Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

IMG_20140917_182231.jpgברכב ישנן מספר שריטות עמוקות וקילופים. התייעצתי בפורום ראיתי מדריכי צביעה וכן קראתי מספר מדריכים.

היות זו הפעם הראשונה שאני עושה צביעה של הרכב ,די חששתי ומסתבר שבצדק.

התוצאה גרועה וצריך לתקן .

אפרט את כל מה שעשיתי ,אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים ועיצות כדי שאתקן את העבודה שעשיתי.

1.ניקיתי את הכנף עם מי סבון ונגבתי עם מיקרופייבר.

2.ניקיתי את הכנף עם אלכוהול רפואי

3.מסגרתי את השריטה עם נייר דבק

4.שייפתי עם נייר p240+p320+p400 המשטח יצא חלק אך הורדתי שכבה גדולה של צבע ונאלצתי למרוח שפכטל עם מקשה,בשלב הזה הסתבכתי וחזרתי על פעולת השיוף ויישום השפכטל 3 פעמים ובסופו של דבר לא הצלחתי ליישר את המשטח,זה נראה בבירור בתמונה.

5.שייפתי עם נייר מים 600 מסביב לשריטה

6.רססתי פריימר

7.רססתי צבע ,התאכזבתי מהתוצאה ולא המשכתי לרסס לכה.

בנוסף, נייר הדבק השאיר סימנים שאני לא יודע כיצד להוריד.

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

לא מקצועי או מתקרב לזה , אבל אני חושב שלא יצא לך טוב בגלל שלא הכנת את השטח לצביעה כמו שצריך .

הכנה = 70 אחוז .

צבע = 30 אחוז .

אני יודע כמה שזה מעצבן כשלא מצליחים , אבל תתחיל מחדש :

1. אם אין לך חומר מיוחד ,תוריד את נייר הדבק עם אציטון ( יש אציטון עדין לציפורניים שעושה את העבודה ) .

2. תשייף את האזור עד שהוא אחיד וחלק .

3. אם יש חורים וכדומה , תמלא בקטנה אותם עם שפכטל + ייבוש .

4. תשייף עם נייר עדין שוב פעם את האזור עם נייר עדין ( בשלב הזה הכול צריך להיות חלק ללא חורים וכו' ) .

5. שים כמה שכבות של פריימר . לדוגמא ככה אני עשיתי :

20140805_130052_zps614f7eb2.jpg

6. בגלל שיש מדרגה בין הפריימר לשאר הצבע , שייפתי קלות את האזור עם נייר עדין.

7. שכבות דקות של צבע עד לכיסוי + שכבות לכה.

פורסם (נערך)

עשיתי עבודה גרועה , עכשיו רק נשאר לתקן .

לגבי האציטון ,המון תודה ,לא מובן לי למה הנייר דבק השאיר סימנים ,טוב שיש עם מה להוריד אותם .

למה הכוונה לא הכנתי כמו שצריך ,הכוונה למשטח חלק לחלוטין ?

אם תוכל לציין לאילו ניירות אתה מתכוון ז"א נייר יבש או נייר מים ובאיזה דרגה (גריט ) זה מאוד יעזור .

קרוב לוודאי אצטרך נייר גס כדי להוריד את הזוועה שעשיתי, מהו הנייר המומלץ ?

ניירות עדינים -יש לי 600 ו-2000 (ניירות מים), רציתי גם לרכוש 2500 אך לא מצאתי .

הפריימר אצלי שקוף ,זה די מקשה לראות אם יש מדרגה או לא , בעצם זה בלתי אפשרי .

הפריימר ,הלכה והצבע שיש לי הם ללא מקשה (אולי זה משנה את אופי העבודה ) והפריימר כאמור שקוף .

למשל לגבי זמן ההמתנה בין השכבות-רשום להמתין 30 דקות במידה והטמפרטורה היא 20C ,היות והטמפרטורה היום קרובה ל-30, המתנתי כ-20 דקות

אולי זה קריטי ואולי לא

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

מחר אקפוץ לת"א לרכוש עוד סט של נייר גס (240) ו-1500+2500 לליטוש עדין ולפוליש בהמשך.

כנראה גם ארכוש פריימר אפור ולא שקוף.

מקווה שאוכל להחליק את המשטח כי היום ממש הסתבכתי ומרחתי כמה שכבות של שפכטל שלא ממש הצלחתי לשייף מה שהביא בסופו של דבר לתוצאה העגומה שרואים בתחילת השרשור :(

בשלב זה לא אוריד את סימני הדבק שמשאיר נייר הדבק שלי אך להבא ,מהי הדרך למרוח את האציטון , עם מיקרופייבר או אולי צמר גפן ?

פורסם

זאת הבעיה , שאם אתה שם יותר מידי שפכטל , זאת אומרת שתצטרך יותר לעבוד קשה ( שיוף ) עד שתחליק אותו כמו שאר הפח .

כדאי לך להוריד , 2 שניות עם אציטון ומטלית ישנה + מים לנקות אחרי וזהו .

טיפה תשפשף את האציטון על הדבק עד שזה יוריד אותו .

• תוכן חדש...