Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברכש החדש שלי (E240 W210) ישנם סימני חלודה בתא המטען (חיצוני), כנפיים קדמיות ובמכסה המנוע.

אני בכל מקרה מתכנן להכניס את הרכב לצבע כללי - לרוב, לעבודות אלו אני פונה לפחח הקבוע שלי בכפר-קאסם

שעד היום עשה לי עבודות יפות תמורת מחיר שפוי מאוד! היום אני ניצב בפני בעיה, כי אני חושש שהוא לא ידע לתת טיפול מונע לחלודה.

כאשר קפצתי אליו, הוא אמר " אל תדאג, יהיה בסדר" ושניסתי לברר מולו כיצד הוא מתכנן לטפל בחלודה הוא די התחמק.

אני יודע שחלודה זו מחלה ולא ניתן לעצור אותה, אבל ברצוני לנסות להקדים תרופה למכה ולתת טיפול מונע ברמה טובה.

האם מישהו כאן יכול להמליץ על פחח מומלץ ויכול לתת לי סדרי גודל של עלויות לפחחות וצביעה? מלבד החלודה, מצב הרכב

טוב ואין מכות או דפיקות רציניות שצריך לתקן (כלומר, ברמת הפחחות אין כמעט עבודה פרט לנושא החלודה).

תודה

Lexus CT200H

• ספונסר פורום
פורסם

יהיה מאוד קשה לתת לך הצעת מחיר על גבי הפורום. בגדול צביעה מחדש של רכב (ללא החלפה של צבע) מתחילה מאזור ה-2000 ש"ח אבל זאת רק ההתחלה. המחיר נקבע לפי כמות הפחחות שיש לעשות ובמקרה שלך גם לפי כמות החלודה.

טיפול יסודי בחלודה ידרוש חיתוך של החלקים הנגועים והלחמה של פח חדש במקום החלק החלוד. כמובן שאם מדובר בדלת או מכסה תא מטען אז יותר קל להחליף פשוט את כל החלק, אבל כאן נכנסת לתמונה השאלה כמה עולה כזה חלק מפירוק ואיפה בכלל מוצאים.

אני מבין שמדובר במרצדס? אם כן, נסה לפנות אל מוסך משין מרצדס בחולון. מעבר לעובדה שהם עשו כמה פרויקטי שיקום יפים כאלו בעבר, יש להם גם גישה לחלקי פח משומשים שיקלו על העבודה וכנראה גם יוזילו לך את המחיר.

• תוכן חדש...