Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כך יקרה. השאלה שלי האם ההבדל יהיה בטיחותי בלבד? האחיזה עצמה לא תשתפר אף היא?

ותצרוכת הדלק תעלה שוב?

תגיד, החלק המודגש לא מספיק טוב בשבילך? אם התשובה היא שונה מחד משמעית כן, עשה טובה ותמכור את הרכב.

כן, האחיזה תשתפר, כל עוד תרכוש צמיג מבית טוב (למען האמת מצמיג בן 8 נראה לי אפשר רק לעלות).

צריכת הדלק אולי תעלה קצת, אבל שאר המשתנים הרבה יותר חשובים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד, החלק המודגש לא מספיק טוב בשבילך? אם התשובה היא שונה מחד משמעית כן, עשה טובה ותמכור את הרכב.

כן, האחיזה תשתפר, כל עוד תרכוש צמיג מבית טוב (למען האמת מצמיג בן 8 נראה לי אפשר רק לעלות).

כמובן שהבטיחות עצמה הרבה יותר חשובה מכל פרמטר אחר. שאלתי מפאת סקרנות.

כמובן שאחליף גם את האחוריים לגודייר בדיוק כמ הקדמיים (מקווה שעשיתי בחירה נכונה).

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם (נערך)

גודייר חברה טובה מאוד. וצמיגים רעננים יעשו רק טוב ואני בטוח שישרתו אותך נאמנה ב-3-4 שנים הקרובות לפחות.

אגב, אם מידת הצמיגים שלך היא 175/65R14, יש באתר טיירקלאב צמיגי TOYO NE02 שדירוג צריכת הדלק שלהם מוצלח יותר משל הגודייר (A לעומת C). ההפרש קטן מאוד ברמה המעשית ואופי הנהיגה משפיע הרבה יותר, אבל אם אתה מתעקש על הנושא...

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

גודייר חברה טובה מאוד. וצמיגים רעננים יעשו רק טוב ואני בטוח שישרתו אותך נאמנה ב-3-4 שנים הקרובות לפחות.

אגב, אם מידת הצמיגים שלך היא 175/65R14, יש באתר טיירקלאב צמיגי TOYO NE02 שדירוג צריכת הדלק שלהם מוצלח יותר משל הגודייר (A לעומת C). ההפרש קטן מאוד ברמה המעשית ואופי הנהיגה משפיע הרבה יותר, אבל אם אתה מתעקש על הנושא...

לא עדיף כבר לשים הכל גודייר?

פורסם

עדכון: נעשתה בדיקת דיאגנוסטיקה אצל חיים יוד (בהזדמנות זו אומר המון תודה לאיש מקצוע הגון ישר ומקצועי שהקדיש מעצמו ואפילו לא לקח שקל אחד!) בבדיקה לא התגלה שום דבר חריג. חוץ מתערובת מעט עניה לדברי חיים אך לא משהו שאמור להשפיע לרעה על צריכת הדלק .

עוד משהו ששמתי לב אליו זה שההגה לא בדיוק במרכז והרכב סוטה מעט שמאלה, לטענתי מדובר בכיוון פרונט. אמת?

• תוכן חדש...