Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום כאשר העברתי את האוטו טסט בעמדת זיהום אוויר התבקשתי ע"י הבוחן להכניס איזשהו פלאג לשקע המצת, יש לציין שמעולם (כבר שנה חמישית ) לא נתקלתי בצורת בדיקה זו.

לשאלתי ענה הבודק שזה מודד את הסל"ד בסרק אך לא הבנתי איך ניתן לקבל מידע משקע המצת, אשמח אם מישהו יוכל להרחיב בעניין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר לדעת את הסיבובים של האלטרנטור מהמתח שמגיע למצת ולפי זה יודעים מה הסל"ד.

יש גם מכשיר שבודק סל"ד לפי האור בפנסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה על המענה המהיר.

איך עד עכשיו היו מודדים את הסל"ד מבלי להתחבר לרכב? , ושאלה נוספת, מה קורה אם שקע המצת לא תקין הרי הוא לא חייב לעבוד על מנת לעבור טסט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבלי להתחבר לרכב מדדו עם האור מהפנסים, לפי הריצודים.

יכול להיות שיש עוד שיטות מדידה, אין לי מושג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז מה שאתם אומרים בעצם זה שבכל רכב בעולם עבור X סלד יהיה Y מתח מהאלטרנטור? על אף שבכל רכב יש אלטרנטור אחר\רצועות אחרות\גלגל שיניים שונה שמחובר ומסובב את האלטרנטור?

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם (נערך)

לא מודדים את רמת המתח, מודדים את הפעימות שלו.

[ATTACH=CONFIG]397379[/ATTACH]

ולפעמים מתחברים ישירות למצבר, במקום למצית.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

בדיקה דרך שקע המצת היא אחת מהשיטות למדידית הסל"ד בזמן בדיקת זיהום אוויר.

השיטות הנוספות הן:

בדיקה לפי ריצוד אורות

התחברות למצבר

התחברות לשקע אבחון

פורסם

מוזר, במכון הטסטים שאני עשיתי הבוחן ביקש ממני לתת 3000 סל"ד , בפועל נתתי רק 2000 סל"ד ואף אחד לא שם לב \ מדד משהו \ אמר משהו על זה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
מוזר, במכון הטסטים שאני עשיתי הבוחן ביקש ממני לתת 3000 סל"ד , בפועל נתתי רק 2000 סל"ד ואף אחד לא שם לב \ מדד משהו \ אמר משהו על זה.

יש לו מסך שבו כתוב בגדול מה הסל"ד שלך להרגע, אז הוא כן יודע, פשוט לא כלכך מייחסים לזה חשיבות.

פורסם

הבנתי, אז איך בעצם הוא מדד אם הייתי ללא אורות והוא לא חיבר שום דבר למצת\מצבר\מכסה מנוע...?

אם זה חשוב עשיתי טסט לפורד אסקורט 95.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...