Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nexus 6 הוכרז רשמית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כל מי שישב על הגדר וחיכה עם הנקסוס 4 כדי לשדרג לנקסוס 6, עכשיו ירוץ לקנות את הנקסוס 5 לפני שיגמר.

מזל שקניתי לפני שנה את הנקסוס 5.

אם נתעלם רגע מעניין גודל המסך, לא הייתי משלם על טלפון 650 דולר. אני לא אומר שהנקסוס 6 לא שווה 650 כי הוא כן, אני פשט לא אוציא על טלפון סכומים כאלה/

לגבי גודל המסך, אני חושב שזה תלוי בעובי. גם על 5" אמרתי גדול מדי ולהפתעתי אני מסתדר יופי ולא רואה את עצמי עם טלפון פחות מ 5". אז לא הייתי ממהר להגיד שהמסך יהיה גדול מדי.

אגב, לפי מה שקראתי, הנקסוס 5 ימשיך להימכר ככה שתמיד יש את האופציה "השפויה" יותר גם במסך וגם במחיר

עריכה אחרונה על ידי mazinya
  • תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע...

המכשיר הזה גבוה מהנקסוס 5 ב-2 ס"מ(!) , רחב ממנו ב-1 ס"מ ועבה ממנו ב-2 מ"מ. זה פשוט מפלצת. גם למישהו כמו לברון ג'יימס יהיה קשה מאוד להסתדר איתו עם יד אחת.

באופן אישי, היה לי כבר נוט 2 שהוא היה גדול מדי בשבילי, והנקסוס 6 גדול ועבה ממנו.

פורסם

כאשר oneplus one עולה 350 דולר, ואפילו הoppo find 7a נכנס בפחות מ500 הנקסוס רלוונטי רק לאלו שפוחדים מהשמות הסינים.

אני עם הoppo מעל חודש וחצי, יצא 1700 שקל ועוד לא יצא לי להתקל בטלפון מוצלח יותר.

פורסם
הגלקסי 5 זה מכשיר שלא מחדש שום דבר,סתם מכשיר.

שום מכשיר היום לא מחדש שום דבר, ההתפתחות של מכשירי אנדרואיד נעצרה בגלקסי נוט 2 LTE (מישהו אמר פה פעם שחייבים לזרוק את הנוט 2 בגלל ה-LTE, אז הנה).

מה שמוסיפים היום זה עוד מגהרצים למעבד, עוד רזולוציה למסך (לא ברור מי צריך FHD וQHD במסך 5"), וגימיקים תוכנתיים פה ושם, כדי שתשדרג למען לשדרג.

המכשיר היחידי שחידש משהו זה אייפון 5S עם מעבד 64 ביט (ואני אומר את זה כאחד שמתעב את אפל), כשעדיין לא נראה באופק מכשיר וגירסת אנדרואיד תומכת ב64 ביט, ואני גם לא חושב שיש אפליקציות ל-IOS שיודעות לנצל את מעבדי 64 ביט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הנקסוס 6 זה בדיוק מה שהייתי צריך. אני מסתובב עכשיו עם גלקסי נקסוס ישן ועם נקסוס 7 דור ראשון, וזה מכשיר שמחבר את שניהם למשהו אחד מאוד מוצלח. פשוט מעולה. הנקסוס 9 מדגדג לי גם, אבל יש לי נקסוס 10 כבר ועם הנקסוס 6 אני לא בטוח שיש הצדקה לטאבלט נוסף. מה שכן, ה9 אמור להיות ממש ממש מהיר, והמקלדת האופציונלית מעולה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)
עדיין לא נראה באופק מכשיר וגירסת אנדרואיד תומכת ב64 ביט, ואני גם לא חושב שיש אפליקציות ל-IOS שיודעות לנצל את מעבדי 64 ביט.

למיטב ידיעתי לוליפופ תומכת 64 ביט. הייתי משוכנע שהנקסוס שש יתמוך בכך חומרתית אך כנראה שלבינתיים קוואלקום עסוקים במירוץ המגהרצים, שגם ככה די מטופש בגלל ה throttling ה"אלים" שקיים בערכות השבבים שלהם מאז הנקסוס 4. תוך פחות מדקת מאמץ המכשיר מאבד מאות מגהרצים בכדי לשמר יציבות ולמנוע פליטת חום וצריכת חשמל מוגברות.

זה אפילו גובל בהטעיה, מאחר ואם רכשתי מכשיר שמצהיר שרץ בתדר x, אני מצפה שישמר אותו.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

זה הכיון שהתעשיה הולכת במכשירי הדגל מסך גדול,ואפשר להבין בגלישה זה הרבה יותר נוח,משחקים,סירטונים.

לopo תגיע מערכת ה אנדרואיד 5?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיינוגן אמרו שבטווח החודש מההכרזה על המערכת הם יוציאו את גרסה 5. ייתכן וזה יקרה כבר עד סוף החודש.

מי שירצה לעדכן OTA בטח יצטרך לחכות כמה שבועות לאחר מכן.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

גודל בנו לעצמם קו מוצרים עם מוטורולה ואז מכרו את מוטורולה.

רוצים טלפון 6" תקנו את הנקסוס, רוצים יותר זול וקטן יש את x, רוצים זול יש g, רוצים טלפון בגרושים יש e.

בתור טלפון יחידי של נקסוס להוציא טלפון עם 6" זה פסיכי

אייל

פורסם (נערך)

אם האייפון 6+ שווה $750 אני לא רואה סיבה שהנקסוס 6 לא יהיה שווה $650. הבעיה היא שאנשים התרגלו שנקסוס זה טלפון עם חומרה חדשה ומחיר נמוך. סמסונג ו LG ואפל מוציאות טלפונים כל שנה עם אותם המחירים ואפילו גבוהים יותר ואף אחד לא מתלונן. אפל בכלל חיים בסרט עם המחירים של הטלפונים שלהם.

לנקסוס 6 יש חומרה TOP OF THE LINE והמחיר בהתאם וזול יותר מהנוט 4 ומהאייפון 6 פלוס, וכמובן היתרון פה זה העדכונים השוטפים. אפילו הנקסוס 7 מ 2012 מקבל את האנדרואיד 5.

אנשים פשוט התרגלו לשלם $350 על נקסוס ולכן יש אנטי לגבי המחיר

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם

אני עם ה4, כל כך חיכיתי ל6 ועכשיו לא יודע מה לעשות. למען האמת ה4 זה המכשיר הכי טוב שהיה לי ואין לי באמת צורך בשדרוג שלו, רק רציתי מסך גדול יותר ומצלמה איכותית יותר. אחרי שיש לך מכשיר נקי שמתעדכן מיד, קשה לחזור למכשיר של חברה אחרת.:|

והמחיר לטעמי מעט מוגזם,500$ יכל להיות מחיר מצוין

פורסם

אגב גם לנקסוס 4 יצא העידכון 5.0.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי הולכת להיות להם בעיה בגלל המחיר.

המפרט שופר אבל הוא לא טוב משמעותית ממובילי הקטגוריה ( LG G3 , HTC ONE M8)

אני אישית רכשתי לאחרונה HTC ONE M8 ואין לי מלה אחת רעה לומר על המכשיר. מכשיר תותח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הוא יותר חזק הן מבחינת המעבד 2.7 וגם מאיף גרפי,אבל גם במחינת מסך במיוחד שהוא גדול בקטגוריה.

תוסיף לזה שהנסקוס מקבל עידכונים ראשון.

• תוכן חדש...