Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה זמן לוקח לטוש להתייבש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחרי 10 דק' הוא כבר דיי יבש ואפשר לעבור עם הטוש השחור שמגיע בערכה על מנת לבצע תיקונים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תודה לכם חברים :)

ואכן בקרוב יגיע הזמן של הצמיגים ואחליף אותם לNITTO 650, שם בטח זה יראה טוב יותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: לאחר 5 שטיפות הצבע התחיל לדהות ולהמחק כלא היה, אני מאמין שעוד 3-4 שטיפות זה יעלם לחלוטין.

סיכום: המוצר מחזיק בין חודש לחודשיים, סך הכל זה נראה מאוד איכותי על הרכב אבל יורד מהר מידי, נחמד לשימוש של פעם פעמיים או למי שמוכן בכל חודש לחדש את זה עם עט נוסף.

שורה תחתונה: הספיק לי פעם אחת אני לא הולך לשבת בכל חודש ולצייר את זה שוב :D

פורסם

יפה מאוד. אני לפני חודש משעמום צבעתי גם את שברולט שלי :-)

אקנה את הטושים כי צבעתי עם טיפקס וזה מחזיק כבר חודש. השבוע אעשה שטיפה ונראה.

כל הכבוד, תשמור עליה.

u6asyvuj.jpg

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...