Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהוצאתי את הרכב מהקבר, ועשיתי לו צבע פחחות ושלל הטיפולים.

יש לי מלא בעיות במנוע, ואחת מהם שאני כמעט בטוח שזה הרינגים. כי הקרבורטור והפילטר אויר שלי מוצפים שמן. אחרי זה יש לי בעיה בהצתה ובמשאבת דלק אבל זה כבר סרט אחר לגמרי.

מחר אני אסע לעשות בדיקת קומפרסיה במנוע, ובסוכות אני רוצה לעשות אוברול רציני למנוע כשיהיה לי זמן, להחזיר את המנוע לרכב שיעבוד כמו שעון שויצרי. זהו רכב שאני משפץ לבד לכן אין מצב אני שולח אותו למוסך.

רציתי לשאול מה אני צריך להכין מה אני צריך לדעת ואיך בכלל אני ניגש לכזה פרויקט. יש לי אנשים עם ידע עצום שיכולים לעזור לי ככה שבזמן אמת גם יש לי למי לפנות.

תודה לכווולםםם!! :-D

פורסם (נערך)

שנת 95,בטוח שזה קרבורטור ?? :shock: .

לפני שתספיד את המנוע,חשוב לבדוק,שצינור הנשם המחובר ברוב המקרים אל פילטר האוויר אינו סתום.

כדאי לקבל אבחנה כללית במוסך /אחרי בדיקה טכנית מוסמכת לגבי מצבו של המנוע לפני שנוגעים בו בכלל.

אוברול זה תהליך יקר,שיכול לעלות לך באיזור מחיר של פי 2 ממחיר הרכב כפי שהוא נסחר בשוק .

צריך חלקים,לעשות יישור ראש,חריטה,מילוי ויישור אצל חרט,להרכיב טבעות בוכנה חדשות מותאמות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...