Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושנה טובה

הפלואנס 2.0 שלי חוגגת חודש הבא 3 שנים, וקצת מעל 40K ק"מ.

עד היום (פעמיים) טיפלתי בקרסו במפרץ שגם קרוב לי לבית.

בסה"כ הייתי מאד מרוצה, מלבד המחיר...

אשמח לקבל ייעוץ לגבי מוסך חלופי בקריות שמתמחה ברנו לטובת הטיפול השנתי הקרוב.

**הקפדתי על טיפול שנתי, במרווח קטן משמעותית מהנדרש (30K ק"מ).

תודה למגיבים

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

שלום רב.

אני מנהל מוסך תלפיות.מורשה רנו וניסאן בנשר בסמוך לצומת הצ'ק פוסט.

אתה מוזמן.

יש לנו כרגע מבצע של 30 אחוז הנחה בעבודה ו5 בחלפים.

אשמח לענות לכל שאלה.

חג נפלא , בריאות ואושר!

פורסם

בפעם האחרונה שטיפלתי במגאן [ידני טורבו דיזל שהיה שלי ושייך מזה שנים לאבא שלי] במוסך של חבר ותיק [ שאינו חבר פורום ואינו גולש בפורום ואף אינו מוכר כאן וששמו מעולם לא הוזכר כאן] שהחשבתי למקצוען אף על שאינו מורשה רנו [ומטפל רבות ברנו] יצאתי לא מרוצה ועם הרגשה שנגרם "נזק" מסויים לרכב.

לאחר ובעקבות ששאלתי בפרטי שאלות [וקיבלתי תשובות] מחבר הפורום DAN_IDIN שלמיטב ידיעתי עובד באיזור מרכז הארץ במוסך רנו ניסאן, ותודתי נתונה לו,

החלטתי לגשת לרנו מוסך תלפיות בעיר נשר לבדוק ולנסות להבין בפועל ולא רק דרך המסך והמקלדת "מה עבר [או הועבר ליתר דיוק] על הרכב"

הגעתי למוסך תלפיות בשעת הסגירה! --

לא הזדהיתי כאחראי בפורום הטכני ולא הזדהיתי כמישהו שבכלל מכיר את "קארס פורום".

למרות שעת הסגירה הרכב נבדק והועלה אחר כבוד על הליפט, קבלתי תשובה למה ששאלתי , תוך כדי אותר דבר קל נוסף תוך שניות, וסודר דבר אחר תוך שניות שהציק לי לאורך זמן. לא ביקשו אף לא שקל על הבדיקה.

והחשוב ביותר, - התרשמתי ממקצועיות האיש שבדק לי את האוטו , אין לי ספק שהוא מקצוען בשורה הראשונה. לא זוכר את שמו.

לזכותם, למרות שציינתי שהרכב טופל עד כה במקום אחר, מוסך תלפיות לא התעסקו ב"לכלך" ו/או כל מיני סוגי שאלות ו/או סוגי רכילות [איפה מי מה מו}. ממש מכובד מצידם.

לעניין בדיקת מחיר של חלק מסויים, קבלתי למחרת תשובה בהודעה לסלולרי. אחלה שירות.

הקיצר, בטיפול הבא ו/או בשירות הבא שהאוטו הנ"ל של אבי יצטרך אני ניגש רק לתלפיות.

להדגיש -- התוכן כאן אינו פרסומי ואינני מכיר מי מהם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם (נערך)

מצטרף להמלצה על מוסך תלפיות,

הגעתי לפני כחודשיים עם קליאו 2012 של אחותי לטיפול מס' 2 אבל קילומטר מאוד נמוך. קבעתי תור, הוסבר לי מיד מה יבוצע וייבדק (ומה אין בכלל טעם לבצע לאור הנסועה הנמוכה). כשהגעתי, הרכב נכנס מייד (ולא התייבש שעתיים בחוץ) ותוך שעה הסתיים הטיפול. מעבר לכך, המחיר ניתן כבר בטל', כולל הנחה, והכל היה ברור ומקצועי (אפילו אזיקונים לטאסות שמו, בלי שביקשתי).

בקיצור, השירות היה מצוין והפתיע אותי. אני מקווה שידעו לשמור עליו.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

למחיר של מורשה יש "מחיר" כי אין תחליף לבעל מקצוע ומוסך שמתעסק ברכבים מדגם מסויים על בסיס יוםיומי מבחינה מקצועית

פורסם

מוסך תלפיות בנשר מצטרף להמלצה בעבודה שלי אנחנו מטפלים אצלהם אלופים גם יחס מצוין וגם בעלי מקצוע ברמה גבוהה אולי יותר יקר ממוסך לא מורשה אבל שווה את המחיר

• תוכן חדש...