Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה באיזור עזריאלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום.

מחר בבוקר אני רוצה להגיע עם האוטו לאיזור עזריאלי, ולחנות שם בין השעות 07:00 ל-16:00 בערך.

מישהו מכיר אולי מקום שאוכל לחנות בו בחינם באיזור?

החניון של הקניון עולה כסף?

תודה מראש.

172

פורסם

מהמסגר סע לכיוון עזריאלי, אחרי שהמסגר מתמזג עם הכביש שהולך מבית מעריב, תפנה ימינה (לפני התחנות אוטובוס), אחרי זה פניה שניה שמאלה, ישר עד הסוף, שמאלה וישר ימינה...

תגיע לחניון גדול שבשעה 7 בבוקר אמור להיות עדיין ריק.

אני מקווה שהסבר נכון,

בכל מקרה כדי שיהיה לך כיוון אז החניון הזה נמצא מצד ימין כאשר נוסעים מדרום לצפון (מהמסגר לכיוון דרך נמיר)... קצת לפני הצומת הגדולה של עזריאלי...

Scooby WRX

פורסם

מחר בבוקר אני רוצה להגיע עם האוטו לאיזור עזריאלי, ולחנות שם בין השעות 07:00 ל-16:00 בערך.

מישהו מכיר אולי מקום שאוכל לחנות בו בחינם באיזור?

החניון של הקניון עולה כסף?

החניון עולה, והרבה. אם אתה חייב להגיע לשם, שקול להגיע בתחבורה ציבורית. יש אחלה תחבורה לאזור השלום, ופשוט חבל על הכסף של החניה.

ובכל זאת, יש ממש ליד הקניון תחנת דלק, לידה יש קצת חניה. אני תמיד חונה שם שאני מגיע לקניון בלילה, בשעות לא עמוסות. אם תגיע מוקדם בבוקר, יש סיכוי סביר שתצליח למצוא שם חניה.

בהנחה שאתה מגיע מאיילון דרום, פנה ימינה במחלף, וברמזור הראשון ימינה. אחרי 50 מטר תראה את תחנת הדלק מהצד השני של הכביש. פרסה אפשר לעשות באחד הרמזורים הבאים. אם אתה לא מתעצל, ברמזור הראשון או השני פנה שמאלה, וגם שם יש חניה, אבל מדובר ב10 דקות הליכה בערך משם לקניון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לך 3 אופציות עיקריות:

1.להיכנס לחניון ולשלם.

2.להגיע ברכבת.

3.להוציא רשיון לאופנוע,לקנות אחד ולחנות בחניון בחינם.

ברוכים הבאים לעיר המרכזית היחידה בעולם בלי תחבורה ציבורית יעילה.

אייל

פורסם

בת"א אין חניות חינם אפילו לאופנועים, כיום מתחילים לחלק דוחות חניה גם לאופנועים. חניונים שכח מחינם, כמה שאתה מגיע ליותר צפון ת"א ככה תשלם יותר על חניה. לדוגמה יש חניות ברחוב מאפו, שם משלמים 20 שקל חניה לכל היום! לעומת זאת 50 מטר משם יש חניון שלוקח 60 לכל היום. תלוי איפה אתה נופל זה הכל. אם אתה צריך להגיע לעזריאלי פשוט תחנה שם בחניון וזהו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רק רכבת, קח משם מונית או אוטובוס לאן שאתה צריך וזהו...

אם אתה קונה כרטיס הלוך חזור אתה מוסיף 10 שקל ויש לך נסיעות חופשי ב"דן" באותו יום

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

עוד אופציה באזור של ידיעות אחרונות-

מדרך פ"ת (מנחם בגין) פנה ימינה לרחוב מוזס (רמזור ראשון מיד אחרי הקניון), אחרי הגשר של איילון שוב ימינה פניה ראשונה.

ברחוב הנ"ל יש בד"כ חניה פנויה ברחוב, המדרכה צבועה באפור.

יצא לי לחנות שם מספר פעמים, ללא קושי במציאת חניה.

בהצלחה.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

למה להקשות את החיים ?

הרח' המזרחי לנתיבי איילון הוא יגאל אלון (שים לב שאין לך פנייה שמאלה מדרך השלום עד 09:00 בבוקר ,כך שתצטרך להמשיך ישר ,לעשות פרסה ולפנות ימינה - כלומר צפונה.

אח"כ -הפנייה הראשונה ימינה -רח' תוצרת הארץ -ניתן למצוא חנייה ללא תשלום (בשעה 7 בבוקר זו לא בעייה).

פורסם

אפשר להרגע, הוא הגיע, חנה והסתדר כבר לפני יומיים.

שמר - צריך לטפל בבעיה שלך של העלאת שרשורים ישנים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אפשר להרגע, הוא הגיע, חנה והסתדר כבר לפני יומיים.

שמר - צריך לטפל בבעיה שלך של העלאת שרשורים ישנים.

יש מצב שאתה מסדר לי עוד כמה בעיות ?

• תוכן חדש...