזה רוב השינויים הינם מינורים, לפחות אלו הגלויות לעין, כי את זמני הסוללה טרם בדקתי, השעון עבר לאמצע הלשונית העליונה, ניתן לראות את מהירות הגלישה בגירסא החדשה, נוספו עוד כמה עיצובים לנעילת המכשיר, עוד כמה ערכות נושא ועיצובים, השתנו מספר צלצולים ונוספו חדשים.

דבר נוסף שמרגישים זה ריצה יותר מהירה של הכל.

אחזור מעט לנושא, ה5.5 אינץ, לאדם גדול ידיים כמוני היא פחות או יותר המידה המקסימלית שאני מצליח כדי להשתמש בכל האפשרויות ביד אחת, מסך גדול מזה נראה לי מעט מוגזם אבל אינני רוצה לקבוע בצורה חד משמעית לפני שאחזיק אותו ביד.

מחיר של 650 דולר לי אישית מרגיש קצת מוגזם, בטח שיש אלטרנטיבות כמו oppo בשוק, העניין הוא שאנשים מעדיפים שמות גדולים, אחריות בארץ וכדומה ולכן לא מעט צרכנים מעדיפים לשלם פרמייה, יש לזכור גם שהאייפון והדורות הקודמים של הנקסוס נמכרים בעשרות אחוזים מעל המחיר שלהם מעבר לים ובמחיר של 3500 ש״ח שהנקסוס ימכר בארץ הוא מאבד לא מעט מהאטרקטיביות שהייתה לדגמים הקודמים.

פורסם

תיבדוק גם אתצ המצלמה :-), שיפרו את הנושא הזה במיוחד צילומי לילה+ יש לך אופציות חדשות כמו שליטה בISO , צילום 20MP וכו'.

פורסם
טוב אז חזרתי לעדכן, ביצעתי את העדכון בסוף השבוע לגירסא 2.0 של הcoloros.

.

לפי מה שאתה אומר, אני לא רואה טעם לרוץ ולעדכן. אני כרגע על CM11 - סבבה לי לגמרי++.

hwgeek,

זה נכון שCOS מנצל קצת יותר את המכשיר ומותאם לו ובסה"כ מדובר באחלה רום סבבה לגמרי אבל למשל חלק מהמחוות (עיגול למצלמה או V לפנס, דאבל טאפ לכיבוי/להעיר מסך) עובדים גם בCM11.

אני לא רואה יתרון מוחלט ובולט לCOS באופן כללי, ובגלל שהתרגלתי כל השנים בניידים שהיו לי תמיד לתפרטים עבריים, (מצחיק, אבל רוב אנשי הקשר שלי אני כותב ושומר באנגלית.. ענין של הרגל רב שנים) מציק לי שתפריטי המערכת אינם יכולים להיות בעברית בCOS.

לגבי יתרונות המצלמה שבאים לידי ביטוי בCOS - יש משהו נורא אוברייטד במצלמות סלולרי. הרי בסופו של דבר 99% מהאנשים צופים ב100% מהתמונות שהם מצלמים על גבי הנייד שלהם או המחשב שלהם. בד"כ גם משתמשים על מצב אוטומטי בכל הפונקציות. כמה אנשים אתה מכיר שמשנים בסלולרי במצלמה מצבים וISO? מי שבאמת רוצה לצלם כמו בנאדם ולקבל תמונות כמו בנאדם, משתמש במצלמה אמיתית ולא באיזה קשקוש תוכנתי, גם אם זה נעזר בחיישן סוני ועדשה F/2.0.. כך לענ"ד.

• תוכן חדש...