Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם מתייחסים לזה כאילו לכל מי שיש פייסבוק יש 0 פרטיות.

זה לא באמת ככה,לי יש פייסבוק מ2007 בערך כשהוא יצא,ואני לא מהחפרנים שמעלים סלפי כל 100 מטר שהם זזים.

אני פשוט לא מפרסם כלום,הפעילות היחידה שיש לי בפייסבוק זה שפעם בחודש-חודשיים אני נמצא בתמונה משותפת עם כמה חברים ומתייגים אותי.

ובנוסף לזה הפייסבוק משמש אותי לדבר עם חברים ולהיות בכל מיני קבוצות למינהן.

אז אפשר פייסבוק ואפשר פרטיות וזה לא כזה גרוע.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

• אחראי פורום
פורסם

גם לי אין.

בהתחלה כל תרבות הלייקים ושיתופי היתר נראתה לי מאולצת ומטופשת,

היום אני סתם לא מקדיש לזה מחשבה ובטח שאין לי זמן ועניין בכל מיני חברי-סרק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין לי פייסבוק!

שתי סיבות:

1. קנאי לפרטיות שלי.

2. יצר המציצנות - אני מאמין שאם יהיה לי חשבון, אני אתחיל לחפש אנשים ולחטט בתמונות שלהם. אני ממש לא מעוניין בכך.

פורסם

אתם מזכירים לי את אלה שמשננים את המנטרה "אנחנו דור של טלפונים חכמים ואנשים טיפשים. נכתב מהאייפון המאמם שלי".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה זה פייסבוק?

מה זה אינסטגרם?

מה זה טוויטר?

מכיר את השמות, באמת שאין לי מושג קלוש איך מתפעלים את זה.

טוב לי ככה, למה לשנות?

גם ככה יש לי שניים וחצי חברים, באמת שאין לי צורך ביותר.

אילן

סלע

פורסם

אין לי פייסבוק, פעם היה לי חשבון ששימש ת'כלס למשחקים (בעיקר פוקר), והייתי נכנס אליו כשרציתי לשחק, אחרי כמה חודשים טובים שלא נכנסתי אז ניסיתי להתחבר וקיבלתי בתגובה הודעה שהם חושדים שהחשבון שלי לא שייך לאדם אמיתי ואני צריך לאקטב אותו עם אישור SMS.

אמרתי שאין לי זין לזה, ואני לא רוצה שיהיה להם את המספר שלי, אחרי כמה חודשים רציתי לשחק פוקר וכבר אמרתי נו טוב, ניתן להם מספר שאני גם ככה עוד כמה ימים מנתק, נתתי מספר שהיה מקושר לגלקסי S, לא קיבלתי שום SMS אישור, פעם פעמיים שלוש, ואז הם החליטו שבשביל לאקטב את החשבון אני צריך לשלוח להם צילום של תעודת זהות או דרכון! לא פחות.

כאן אני אמרתי Fuck that ולא נכנס יותר לשם, ושהפוקר יילך לחפש את החברים שלו.

אגב יום לאחר מכן גיליתי שאני בכלל לא מקבל SMSים, ומחיקה של כל ה-SMSים גרמה לי לקבל את כל ה-SMSים שהייתי צריך לקבל, ביניהם גם ה-3 של פייסבוק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היית צריך למחוק אסמסים כדי לקבל חדשים? יש לך צביקה פיק כחול עם זוהר מסביב? :-D

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

לא, זה היה גלקסי S של חברת פלאפון (I9000T עם אנדרואיד 2.3) ובאג ידוע בנושא

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם יש לי פייסבוק, אבל לפני שאתם מתעצבנים עלי, העובדות הן שאין בו פרטים אישיים שלי חוץ מהשם שלי אז אני לא באמת מחשיב את זה כלהיות משתמש פייסבוק. דברים אישיים לא ניתן למצוא עלי ברשת.

*אין לי מושג מה זה טוייטר, לא יודע מה זה אינסטרגם ובכללי אני לא נוהג להעלות לאינטרנט תמונות עירום שלי*

הסיבה העיקרית שהחשבון קיים היא קבוצה של הלימודים, שאין דרך אחרת טובה יותר מלחלוק חומרים ולהציג שאלות ליותר מ80 אנשים ביחד.

סיבה משנית היא קבוצות שקשורות לתחביב של רובינו כאן ומשמשות בין היתר לקניה ומכירה של חלקים. לפרצוף ספר יש תפוצה רחבה יותר מלפורום.

מעבר לזה אין לי מה לעשות עם פייסבוק. אני לא משחק במשחקים, כל הנתונים שלי מלבד השם זה חירטוטים (העיסוק שלי זה motherfucker ולמדתי לתואר ראשון בלאס וגאס). כל התמונות שאני מעלה קשורות או ללימודים או לתחביב הרכב וזה זמין לצפייה רק לאנשים שאושרו. אני לא מאשר אף אחד שאני לא באמת מכיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין לי פייסבוק כי אני חושב שזה מציצנות ובזבוז זמן מוחלט.

אני גם סולד מכל אלה שמעלים כל פלוץ לפייסבוק וסוחטים מחמאות כמו:

"איזה פלוץ מהמם!!!"

"הריח פשוט תענוג, איך אתה עושה את זה?"

"עם פלוצים כאלה, עכשיו הייתי מתחלף עם התחתונים שלך!"

בקיצור סוחטים מחמאות וחיזוקים על דברים טריוויאלים שהם עושים ולא מעניינים אף אחד

והאמת שאין לי מושג למה הם עושים את זה ועל איזה חסך זה בא לפצות.

פורסם

גם לי אין , אני תמיד שואל במה זה מועיל לי?

מה שכן לזוגתי יש חשבון די פעיל אפילו.

הכי מצחיק שחושבים שהיא חד הורית\אלמנה\גרושה אני לא מופיע באף תמונה או רק חלקים ממני.

• תוכן חדש...