Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות שמדובר בקנייה של רכב בכמה עשרות אלפי שקלים, ולא בקנייה של חלב בסופר, מסתבר שטעיתי.

התקשרתי לסוכנת מכירות שמולה עשיתי את ההזמנה אתמול, רציתי לדעת אם היא יכולה לומר לי מס' רישוי של הרכב שאני אמור לקבל לצורך הביטוח, היא מקריאה לי את המס' רישוי ומס' שילדה, אני רוצה לאמת שרשמתי נכון את המספרים, ואומר לה "אני אקריא לך עכשיו לראות שרשמתי טוב", ואז היא עונה: "אהה, כבר סגרתי את ההזמנה" . קיבינימט, אז מה אם סגרת? זה בדיוק שתי שניות לפתוח אותה שוב.

היום התקשרתי שוב, כדי לקבל העתק של הרשיון עצמו, הנציגה שוב אומרת לי "חברות הביטוח לא עובדות היום, אני אפקסס לך את זה בראשון בבוקר".

כאילו מה??????? קניתי רכב, אי אפשר לקבל שירות מינימלי?

פורסם

לא מבין מה התלונה שלך אליה,היא לא התחצפה אליך או סירבה לתת שירות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא אמרתי שהיא התחצפה, אפשר לומר שהיא סוג של "סירבה לתת שירות".

רציתי לאמת את מספר הרישוי, היא יכלה לומר "שנייה, אני אפתח שוב את ההזמנה" או תשובה אדיבה אחרת לנסות להתקשר בהמשך כי יש לה עומס.

ולגבי היום, ביקשתי שהיא תפקסס, לא דרשתי כאן ועכשיו. גם פה היא יכלה לומר "אני אשלח עוד שעתיים". מה אכפת לה אם חברות הביטוח עובדות או לא. אני רוצה את זה אצלי ולא משנה הסיבה. בשביל לישון על זה תחת הכרית או לעשות מזה עפיפון

עריכה אחרונה על ידי sasiz
פורסם

שקלתי לקנות רכב מהם, אבל לאור השירות המחפיר רגלי לעולם לא תדרוך שם.

בושה וחרפה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אל תיקח קשה,יש נציגים ויש נציגים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם היית טורח לבקש 'את יכולה בבקשה לפתוח את זה שוב?' יכול להיות שהאשכול שפתחת כאן היה אחרת לגמרי.

אל תשכח ששירות לקוחות זה יחס דו צדדי, קצת סבלנות יכול להיות שלמיאית שניה הנציגה התבאסה שהיא צריכה לפתוח הכל מהתחלה, אבל אם היית מסביר שזה בעצם כן משנה לך אז היא הייתה עוזרת לך בשמחה.

לגבי החלק השני,

יכול להיות שאני נאיבי, אבל אל תצפה לקבל שירות מלא בערב יום כיפור, יש המון מקומות סגורים ומס' עובדים מצומצם.

פורסם

שאלו יהיו הצרות שלך עם נותני שירות. אתה נדבק לדברים פעוטים, עזוב את זה ותמשיך הלאה.

יש אנשים שנוסעים עם דשבורד סדוק ויש כאלה עם גיר DSG פגום שקיבלו שירות על הפנים - אני בטוח שישמחו להתחלף עם בעיית השירות שלך.

פורסם

פותח השרשור, מדובר כולה בעניין סמנטי. אם אתה זקוק לסיוע, ניחנתי בקול רדיופוני למדי - בחורות (גם המתוסכלות שבהן) מתקשות לומר לי "לא" בטלפון.

פורסם
פותח השרשור, מדובר כולה בעניין סמנטי. אם אתה זקוק לסיוע, ניחנתי בקול רדיופוני למדי - בחורות (גם המתוסכלות שבהן) מתקשות לומר לי "לא" בטלפון.

אין בעיה, אני שומר אותך ל"מקרה הצורך"

פנייה הבאה לשירות, אתן לך את הכבוד

פורסם

אני לא רוצה להכליל כי יש סוכנויות של יונדאי שאני בטוח שתקבל שירות טוב ובשורה התחתונה זה תלוי במנהל המכירות/איש המכירות,אבל זה מה שקורה שאתה מקבל יבואן שבע עם אנשי מכירות שבעים!.

אני אומר את זה כי אני מכיר את המערכת הזאת מבפנים{בעבר הלא מאד רחוק}.

• תוכן חדש...