Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לנהג החסכן שיבלה בעיקר בכבישים בין-עירוניים עדיין מומלץ מיני\סופר מיני או שמשפחתית גם באה בחשבון?

סטודנט. 17-18 אלף ק"מ לשנה. רכב ל-4 שנים. תקציב גג 35K. פ"ת - ר"ג - אריאל למתעניינים. הכי חשוב חסכוני ואוטומט.

חסכוני זה אומר גם בלי ביקורים תכופים במוסך :-).

בינתיים זו ההתלבטות:

פונטו ספייס - שנתון נמוך מדי

פונטו גראנדה 07-08 - הרובוטי מלחיץ אותי

פולו 07-08 - תחזוקה יקרה?

איביזה 07 - כזו מציאה?

פאביה - במסגרת התקציב השנתון נמוך

גטס - לא באה בחשבון

סיריון 07-08 - אומרים שפחות חסכונית מאחיותיה לז'אנר

אלטו 08-10 - רק מסוכנויות רכב נכנס לתקציב וזה מחשיד

מיקרה ו-107 - אופציות אחרונות

ואז התחלתי לפזול למשפחתיות כי היו במסגרת התקציב:

מאזדה 3 - יש כמו חול

פוקוס - מנוע מנומנם? שינמנם

לנסר קלאסיק - מוניטין בעייתי

קורולה 07-08 - נכנסת למוסך יותר מפוקוס?

שאלה נוספת,

מי מהרשימה הנ"ל תענה לצרכים בצורה הטובה ביותר? יודע שלכולן יתרונות וחסרונות. השאלה מי הבולטות והמומלצות ביותר לאחד כמוני?

פורסם

אם מה שחשוב לך זה רכב אוטומטי וחסכוני אז אין בכלל ספק שמכוניות כמו אלטו, סיריון או גטס יהיו חסכוניות ממכוניות כמו לנסר, מאזדה 3 או פורד פוקוס.

השאלה היא האם מבחינת גודל הרכבים האלו מתאימים לך, או שאתה צריך קצת יותר גדול.

רק כמה תיקונים ברשותך -

אין בארץ אלטו 2008, רק 2009 וגם זה יחסית מעט.

הסיריון היא מכונית מאוד חסכונית בדלק, למעשה היא יותר חסכונית מרוב אחיותיה לז'אנר.

פורסם (נערך)

אין לי בעיה עם שום גודל. מצידי סבאנה או גודל של סמארט.

השאלה אם החיסכון יבוא לידי ביטוי גם באופי נסיעה שהוא ברובו בינעירוני?

במקרה של אריאל מדובר גם בנסיעה שהיא ברובה עליות.

האם בכל תנאי נסיעה המיני תהיה חסכונית מהמשפחתית?

לגבי הגטס, אני יכול לומר לך שהיא בזבזנית. סיפור אמיתי: מנוע 1300 של גטס שנת 2005 שותה אותה כמות דלק כמו לאנטיס מנוע 1600 שנת 2000.

עריכה אחרונה על ידי Shadow1
פורסם

לי ולחברה שלי יש פיג׳ו 207 וסיריון, שנינו נוסעים בציר קבוע אריאל-תל אביב-נתניה

ה207 שלי יותר חסכונית בבינעירוני מאשר הסיריון שלה, ה207 מאוד נוחה וגם יש כוח זמין, הבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא הסחירות שיהיה קשה למכור, למרות שאולי עוד כמה שנים כשהמחיר שלה יגיע לכיוון ה20k היא תתחיל לעניין צעירים,

אפשר למצוא 207 שמורה 2008 בערך ב28-30

עברתי לסקייטבורד

פורסם

הגירסה שלך היא האוטומטית או הרובוטית?

בגדול הפיג'ו 207 גם הייתה בשיקול אבל ירדה כי מישהו פה בפורום אמר פעם שהיא בעצם ה-206 עם אותו מנוע ושינויים קוסמטיים. הדבר שמפחיד אותי הוא הצרות הקבועות שה-206 הגיעה איתן שזה בעיקר גיר בעייתי באופן כמעט גורף.

פורסם

כמעט ואין קשר בין 207 ל206. זהו רכב אחר לחלוטין. למעט הגיר שאומנם עבר עדכון אבל נשאר בבסיסו אותו גיר.הבעיה שלו לטעמי היא לאו דווקא האמינות אלה אופי הפעולה שמסרס את המנוע החזק יחסית של 207.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לגבי דיזל, חשבתי על זה אבל בתקציב שלי אפשר למצוא רק מוניות לשעבר או רכבים עם קילומטראז' דימיוני.

לגבי ה- 206/207 נראה לי שעדיף לוותר עליהן בשלב זה. אלא אם כן הן באמת עולות בבירור על כל הרשימה שלמעלה.

לגבי השאלה השנייה:

גם לאופי נסיעה כמו שתיארתי עדיין המיני תהיה חסכונית מהמשפחתית?

• תוכן חדש...