Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת דבק איפוקסי מהפח מבלי לפגוע בצבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

בעבר הדבקתי עם דבק איפוקסי סמל לפח של הרכב. לפני מספר ימים ילדים (אני משער) תלשו לי את הסמל ונשאר רק האיפוקסי על הצבע איפה שהסמל ישב.

האם יש דרך יפה להוריד את שאריות הדבק או שנדרשת עבודת פחחות?

אם אין אני אשמח לקבל עצות איך לפחות להסתיר את זה כי אני לא אצבע עכשיו חלק שלם ברכב בגלל שאריות דבק

תודה,

ניר.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חמם את המקום עם פן, גרד בעזרת הציפורן בעדינות כל שארית שתוכל.

לאחר תקח מטלית טבולה במעט אלכוהול מדולל במים (יחס של אחד לחמש נניח, לטובת מים כמובן), ושפשף בעדינות אך במתינות, תוך כדי חימום המקום אחת לכמה דקות שהדבק מתקשה.

כל זה נכון לגבי דבק דו"צ מאוד של 3m, מקווה שהשיטה תעזור גם לך.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיטיילינג אני בור מושלם. אבל עם דבקים יש לי מעט נסיון.

דבק אפוקסי הוא דו רכיבי.

אם באמת בזה השתמשת, הרי שכמעט אין לו ממיס (חלק מהאפוקסים נכנעים לטינר, אבל זה נכון גם לגבי צבע הרכב שלך אז אל תנסה)

חום/קור/מים חמים/נוצות שועל/אלכוהול - יהיו בזבוז זמן במקרה של אפוקסי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...