Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי שפעם שעברה היה נראה שדפקו אותי מבחינת המחיר במוסך פיג'ו

המורשה הראשי בבני ברק, החלטתי הפעם ללכת ל מוסך ליטל 2008

בתל אביב, בעקבות כמה המלצות כאן בפורום. אני מתרשם, אפעס..

שגם הם לא מציאה גדולה. 900 ש"ח לכלום בצורת החלפת שמן,

וכמובן "האלמנט" הקבוע (מסנן המזגן) עלינו..

tipul.jpg

(אגב, העריך ב700 ש"ח והיה נראה לי בגבול הסביר. אבל כמובן

גמר ב900.. אני אפילו לא אשאל למה, הוא בטח יגיד "התכוונתי לפני מעמ")

אני עם המוסכים המורשים האלו, גמרתי.

:shock:

עריכה אחרונה על ידי itzikc78
גדש
פורסם

הבעיה היא ששוב התייעצת אחרי. להבא לך לאורן/אם הדרך/גבע ותקבל שירות טוב יותר במחיר נמוך יותר.

פורסם

מצחיק, כשאני עושה טיפול לפיג'ו שלי שמן 150 פילטר שמן מקורי 60 פילטר מזגן מקורי 30 והאטם נחושת המזורגג הזה בכלל לא לוקחים עליו כסף בחנויות חלפים, פשוט בדיחה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הבעיה שלך היא לא המוסכים (ויש שם גנבים, לא פחות) אלא דווקא ההתנהלות הצרכנית שלך. בפעם הבאה תבקש הצעת מחיר בטלפון, וכשיגידו לך מה המחיר תגיד, "שמע, יקר לי. אוטו קטן, אין לי כסף להחזיק אותו. יש מצב להנחה?".

ככה תקבל מחיר סביר, ולא ידחפו לך אלמנט בצורת 200 שקל של חריגה מהצעת המחיר בלי שום סיבה.

לא הצלחתי להבין למה לעזאזל השתנתה הערכת המחיר בעוד 200 שקלים. כנראה הבינו מראש שאתה לקוח שקודם משלם ואחר כך בודק.

מחיר השמן אומנם יקר, והדיסקית נחושת מחירה מופקע (בטויוטה לוקחים חצי, בחלק מהמקומות לא לוקחים בכלל). פילטר המזגן גם כן לא זול אבל לא נורא לחלק מקורי, אבל עיקר הגזל הוא בחיוב של 1.6 שעות עבודה. לסבר את האוזן - בטויוטה מורשה טיפול כזה הוא חצי שעת עבודה. אני לא יודע מי שם בלובינסקי תירגם עבור המוסך את שעתון היצרן, אבל זו פשוט גניבה.

פורסם

יאמר לזכות ליטל 2008 שאחרי שהשארתי להם הודעה בנושא ההפרש המדובר,

התקשרו מהר ואמרו לי שאם אכן נאמר לי 700 ולא הוסף "ללא מעמ", אזי יזכו

אותי, ואכן זיכו על ההפרש.

לא טריואלי. יפה.

פורסם

ד"א בדיוק השבוע נקנה מסנן מקורי למזגן (ממוסך מורשה טויוטה ושם עלה 67 ש"ח כולל מע"מ),

הרכב הוא C1 (בדיוק כמו האייגו מן הסתם).

so far so good so what

פורסם

לא צריך ללכת רחוק. אם מישהו ראה את מה שכתבתי כאן

אז העדכון הוא שבמוסך טויוטה בחיפה לקחו, כמו שכתוב במחירון הרשמי של טויוטה, 112 פלוס מע"מ. להזכירכם, במוסך פיז'ו רצו על אותו הפילטר בדיוק, רק בלי אריזה יפה של טויוטה אלא שקית ניילון של פיז'ו, 200 שקלים פלוס מע"מ.

וזה אותו הפילטר. דנסו תוצרת יפן. לא דומה, לא בערך, לא קרוב. אותו המוצר בדיוק.

פורסם

לאבא שלי יצא טיפול שני במורשה פיגו 500 שקלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...