Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nexus 6 הוכרז רשמית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי כשנקסוס מציג את החומרה הטובה שיש היום ביחד עם מסך הגדול שיש היום, זה הגיוני לבקש מחיר גבוהה יותר ועדיין זול מאשר האייפון ונוט 4.

OPO עשו את זה בכמעט חצי מחיר (350$ לעומת 650$ של הנקסוס), אז למה הנקסוס לא יכול?

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האמת, המחיר לא אמור ממש להרתיע, כי :

א.מחיר של 350 דולר למפרט כזה זה תקדים שגם החברות הסיניות לא יכולות להתחרות בו, גם לא 450 דולר.

ב. המחיר של 350 דולר שמור רק למדינות הנבחרות עם חנות גוגל. כול השאר יכולים לחלום עליו(בהנחה שאין להם 100 קומבינות כאלה ואחרות). אני אישית על הנקסוס 5 שילמתי בארץ הגנבים, כ- 2400 שקל שהם 666 דולר. ככה שגם אם הוא עולה 650 בחו"ל, כאן הוא יעלה מהר מאוד 2800-3000 שקל. יקר, אבל לא הפער שכביכול היה אמור להיות.

פורסם
OPO עשו את זה בכמעט חצי מחיר (350$ לעומת 650$ של הנקסוס), אז למה הנקסוס לא יכול?

מה הם עשו?

1-מסך קטן יותר ושהוא לא QHD.

2-מייצב אופטי שלפי GSM ARENA אין שם.

3-מעבד חלש יותר.

4-מאיץ גרפי חלש יותר.

5-לא ידוע מה קצב העידכונים שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך מצלמה יותר טובה מנקסוס 5,סוללה חזקה יותר,שבריריות? איך אתה יודע ש6 שביר?

לגבי המסכים זה מה שיצרניות רוצות לעשות במכשירי הגדל,והצרכנים כניראה אוהבים את זה.

גם לי יש נקסוס 5 ואם הייתי מחפש מחליף בלי לחשוב פעמיים הייתי לוקח אותו.

כן אבל כל הדברים האלה לא שווים כלום עם העלאת מחיר כזו.

פורסם

אני אגיד שלדעתי המכשיר הזה נועד בראש ובראשונה להתחרות עם האייפון 6 פלוס, באיזור מעט נישתי.

תשימו לב ששניהם דוגלים באותה מחשבה- לתת חוויה ללא פשרות, מינימלסטית וחלקה רק עם מסך גדול, ושניהם כמעט באותו גודל פיזי, רק שכאן הנקסוס מגיע על הנייר עם מסך חד יותר, סוללה חזקה יותר, ומסך גדול יותר ובנוסף גם מחיר זול יותר.

אני חושב שגוגל ירדה מהרעיון לתת מכשיר איכותי אך עם פשרות(סוללה, מצלמה) בזיל הזול, כי זה פשוט לא עבד לה. האייפון המשיך למכור בכמויות יותר מאי פעם. ועם האייפון החדש, גוגל מראש ויתרה על הרעיון.

פורסם
כן אבל כל הדברים האלה לא שווים כלום עם העלאת מחיר כזו.

אני חושב אחרת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז אני רואה שכעת 6" בדרך להפוך לסטנדרט הא?, בכל מיקרה במחיר שלו אני לא רואה שום סיבה להעדיף אותו על הOPPO N3, ומי שמכיר את מוצרי OPPO יודע על מה אני מדבר.

איכשהו במכשירי הנקסוס תמיד הייתה הרגשה של פשרה בבחירת הרכיבים לעומת מכשירים מקבילים, אולי כעת הם שיפרו את הנושא הזה וזו הסיבה לקפיצה במחיר, אבל עדיין לא חושב שהוא יהיה מצליח כמו הנקסוסים לפניו- כיום יש חלופות טובות ואיכותיות יותר- בעיקר מסין.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

NOTE 4 :)

ובנימה אחרת, הOPO לא מחדש שומדבר, מסך LCD נחות עם מעבד הסנאפדראגון 801 זה כבר כלכך שנה שעברה.

אני תומך נלהב של סיאנוג'נמוד מוד עוד מימי הגלקסי 1 שלי, אבל לקרוא למכשיר FLAGSHIP KILLER רק בגלל המכשיר זה מטומטם.

נכנסתי לקבוצת ה OPO הישראלית בפייסבוק סתם כדי לגשש, אנשים שם בקושי יודעים לפתוח מסך נעילה אבל "זה המכשיר הכי טוב שהיה להם עד היום"

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לגבי הOPO:

התמורה ל350$ שהוא עולה ביחס למתחרים היא הרבה יותר גדולה מהתמורה שהנקסוס5 נתן כשיצא באותו המחיר.

מסך QHD לא רלוונטי כי במילא העין האינושית כבר לא רואה את ההבדלים ברמות האלו. סתם זולל סוללה.

הסוללה היא נקודה מאוד חזקה בOPO. אני כבר לא מסתובב עם מטען איתי,לא באוטו,לא בתיק,לא אצל השכנים.

בשנה האחרונה החלפתי מעל ל10 מכשירים,כולל נקסוס5,נוט3,LG G2 ,LG PRO,HTC M7,ועוד כמה סינים.

אף אחד לא משתווה לחווית משתמש של הOPO. הוא באמת המכשיר הכי טוב היום בעולם,למעט FIND7 אחיו הקצת יותר בגלל הטעינה המהירה.

בקשר לעדכונים,סיינוג'ן מעודכנת כמערכת יותר מגוגל סטוק בגלל העדכונים התכופים,ולכן גם פתוחה לפרצות אבטחה הרבה פחות. סתם לידיעה.

זה לא מכשיר לכל אחד,יש לו חסרונות,המצלמה כדוגמא אחת,ולא הייתי ממליץ עליו למשתמש הממוצע שרוצה את המכשיר כסטוק שיעבוד ללא התעסקות.

כל ההשוואות חומרה זה נחמד על הנייר,בפועל מערכת הפעלה גרועה (סמסונג) יכולה להרוס חווית משתמש למכשיר עם חומרת קצה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

כמה הוא עולה כולל משלוח?

פורסם

נכון להגיד שה OPO הוא לא לכל אחד, אבל גם נכון להגיד שה CM לא עובד 100 אחוז בערך אף פעם.

מנסיון של 3 שנים עם החבר'ה האלה :)

שווה את ה350 דולר? אולי כן, למי שמסתפק ב16 ג'יגה ושירותי אחסון בענן.

שווה את ה350 דולר? אולי כן, למי שמחפש רק מכשיר, כי מערכת ההפעלה סבירה.

היום מכשירים שיוצאים עם ה801 או ה805 כבר טובים יותר מהOPO.

להגיד שהעין לא תשים לב למסכי ה HD זה לא נכון, זה בולט מאוד ברגע שזה מול העיניים.

ובכלל, מסך ה LCD הוא מאוד ממוצע במכשירים הניידים.

אני מסתובב עם מכשיר 5.7 עם עט, כמה פיצג'ים שהכנסתי לשם בעצמי ואין לי תלונות אליו :)

הייתי קונה את הOPO כמתנה לחברה או משהו.

כשהם יוציאו מסך QHD ומעבד 805 אני אשקול אותו.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

נכון להגיד שה OPO הוא לא לכל אחד, אבל גם נכון להגיד שה CM לא עובד 100 אחוז בערך אף פעם.

מנסיון של 3 שנים עם החבר'ה האלה :)

שווה את ה350 דולר? אולי כן, למי שמסתפק ב16 ג'יגה ושירותי אחסון בענן.

שווה את ה350 דולר? אולי כן, למי שמחפש רק מכשיר, כי מערכת ההפעלה סבירה.

היום מכשירים שיוצאים עם ה801 או ה805 כבר טובים יותר מהOPO.

להגיד שהעין לא תשים לב למסכי ה HD זה לא נכון, זה בולט מאוד ברגע שזה מול העיניים.

ובכלל, מסך ה LCD הוא מאוד ממוצע במכשירים הניידים.

אני מסתובב עם מכשיר 5.7 עם עט, כמה פיצג'ים שהכנסתי לשם בעצמי ואין לי תלונות אליו :)

הייתי קונה את הOPO כמתנה לחברה או משהו.

כשהם יוציאו מסך QHD ומעבד 805 אני אשקול אותו.

זה שיש כל יום עדכון למכשיר, זה רק אומר שמלכתחילה הם לא הינדסו את התוכנה כהלכה.

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...