Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10 - לא מצטיינת בבטיחות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במבחני ריסוק i10 קיבלה רק 4 כוכבים, עם זאת קראתי שאיגוד היורו החמיר עם הבדיקות כך שקשה מאוד לקבל 5 כוכבים.

מה דעתכם?

האם זאת סיבה לרדת מהרכב? ועד כמה 4 כוכבים זה באמת נחשב "גרוע"

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1644/חדשות/4-כוכבי-ריסוק-ל-i10-החדשה

פורסם

4 כוכבים זה לא גרוע, זה סביר. רוב מכוניות המיני מציגות כיום ציונים דומים, זה מה יש. אתה יכול לבדוק את הסקודה סיטיגו וסיאט מיי שיש להן 5 כוכבים (וגם גיר אוטומטי בלתי נסבל), אם זה ממש חשוב לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה חשוב, אבל לא רק.

בקניית רכב צריך לעשות שיקלול של כל המכלול שאני אקבל.

תמיד זה יבוא על חשבון משהו אחר, בפרט שקונים רכב בסכומים כאלה

לשברולט סוניק שעכשיו נמכרת ב 80K, יש 5 כוכבים, אבל בידוד הרעשים שלה בנסיעה, לא ממש נפתר.

לקחתי אותה לנסיעת מבחן, מאוד אהבתי אותה.

היא נוחה, האבזור שלה לא רע בכלל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שברולט סוניק זה סופר מיני. I10 זה מיני. לרוב הסופר מיני (אם לא לכולן) יש 5 ככובים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן, אני יודע שהן לא אותה קטגוריה. אין לי כרגע צורך בסופר מיני.

אבל שתיהן בתקציב, שתיהן עולות כ 80k.

פורסם
לשברולט סוניק שעכשיו נמכרת ב 80K, יש 5 כוכבים

לסוניק יש 5 כוכבים מ2011 (לפני שהמבחנים עודכנו), אין מה להשוות לציון 4 כוכבים של i10 מ2014.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לסוניק יש 5 כוכבים מ2011 (לפני שהמבחנים עודכנו), אין מה להשוות לציון 4 כוכבים של i10 מ2014.

אוקיי, תודה!

הרגעת אותי עם הבחירה, עכשיו אני אהיה שקט עם הבחירה והקנייה.

פורסם

יש כמה סרטונים ביוטיוב שממחישים את רמת הבטיחות של רכבים קטנים בתאונה מול רכב בגודל משפחתי+.

עד כמה שזכור לי היאריס והג'אז עם 5 כוכבים והסמארט עם 4.

זה עזר להם? :lol:

V5

פורסם

פעם ראיתי שאלת השוואה כ"כ מטופשת בנושא בטיחות המיני זה היה משהו בסגנון של:" במקרה של תאונה חזיתית, איפה היית מעדיף להיות, באוטובוס או ברכב מיני?"

במקרה של תאונה עם משאית ואוטובוס איפה היית מעדיף להיות?

האמת שבתאונה, הייתי מעדיף לישון בבית

:lol:

פורסם

אם תקח שני רכבים עם תכנון מודרני אז קשה מאוד לנצח את חוקי הפיסיקה, והבדלים בגודל ישפיעו על תוצאות התאונה. אין מה לעשות במקרה הזה. סע בזהירות ותזכור שאתה ברכב קטן.

אל תשכח שעד תחילת שנות ה2000 אנשים התניידו בעיקר במכוניות עם רמת בטיחות 0.

דרך אגב, אם תקח רכב מיני בתכנון מודרני מול רכב משנות ה-80 גדול יותר אתה תרצה להיות במיני(כבר פורסם סרט של רנו קטנה מול טנק וולוו).

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

גם רכב משנות ה90 עדיף היה להיות במיני עד euroncap שהתחיל לבחון רכבים ב97,לא ממש חשבו על בטיחות,אפשר לראות מבחני ריסוק של משפחתיות באותם שנים,על הפנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מאמין שבתאונה "קשה", שום רכב לא ישרוד, תהיה הכי זהיר שתהיה.

לצערנו הרב תאונות רבות הן לא באשמת הנהג.

פורסם

למה ההשוואה מטופשת ?

בכללי, הבטיחות ברכב גדול יותר גבוהה יותר וזה נכון.

מעבר לכך, ישנם אמצעי מיגון אקטיבים ופסיבים אבל החשיבות של גודל הרכב לא מבוטלת כלל וכלל.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

זה תלוי איזה רכב,משפחתית משנות ה90 תהיה פחות טובה ממיני של היום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...