Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בעקבות הגעתו של המחשב החדש הכנתי דיסק של ווינדוס 7. יש לי דיסק עם כל מיני תוכנות קטנות ושימושיות כמו: WINRAR, יוטורנט וכולי. מה שאין לי זה המלצה על תכנת אנטי וירוס טובה ועל תוכנה שתעדכן לי את הדרייברים. אחרי שאני מתקין ווינדוס במחשב החדש אני מתקין אנטי וירוס, אופיס ואז אני רוצה לעדכן דרייברים. יש תכנה שתעשה את זה במקומי או שאני צריך לעבור רכיב רכיב ולעדכן לו דרייברים? בנוסף, אשמח לשמוע המלצות נוספות לתוכנות שימושיות או כאלו שחייבים להתקין אחרי הווינדוס. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. - זה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/c3sg2jv9

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תוכנות שמעדכנות דרייברים לבד הן ברובם לא יותר מסוסים טרויאניים.

אם זה מחשב חדש, קיבלת 2 דיסקים, של הלוח ושל כ.המסך, תשתמש בהם.

אם אתה רוצה להוריד את הדרייברים העדכניים מהאינטרנט, יש לך סה"כ 2 מקורות:

1. האתר של יצרנית הלוח (במקרה שלך, גיגהבייט) - תחפש לפי דגם הלוח ומערכת ההפעלה, שם יהיו כל הדרייברים של הלוח (כ.רשת, כ.קול, צ'יפסט, USB3 ועוד).

2. האתר של יצרנית כ.המסך (ATI-AMD) - אותו נוהל.

פורסם

את כל התוכנות עדיף להוריד מהרשת מהאתרים הרשמיים, ככה תקבל את הגרסאות החדשות ביותר. אם תתקין אותן מהדיסק תצטרך לעדכון אותם בכל מקרה מיד לאחר ההתקנה.

את הדרייברים תוריד ידנית מהאתר של היצרנית של לוח אם.

תתחדש! 8-)

פורסם

תודה תודה. אם זה רק לוח אם באתר של ג'יגה-בייט וכרטיס מסך באתר של AMD אז אני ממש לא מוטרד. פחדתי שיש דרייברים שלא אדע שאני צריך לעדכן אותם. מבחינת אנטי וירוס ואופיס, מה אתם ממליצים? כרגע אני עם AVIRA.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

הייתי ממליץ על AVG FREE כאנטיוירוס חינם.

הנה עוד כמה תוכנות מהראש:

1. VLC לוידאו.

2. 7ZIP במקום Winrar שעולה כסף.

3. Notepad ++ במקום הרגיל של ווינדוס

4. קודקים לסרטים

5. VirtualClone Driver לטעינה של קבצי ISO.

6. CdBurner XP לצריבה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

התקנה של דרייברים רק מהאתרים - מומלץ.

לגבי אנטיוירוס - ממליץ להשתמש ב AVIRA - לא מפריע כל הזמן ועובד מצויין גם יחסית underrated.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה לכם חברים. אני מודה לכם מאוד. שאלה אחרונה ברשותכם: האם יש תוכנות קטנות שחייבים להתקין כדי שהמחשב יפעל? או כאשר מתקינים ווינדוס זה מספיק. אני שואל כי אני זוכר שפעם התחרפן לי המחשב כי הייתה בעיה במשהו שנקרא Microsoft Frame Network. זה משהו שמגיע עם ההתקנה של ווינדוס 7 Ultimate או שאני צריך להתקין את זה לבד? [גם DirectX?]. __________ _ נ.ב. - איזו חבילת קודקים מומלצת? K-LITE מספיק טוב?

פורסם

לא צריך directx, זה בא כבר מותקן.

אני ממליץ על potplayer שזה נגן שבא עם המקודדים עליו ומייתר את הצורך להתעסק עם חבילות.

פורסם

בשביל מה להתעסק עם קודקים ?????

אנחנו ב 2001 או ב 2014?

תוכנת VLC שהומלצה פה היא חופשית חינמית וחוקית, וקוראת כל קובץ מדיה בכל פורמט שידוע לאנושות. לא צריך שום דבר נוסף.

מצטרף להמלצה על

Notepad++

7zip

וגם להמלצה להתקין דרייברים מאתר היצרן. בעיקר דרייבר לכרטיס מסך כדאי להקפיד שיהיה עדכני.

לא לגעת בתוכנות ל'מציאת דרייברים' וכל מיני כאלה.

AVG

לגביו אני קצת אמביוולנטי. צריך לשים לב לא להתקין את כל הקשקושים שהוא מציע.

הוא מקפיץ חלונות עם כל מיני הצעות באמצע היום כמו אחרון הסוסים הטרויאניים.

אבל אין לי היכרות עם אנטיוירוס פחות גרוע.

לא לשכוח:

SP1

IE11

כל העדכונים של מיקרוסופט

ולגבי צריבה אני עם ImgBurn ומרוצה חלקית. חבל שנרו6 לא עובד בוינדוז7.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בתור אנטיוירוס אני משתמש בESET על הלפטופ ו-AVG מותקן על המחשב הנייח בבית של ההורים. שניהם סך הכל בסדר ומחזיקים את המחשבים חיים יופי טופי כבר כמה שנים (הלפטופ שנתיים והמחשב הנייח באמת שאני כבר לא זוכר, אבל בטוח מעל ל-4-5 שנים).

winrar עולה כסף? מה?? יש לחנונים מין בדיחה כזאת שוינראר זה מבחן של אלוהים ורק מי שמשלם עליו מגיע לגן-עדן כשהוא מת. השמועה אומרת שנכון לרגע זה אין בגן-עדן אף אחד.

דרייברים, כמו שאמרו, מהאתרים הרשמיים. אחד ללוח האם שכולל בתוכו את כל הדרייברים הנחוצים לכרטיסי קול, רשת ושאר ירקות ולכרטיס המסך (אם יש כזה). זה אמור לסגור לך את הפינה הזאת.

מצטרף להמלצה על VLC כנגן וידאו.

בנוטפאד++ אני משתמש רק לצורך קריאת קבצי HTML בשביל העבודה, אז אני לא יודע כמה זה נחוץ. בנוטפאד הרגיל לא השתמשתי מעולם. קונים אופיס בפיירט-ביי ושלום על ישראל.

בתור כונן וירטואלי אני דווקא הייתי ממליץ על Daemon Tools Lite. תוכנה קטנה וקלילה שעושה את העבודה ולא מציקה כשלא צריך אותה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני גם עם DEAMON TOOLS, תוכנה מצוינת. VLC יש לי ואם אראה שחסרים קודקים אוריד K-LITE. שי, תודה על הקישור ל-FRAME NETWORK אתקין מיד אחרי הווינדוס. וויל, אקספלורר לא מגיע עם הווינדוס? יש סיבה דווקא ל-11? כי אני לרוב עובד עם כרום. אני שוב מודה לכולם על העזרה. הפכתם את העניין לפשוט מאוד.

פורסם

בווינדוס 7 ישנה אפשרות לעדכן דרייברים בצורה אוטומטית אך אין לי מושג האם כל הדרייברים מתעדכנים.

לגבי הדפדפן, במידה ואתה לא משתמש בIE, אז אין צורך לעדכן אותו.

• תוכן חדש...