Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ל3+ילד+עגלת תינוק=20Kשח

kalina288
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים. ירדתי מסניק2, כי לא אמכור אותו בקלות אך מצאתי מזדה פרמסי 2004

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=6d9bf0aa5040b9b4191ef507e98506e2f2e&Code=3f7f132b8fff13bbe28f26c49c62ab40

מה אתם הייתם עושים אם 20Kשח ל2-3 אנשים+תינוק+עגלת תינוק+מקום לנשום?

המון תודה - אני פתוח לכל ההמלצות.

p.s. גם מסתכל לכיוון פיג'ו 407 2006-2007...מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי kalina288
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במודעה כתוב מצב נדיר (ושני סימני קריאה). נשמע כמו סימן אזהרה של מגרש מנוסה.

בכללי בחירה נחמדה . גם מאזדה דאמיו , קצת יותר קטנה ,תתאים . קח לבדיקה למוסך מטעמך שיבדקו כמה הרכב נדיר באיכותו.

לא להסתמך על בדיקה מודפסת של מכון בדיקה כלשהוא באיזור ראשון.

ודרך אגב: מאיפה לך שתוכל למכור מאזדה בקלות?! שוק מאד בעייתי היום, לא רק לסניק . לפחות סניק קונים בזול ומוכרים בזול. יש שני קצוות למשוואה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגאן/סניק הן בחירות טובות בתקציב הזה - בטוחות מאוד, הסניק גם מרווחת מאוד, ונוחות מאוד. בתקציב דומה לשלך אני בחרתי סניק 2 (2000 סמ"ק), ואומנם נפלו עלי כל מיני הוצאות אחזקה שלא צפיתי (יש שרשור שלי בנושא), אבל כנראה שבדיקה במוסך ולא רק במכון היתה עולה על חלק מהן מראש. מה שכן, לא להתפשר על היסטוריית טיפולים במוסכים מורשים, לא לוותר על בדיקה כאמור, ולקחת בחשבון שכמו כל רכב ישן (כן, גם יפניות) יש סיכוי שב"משמרת שלך" תיפולנה כל מיני בעיות בלאי שגרתיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע לחשוב גם על פורד פוקוס, בתקציב הזה תיכנס מודל 2007 במצב סביר. משפחתית מרווחת ונוחה, החיסרון הוא ביצועים עצלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1 על הפוקוס, עם תינוק אחד לא צריך מיניוואן...

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...