Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב ומתלבט בין הקורולה ברמת גימור GLI לבין היונדאי בגרסת הסופרים

הייתי בסוכנויות וראיתי שהיונדאי אולי יותר מאובזרת - מושבים חשמליים, פתחי אוורור אחוריים, ונראית יותר טכנולוגית מהטויוטה.

אבל בטויוטה האחריות על הצבע היא 6 שנים לעומת 1, ומשום מה טויוטה גורם לי יותר נחת שהרכב יותר אמין.

אשמח ליעוץ לגבי 2 הדגמים.

שניהם במחיר מאד דומה 130k

תודה

פורסם
מה הדרישות שלך מהרכב?.

בעיקרון 3-4 נסיעות שבועיות מאזור תל אביב לאזור השרון + נסיעה אחת בחודש לצפון

סביבות 20 אלף קמ בשנה

זה רכב לזוג צעיר שמתוכנן להיות גם הרכב העיקרי ב5-7 שנים הקרובות.

מחפשים נוחות שמשולבת עם איכות..

פורסם

סתם הצעה:

מה לגבי קיה סיד/פורטה עם 7 שנים אחריות באותו המחיר? (3 כלליות ועוד 4 רק על מנוע ותיה"ל אם אני לא טועה)

פורסם

הקורולה היא מכונית טובה יותר מה-i35 - חסכונית יותר בדלק, זריזה יותר, מרווחת יותר ובעלת מוניטין טוב יותר בשוק המשומשות. ביונדאי כנראה הבינו שה-i35 משמעותית פחות טובה והעמיסו אותה באבזור שאין באף אחד מהמתחרות הישירות שלה. חוץ מזה, אין בה כיום כלום אל מול המתחרות הצעירות ממנה.

אם הייתי צריך לבחור הייתי בוחר לא את זו ולא את זו. כמו שכבר כתבו לך כאן, קיה סיד היא בחירה הרבה יותר מודרנית ואם ממש תרצה להרגיש משפחתי קח את גרסת הסטיישן הנהדרת. גם מיקרו-וואן מודרני כמו טויוטה ספייס ורסו יתאים כמו כפפה לדרישות שלהם ויספק צריכת דלק טובה משמעותית משל הקורולה לצד תנוחת ישיבה גבוהה ומרווח פנים מעולה. בחירה במכונית משפחתית בתצורת סדאן 4 דלתות זה כמו להיכנס היום לסניף של ארומה ולבקש עוגת סברינה. כן, זה היה טעים פעם. אבל מאז התקדם העולם והיום כבר יש עוגות אחרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...