Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתאמן ברצף כבר 8 חודשים במכון (לפחות 3 פעמים ביום), במהלך ה 3 חודשים הראשונים מאוד הייתי מרוצה מהתוצאות.

אחרי זה התחלתי לעבוד הרבה יותר שעות מפעם ואני כל הזמן עייף ואין לי כוח להרים משקלים שלפני חצי שנה הייתי מרים בקלות.

הגובה שלי 1.76, לפני שהתחלתי להתאמן שקלתי 65.5 ק"ג עם מסת שריר 55 ו 11% שומן.

באמצע התקופה (כאמור, אחרי 3 חודשים) עליתי במשקל ל 69 ק"ג(הרוב מסת שריר).

היום אני 63 ק"ג 56 מסת שריר ו6.9 אחוזי שומן.

לפני חודש וחצי התחלתי לקחת אבקת חלבון של דיימטייז (ELITE), בינתיים לא רואה שום השפעה.

מה מומלץ לקחת לפני האימון בשביל להגביר את האנרגיות? אני מרגיש שאני כל הזמן עייף ולא מצליח להפסיק לפהק.

מה זה קריאטין? ומה זה גיינר? האם מומלץ לקחת טבליות קפאין?

בעניין אחר,

אני לא מעשן, כמעט לא שותה אלכוהול, אוכל לרוב אוכל בריא, לא נוגע בשום דבר שיש בו טיפה סוכר. אבל יש לי חולשה מאוד גדולה למלח.

אני לא יכול לשבת לאכול מבלי שהמלחייה תהיה צמודה אלי ואחרי כל ביס אני חייב להוסיף מלח.

ניסיתי כבר כמה פעמים להפחית את הצריכת מלח שלי או להפסיק לגמרי אבל אני תמיד נשבר אחרי כמה ימים.

איך אני מרגיל את עצמי לאכול בלי מלח?

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסיתי כבר כמה פעמים להפחית את הצריכת מלח שלי או להפסיק לגמרי אבל אני תמיד נשבר אחרי כמה ימים.

איך אני מרגיל את עצמי לאכול בלי מלח?

בהדרגה, לא להפסיק לגמרי, להוריד את המינון בהדרגה במשך תקופה ארוכה.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה עם מלח.

אם באמת מסקרן אותך - ממליץ לקרוא את המאמר הבא : http://authoritynutrition.com/how-much-sodium-per-day/

שים לב שכל מה שרשום בו מגובה במאמרי מחקר ומטה-מחקרים (מטה-מחקר - מבצעים סקירת ספרות למחקרים שהיו בעבר ומסכמים אותם).

פורסם

אתה מתאמן 3 פעמים ביום וזה מה שאתה אוכל?

אני חושב שאתה צריך להתחיל מחדש.

תבנה תוכנית אימונים מסודרת ונכונה ותתחיל לאכול.

אין לך מה להתחיל לחשוב על תוספים חבל לך על הכסף.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אתה בטוח שאלו אחוזי השומן שלך? נשמע ממש אבל ממש מעט,בצורה מוגזמת אפילו.

לספורטאים מקצועיים יש באזור 8-10 אחוז.

אני 64 ק"ג עם לא פחות מ15 אחוזי שומן ואני נחשב מקל סנוקר.

אם אתה עייף אז אתה לא אוכל מספיק,או מה שאתה אוכל מכביד עליך מאוד.

אימון בחדר כושר נכון אמור לעשות פעולה הפוכה לחלוטין.

תבנה תוכנית תזונה אחרת,קפאין יכול מאוד לעזור ביום יום ובאימון.

קריאטין טוב לשיפור האימון עצמו.

גיינר בעיקר מעלה מסה אבל חייב לבוא בתוספת למזון ולא במקום.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

1. אתה רזה מדי לגובה שלך, אולי בגלל שאתה לא אוכל אתה מתעייף.

2.הקטע שלך עם מלח נשמע חולני, יש מספיק מלח בכול אוכל אתה לא צריך להוסיף מלח.

3. יש משקאות ספורט, כדאי לך הם מפוצצים במלח וסוכר.

אייל

פורסם

כמו שאמרו חכמים- בניית מסת שריר ופיתוח גוף מתחילה קודם כל במיטבח!, אתה באמת לא אוכל כלום, מי שרוצה לפתח גוף עושה תוכנית ואימונים+ תפריט מסודר לפי שעות מה ניכנס לפה, בוא נאמר שלעמוד בהספק של תפריט האוכל קשה פי 1000 מקריאת השרירים בחדר כושר :-).

אוכל, ואוכל ועוד אוכל+ אימונים טובים לפי תוכנית+ לפחות 7 שעות שינה ואתה על הדרך הנכונה.

גם אני הייתי מפהאק באימון ומרגיש עייף- אמרו לי שהסיבה היא שאני לא אוכל מספיק, וזה נכון- תן לי שווארמת כבש ואני מרים כל מה שתירצה בלי לפהאק חחח.

כמובן ויש דרך קיצור וזה כל אבקות הN.O למיניהם שלוקחים לפני אימון- אם אתה מאלה שזה משפיע עליהם זה יכול לעזור לך בהתקדמות, אבל זה לא זול ויש אנשים שזה ביכלל לא משפיע עליהם(מודה באשמה :cry:).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...