Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nexus 6 הוכרז רשמית!

Acejin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

למען האמת, אכזבה מאוד גדולה!

השמועות על גודל המסך העצום (5.92 אינץ') התבררו כנכונות. בנוסף לזה, גוגל החליטו גם להגדיל בצורה משמעותית את תג המחיר של המכשיר, טווח המחירים של הדורות הקודמים שנע בין $299-$350 זינק לתג מחיר אסטרונומי של $650!

http://www.google.com/nexus/6/

מה אתם חושבים?

עריכה אחרונה על ידי Acejin
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

למה אתה מתפלא מהמחיר?

יש לו מסך הכי גדול בין הפאבלטים ומפרט מאוד מרשים,המחיר הגיוני בהחלט לאור מה שהוא מציע.

בתור בעלים של נקסוס 5 בהחלט הייתי מזמין לעצמי את 6.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר במכשיר פרימיום לכל עניין ודבר. LG ככל הנראה הסכימו לייצר אותו בפחות (הכוונה לדורות ה 4 וה 5, שמבחינה חומרתית הינם מכשירי פרימיום, נכון לזמן הכרזתם), מוטורולה לא.

לפחות זה מאפשר לבעלי נקסוס 5 להיפטר ממנו שלא במחירי ריצפה. כבר היום הם נמכרים באלפיה~ כיד"ש.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכשיר מאוד מרשים. יש לו אפילו ייצוב אופטי של תמונה במצלמה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נקסוס בידלו את עצמם מהחברות האחרות בזה שהצליחו לייצר מכשיר איכותי במחיר של מכשיר זול, ברגע שהם העלו את המחיר ב-85% הם איבדו את הדבר היחיד שגרם לאנשים לקנות מהם מכשירי סלולר, זאת לפחות דעתי האישית.

אם אני עכשיו צריך לקנות מכשיר, אני מעדיף להביא את הגלקסי S5 או אפילו את ה-HTC M8 על פני הנקסוס 6.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכשיר מאוד מרשים. יש לו אפילו ייצוב אופטי של תמונה במצלמה.

הפיצ'ר הזה קיים גם במצלמה האחורית של הנקסוס 5. למיטב הבנתי, ייצוב התמונה ב 6 תופס גם עבור הקדמית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה?

הנקסוס עם מסך גדול יותר,ועם הממשחק הנקי יהיה חלק וחזק יותר.

הגלקסי 5 זה מכשיר שלא מחדש שום דבר,סתם מכשיר.

מסך איכותי יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הממשק הנקי, עם כל הכבוד לנקיון שלו, עדיין מסורס (אפילו מאוד). יש את אלו שמחפשים את זה, אך נראה שהפעם תג המחיר ואולי גם גודל המסך יורידו אותם במהרה מהרעיון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה?

מה שיקרוץ לאנשים זה המסך הגדול שלו,ומי שיודע מה זה ממשק נקי יעדיף אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שאחרי סדרת נקסוסים הטלפון הבא שלי יהיה OPO

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שמציק לי באופן אישי זה לא המחיר עצמו - אני לא הייתי לוקח מכשיר כזה גדול גם אם הוא היה בחינם. מה שמפריע הוא שעושה רושם שגוגל לא ממש יודעת מה היא רוצה מהסדרה הזאת. בהתחלה זאת היתה סדרה לא זולה של מכשירים, שלא נמכרו דרך המפעילות בארה״ב (מה שיחד עם המחיר הגבוה שלהם די חרץ את גורלם בארה״ב), ויועדו אך ורק למפתחים. החל מה גלקסי נקסוס ויותר מכך מהנסוס 4, היה מדובר במכשירים מאוד אטרקטיבים מבחינת יחס עלות למפרט (כל מכשיר לתקופתו, כמובן). המחירים היו מאוד אטרקטיבים מה שהביא אמריקאים רבים לבחור לקנות מכשיר נקסוס בלי חוזה עם מפעילה (דבר מאוד יוצא דופן בארה״ב עבור הצרכן הממוצע) במקום לקחת מכשיר ממומן עם חוזה שמן.

עכשיו גוגל שוב שינו הכל והעלו את המחיר בחזרה לתווך שהאמריקאי הממוצע לא יהיה מוכן לשלם ללא מימון ע״י מפעילה (וגוגל גם ימכרו את המכשיר דרך לפחות מפעילה אחת). שוב, זכותם של גוגל לעשות את כל הדברים האלה, אבל מה שאני רוצה לדעת זה מה לעזזל הם מנסים להשיג עם הסדרה הזאת? האם מדובר בסדרת מכשירים למפתחים שלא מיועדת לצרכן הרגיל? סדרה של מכשירים ״מציאה״ שאמורה להביא את הצרכן הממוצע ״להתנתק״ מהמפעילה (וכמובן להתחבר לעטיניה של גוגל בצורה הדוקה)? סתם עוד סדרה של מכשירים כמו הסדרות של סמסונג, htc וכו׳, שתהיה יקרה מחוץ למפעילות ותימכר בסבסוד ע״י המפעילות ביחד עם חוזה והתייבות לשנתיים? מה אתם מנסים לעשות, גוגל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רואה סיבה למה לא להעדיף את הOPO לאור המחיר של הנקסוס.

אני איתו כבר חודש,אחרי מעבר מנוט3 וזה by far המכשיר הכי טוב שהיה לי.

למערכת הפעלה של סיינוג'ן יש חלק גדול בזה,הרבה יותר נוחה לטעמי מGPE ובטח משאר היצרניות.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הממשק הנקי, עם כל הכבוד לנקיון שלו, עדיין מסורס (אפילו מאוד). יש את אלו שמחפשים את זה, אך נראה שהפעם תג המחיר ואולי גם גודל המסך יורידו אותם במהרה מהרעיון.

למה מסורס? מה חסר לך שם?

כל צורך מיוחד שלך פתיר ברמת האפליקציה, שבד"כ עדיפה על פני האפליקציות שבאות עם המכשירים השונים, וגם נחסך לך הרבה זבל. לגבי תוספות חומרה וחיישנים מיוחדים א-לא-גלקסי, יש מישהו שבאמת משתמש בזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...