Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה רבה על התשובה המפורטת! כנראה שבאמת אלך על אופציית הכבל, למרות שהוא לא זול. זאת בהחלט נראית דרך נכונה יותר להתקין דיבורית.

מספר שאלות נוספות:

1. אני רואה שהרבה מהחוטים בכבל מחוברים ישירות לרמקולים (או צרכנים אחרים) ולא עוברים דרך הדיבורית, ובנוסף ישנם כבלים שמגיעים אל הדיבורית ולא ממשיכים הלאה אל הרמקולים. האם הדיבורית מקבלת את המתח מהכבל הזה, או שיש צורך במתח ממקור חיצוני?

2. למיטב זכרוני החיבורים השחורים הם חיבורי ISO (תקנו אותי אם אני טועה). למה משמש החיבור הכתום?

3. השליטה בווליום מתבצעת בעזרת הרדיו, או שהוא מנותק לגמרי מהרמקולים בעת השימוש בדיבורית? חבר עם דיבורית בהתקנה מקומית בסקודה פאביה אומר שבזמן שיחה כתוב על מסך הרדיו phone והשליטה בווליום מתבצעת מהרדיו. עלי לצפות למשהו כזה או פשוט ניתוק של הרדיו מהרמקולים?

4. בעת הזמנת הרכב היתה, כמובן, אפשרות להתקנת דיבורית (התקנה מקומית- לא מדבר על הדגם עם הדיבורית המשולבת). מישהו מכיר את הדיבוריות שמותקנות ביונדאי, ויותר חשוב, כיצד הן מותקנות (שימוש בכבל כזה, חיתוך והלחמה, או רמקול חיצוני)?

5. יש אופציה להשיג את הכבל בארץ או שהוא זמין רק דרך איביי?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

התשובות שלי בהמשך לשאלות:

תודה רבה על התשובה המפורטת! כנראה שבאמת אלך על אופציית הכבל, למרות שהוא לא זול. זאת בהחלט נראית דרך נכונה יותר להתקין דיבורית.

מספר שאלות נוספות:

1. אני רואה שהרבה מהחוטים בכבל מחוברים ישירות לרמקולים (או צרכנים אחרים) ולא עוברים דרך הדיבורית, ובנוסף ישנם כבלים שמגיעים אל הדיבורית ולא ממשיכים הלאה אל הרמקולים. האם הדיבורית מקבלת את המתח מהכבל הזה, או שיש צורך במתח ממקור חיצוני?

התקנה עם הכבל הזה היא PLUG AND PLAY. כל מחבר ילך למחבר נגדי.4 הקונקטורים העליונים (יש 4 - האמצעי הוא כפול) הם ISO ויתחברו לכבלים שמגיעים מהדיבורים. 4 הלבנים - שניים יתחברו ישירות לרדיו ושניים לצמה של הרכב שתנותק מהרדיו. המתח יתקבל דרך הכבל.

2. למיטב זכרוני החיבורים השחורים הם חיבורי ISO (תקנו אותי אם אני טועה). למה משמש החיבור הכתום?

גם הכתום הוא ISO - חיבור רמקולים (8 חוטים)

3. השליטה בווליום מתבצעת בעזרת הרדיו, או שהוא מנותק לגמרי מהרמקולים בעת השימוש בדיבורית? חבר עם דיבורית בהתקנה מקומית בסקודה פאביה אומר שבזמן שיחה כתוב על מסך הרדיו phone והשליטה בווליום מתבצעת מהרדיו. עלי לצפות למשהו כזה או פשוט ניתוק של הרדיו מהרמקולים?

ברכבי VW יש הכנה ברדיו לחיבור כניסת טלפון / דיבורית ולכן ניתן לשלוט בווליום גם מהרדיו. במקרה שלך השליטה בווליום תהיה רק מהדיבורית (ולפעמים גם מהטלפון עצמו - תלוי בדגם)

4. בעת הזמנת הרכב היתה, כמובן, אפשרות להתקנת דיבורית (התקנה מקומית- לא מדבר על הדגם עם הדיבורית המשולבת). מישהו מכיר את הדיבוריות שמותקנות ביונדאי, ויותר חשוב, כיצד הן מותקנות (שימוש בכבל כזה, חיתוך והלחמה, או רמקול חיצוני)?

לא מכיר.

5. יש אופציה להשיג את הכבל בארץ או שהוא זמין רק דרך איביי?

אולי אצל מי שעושה ליונדאי את ההתקנות לפני המסירה. המחירים של הכבלים האלו בעבר היו יותר זולים. נסה לבצע חיפוש - לא רק באי-ביי, גם בגוגל.

• תוכן חדש...