Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הופתעתי לגלות שפתאום הרמקול הקדמי של הנהג לא עובד לי, כשהלכתי לבגאז' לבדוק את המגבר אני מגלה שחיבור RCA אחד נשבר ופין עצמו עדיין תקוע בתוך המגבר. :-o:-o:-o המגבר שלי: JBL PX300.4

אני צריך עזרה בעניין, איך לעזאזל אני מוציא עכשיו את הברזל שתקוע בפנים? ובנוסף אני צריך עכשיו המלצה לכבל RCA חדש בסכום של עד 100 שקל אפשר גם דרך האייבי מצידי העיקר שיהיה איכותי ואמין.

מצרף לכם תמונה...

a2ao2w.jpg

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

אוקיי אני ינסה לפתוח בתקווה להצליח ונעדכן, מה לגבי המלצות לכבל RCA חדש? אשמח לקבל הצעות

פורסם

מומלץ לנתק את החשמל מהמגבר לפני הניסיון להוציא את הפין, אחרת אתה מסוגל בטעות לשרוף את המגבר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

ככלל, אתה צודק שמומלץ לנתק מהחשמל. במקרה הנ"ל בגלל התנגדות הכניסה הגבוהה, גם אם תקצר את הכניסה לא יגרם נזק.

בכל מקרה, לנתק, לפרק, לדחוף החוצה את הפין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני אישית משתמש בכבלים של רוקפורד ואני מרוצה מהם מאוד.. כמה אתה שומר עליהם זה כבר משהו אחר..

אגב אם אין לך שימוש בכבל אשמח לקבל או לקנות אותו אם אתה מאיזור ירושלים..

JL Audio

פורסם

כן זה כבל של רוקפורד... ולגבי איך זה קרה- גם אני שואל את עצמי, באחת הנסיעות שלי אני שם לב שהרמקול של הנהג בכלל לא עובד ניגשתי למגבר וזה מה שגיליתי לצערי.

negative אני מאשדוד בכל מקרה, ואין לי ממש מה לעשות עם הכבל אחרי שיציאה אחת שלו שבורה...

פורסם

קרה לי מקרה דומה.

אני אסביר איך פתרתי את הבעיה אבל זה על אחריותך הבלעדית! או אחריותו של כל מי שינסה לבצע את זה.

לקחתי מפתח אלמ בגודל שיכול להיכנס לכניסה של ה RCA (לא זוכר מה הגודל אבל פשוט תסתכל לפי העין)

חיממתי אותו עם מצת עד שהוא היה מספיק רותח כדי להמיס פלסטיק דחפתי אותו לתוך ה RCA נתתי לו להתייבש שם משהו כמו 30 שניות.

ומשכתי בחדות החוצה.

בגדול מה שקורה המפתח אלמ ממיס את הפלסטיק של החלק(מבפנים הוא מורכב מפלסטיק או משהו דומה לפלסטיק) התקוע ונדבק אליו ואז כשאתה מוציא את המפתח החוצה,החלק התקוע יוצא יחד איתו.

בהצלחה!

פורסם

עשיתי את אותו הדבר, רק עם מחט מצית ופינצטה, עבד כמו קסם מספר פעמים.. בהצלחה

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תוכן חדש...