Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש מדפסת לייזר, לא צבעוני, מכשיר שכולל מדפסת בלבד [לא צריך סורק פקס וצילום].

הדבר הכי חשוב זו אמינות [המכשיר מיועד לאדם חסר חוש טכני בעליל, וזה לא אני, כך שאני רוצה לקבל כמה שפחות טלפונים "נתקע לי הדף"].

התקציב הוא 500 ש"ח.

עכשיו תורכם :roll:

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לך על ברדר: מחזיקות זמן רב, טיונרים זולים. יש לי אחת בת 5 שעושה עבודה מצויינת. ממליץ על דגם HL-2130 (הדגם ששמת הוא מסידרה ישנה יותר ואותו יש לי ומאוד מרוצה) עולה בקרביץ משהו כמו 300 ש"ח. דגם דומה עם WIFI עולה מעט יותר. בכל מקרה יישאר לך עודף מ-500.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אחלה תודה אגש מחר לאייבורי.

ואולי מכירים את זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=718598 ?

שים לב שכתוב שהמדפסת מאייבורי מגיעה בלי כבל USB,

לי זה נשמע מוזר כי זה כמו לקנות סמארטפון בלי מטען,אבל תבדוק מה העניין כדי שלא תצטרך לצאת שוב לקנות כבל.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

כבר די הרבה שנים שמדפסות מגיעעות בלי כבל USB. הסיבה לא ברורה לי, ודווקא במדפסות מקובל חיבור B (הריבועי) הפחות נפוץ במכשירים אחרים.

ד"א - גם אני מרוצה מאד ממדפסת בראדר - במקרה שלי משולבת סורק מדגם MFC 7030 - שנמצאת אצלי למעלה מ-5.5 שנים ומראה אמינות טובה מאד. טונר חלופי זול. מועמד להחלפה כאשר תכריז על כך שיש להחליף תוף (בד"כ אחרי 10,000-12,000 דפים). הדגם הוחלף על ידי דגם חדש, דומה.

לגבי HP - יצא לי לעבוד עם מדפסת HP "כבדה" - שבמהלך הדפסת כ-80,000 דפים נתקעה 3 פעמים, והשימוש בה הופסק כיון שהמכשיר שאליו היתה מחוברת הוחלף במכשיר עם מדפסת מובנה. לא הייתי אומר ש-3 ג'אמים ב-80,000 דפים מראה על אמינות גרועה, וד"א - המדפסת יצאה משימוש, אבל היתה במצב כמו חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי הבוקר באייבורי ירושלים גבעת שאול, ורכשתי את הסמסונג m2020 ש

saay222

המליץ, ב395 ש"ח.

התעניינתי גם בברדר, אבל היא לא היתה במלאי.

מה שהכי מצחיק [או מעצבן תלוי איך מסתכלים] זה שלפי הרשום באתר וכן לפי דברי הנציג המדפסת לא מגיעה עם כבל usb, ולכן רכשתי באותו מעמד אחד כזה בעלות של 20 ש"ח [3 מטר אורך. שיהיה].

לתדהמתי [?] כשהגעתי הביתה ופתחתי את האריזה שכב לו אחר כבוד כבל usb.

כנראה שתרבות הכסת"ח הגיעה גם לפה.

בכל אופן תודה לעוזרים ואני מקווה לעדכן בהמשך לגבי אמינות.

אגב, המכשיר הזה החליף סמסונג ישנה יותר - ml 1610 mono laser prunter.

אין לי מושג מה הבעיה שלה, אבל הוחלט להחליף ולא לתקן כי היא בת 7 [לפי תאריך הייצור].

מי שמכיר את הדגם ויכול להחכים אותי בעניין אודה לו מאוד.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

קו מדפסות הלייזר של זירוקס וסמסונג מאוחד ברובו, מדובר באותן המדפסות בדיוק, בשינוי הפלסטיקה בלבד.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

ונדמה לי שלפחות חלק מהדגמים נחלקים גם עם בראדר - טונרים תואמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן, יש בשוק הרבה פחות מדפסות לייזר משאפשר להתרשם אם מסתכלים בקטלוג של החנויות.

שיתופי הפעולה בין חברות אשר חולקות פסי ייצור של מדפסות לייזר מייצרות המון דגמי מדפסות שונים, אבל בשורה התחתונה זו אותה המדפסת בשינוי הפלסטיקה בלבד.

פורסם
הייתי הבוקר באייבורי ירושלים גבעת שאול, ורכשתי את הסמסונג m2020 ש

saay222

המליץ, ב395 ש"ח.

התעניינתי גם בברדר, אבל היא לא היתה במלאי.

מה שהכי מצחיק [או מעצבן תלוי איך מסתכלים] זה שלפי הרשום באתר וכן לפי דברי הנציג המדפסת לא מגיעה עם כבל usb, ולכן רכשתי באותו מעמד אחד כזה בעלות של 20 ש"ח [3 מטר אורך. שיהיה].

לתדהמתי [?] כשהגעתי הביתה ופתחתי את האריזה שכב לו אחר כבוד כבל usb.

כנראה שתרבות הכסת"ח הגיעה גם לפה.

בכל אופן תודה לעוזרים ואני מקווה לעדכן בהמשך לגבי אמינות.

אגב, המכשיר הזה החליף סמסונג ישנה יותר - ml 1610 mono laser prunter.

אין לי מושג מה הבעיה שלה, אבל הוחלט להחליף ולא לתקן כי היא בת 7 [לפי תאריך הייצור].

מי שמכיר את הדגם ויכול להחכים אותי בעניין אודה לו מאוד.

עדכון: בעקבות פנייה אישית מאחד מחברי הפורום, שהמליץ לפנות לשירות הלקוחות של אייבורי עם פרטי המקרה, עשיתי זאת לפני כחצי שעה.

אחרי מס' דקות [לדעתי פחות מעשר] התקשר אלי נציג של אייבורי ובלי יותר מדי מלל זיכה את כרטיס האשראי שלי בעלות הכבל.

איזה כיף לפתוח ככה את השבוע האחרון של השנה, ולא בגלל העשרים ש"ח הללו, אלא מהידיעה שלא פסה התקווה ויש עוד מקומות שנותנים שירות הגון ומצליחים להיות יעילים ומהירים.

ברור שהקניה הבאה שלי תהיה שם [ולא באלדן :roll: ]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...