Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני מעוניין ברכב רנו פלאונס 2 ליטר, הבנתי שהוא יותר מוצלח מ1.6 ליטר.

אין מידע לגבי ריסוק מבחינת בטיחות,

מה היתרונות חסרונות?

מה להקפיד בבדיקה?

איזו רמות גימור יש ומה ההבדל בינהן?

ומה המחיר שלהן ועד כמה אפשר לשחק במחיר מבחינת סחירות?

תודה ויום טוב

עריכה אחרונה על ידי DAVID2
פורסם

1. הפלואנס הרגילה לא נבחנה במבחני ריסוק, רק הZE, והתוצאות לא בהכרח רלוונטיות לפלואנס הרגילה.

2. יתרונות - רכב מרווח, תא מטען גדול, מאובזר, מנוע 2.0 וגיר - מגיעים מניסאן, מראים אמינות גבוהה, נוחות נסיעה טובה, מההתרשמות שלי עם המגאן של ההורים והקליאו שלי - שירות בסדר גמור אצל היבואן וטיפולים לא יקרים.

חסרונות - סטיגמות של השוק הישראלי שעשויות להפריע במכירה עתידית, לטעמי פחות נוחה מהמגאן III.

3. להקפיד על הכול, ולבקש לראות היסטוריית טיפולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצטרף לבקשה להמלצה (ומודה לזה שענה).

השאלות העיקריות שלי הן לגבי אמינות ושמירת ערך.

קרסו טרייד אין נותנים על מודל 2012 אחריות של שלוש שנים. איך האחריות הזו בהשוואה לאחריות רגילה של רכב חדש?

כמה הייתם משלמים עליה?

ובעיקר בעיקר: מה עדיף לנהג שנוסע כ-15K ק"מ בשנה - גרסת ה-2 ליטר או הדיזל?

פורסם

אם מדובר באותו המחיר, כמובן שהדיזל עדיפה. אם ההפרש גבוה - הייתי הולך על ה2.0 . רכב מרווח, מאובזר ונוח. כמו שאמרו לפני, המנוע והגיר ( רציף ) מראים אמינות טובה בהרבה מדגמי ה 1.6, אך הסטיגמה עדיין אותה סטיגמה, ולכן אפשר לקנות רכב שמור במחיר מצויין.

פורסם

שלום לכולם

מה היתרונות חסרונות?

מה להקפיד בבדיקה?

תודה ויום טוב

פורסם

שלום לכולם

מה היתרונות חסרונות?

מה להקפיד בבדיקה?

תודה ויום טוב

באופן כללי הרכב מגלה אמינות, כבר ציינו קודמיי שזה מנוע וגיר שנלקח מניסן, חברה שבה לרנו יש שותפות. לגבי מבחן ריסוק רשמי, יתכן שאתה צודק ולא נבחנה, אבל הרכב נחשב לרכב חזק ובטוח.

צריך להקפיד על רכב עם היסטוריית טיפולים. השוק לא כל כך אוהב את המותג רנו, לכן במכירה עתידית, יתכן שקצת תתקשה למכור. יחד עם זאת, תקפיד לקנות בפחות ממחיר המחירון ולמעשה גם כשתמכור, תמכור בפחות מהמחירון, כך שההפסד הוא לא גדול במיוחד, זאת כמובן בתנאי שתאהב את הרכב ותהנה ממנו.

בהצלחה

• תוכן חדש...