Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי הרכב הוא פז'ו 207 שנת 08. הכל התחיל מזה שיום אחד המזגן הפסיק לעבוד-מדחס לא נכנס לפעולה. לקחתי את הרכב למוסך ההבחנה הייתה שהטרמוסטט תקול לכן המחשב מונע מהמזגן להכנס לפעולה , נשמע לי הגיוני ,אבל איך יכול להיות שאם הטרמוסטאט לא נפתח (זה מה שנאמר לי) והרכב לא מתחמם?

יכול להיות שהוא נפתח חלקית? האם לא אמור להיות מנגנון שבזמן תקלת טרמוסטט יפתח אותו לגמרי ולא ישאיר סגור?

ד"א מה עלות משוארת סבירה של החלפת טרמוסטט + עבודה?

תודה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

טרמוסטט זה רכיב קטן אשר נפתח ע"י חום המים. יכול להיות שאצלך הוא תקוע ולא נותן העברה מלאה של המי קירור.

לגביי המדחס למה הוא לא נכנס לעבודה...לדעתי אין קשר בין הטרמוסטט למדחס כי ברגע שאתה מפעיל את המזגן גם המאווררים נכנסים לפעולה.

לגביי עלות, אני הזמנתי מחו"ל טרמוסטט וחיישן חום כולל משלוח ב200 שקל. לגביי העבודה אתה יכול לעשות לבד, זה לא מסובך בכלל להחליף טרמוסטט. אבל אם אתה מעדיף מוסכניק אז בין 150 ל 200 שקל להחליף טרמוסטט

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם

זה לא טרמוסטט רגיל, בתוך טרמוסטט יש גוף חימום שמאיץ את פתיחת הטרמוסטט במצבי עומס.

אם גוף חימום לא תקין, מזגן לא יפעל.

התרמוסטט עצמו יפעל כרגיל.

כנראה שיש קוד תקלה של termostat heater circuit.

פורסם

השאלה אם זה טרמוסטט מכני או חשמלי, ואם מחליפים אותו ב207 יחד עם כל הבית, או בלי. למידע נוסף ושירות אמין והוגן פנה לאורן שירותי רכב שהנו חבר הפורום, ע"מ לטפל בבעיה.

התענוג שמוביל אותך

• ספונסר פורום
פורסם

אכן ברכב הזה כשגוף החימום לטרמוסטט לא תקין מזגן לא יעבוד.

ניתן לסגור את כל הסיפור בפחות מ-1000 שקל.

אורן

פורסם
זה לא טרמוסטט רגיל, בתוך טרמוסטט יש גוף חימום שמאיץ את פתיחת הטרמוסטט במצבי עומס.

אם גוף חימום לא תקין, מזגן לא יפעל.

התרמוסטט עצמו יפעל כרגיל.

כנראה שיש קוד תקלה של termostat heater circuit.

תפקיד גוף החימום בתרמוסטט חשמלי לשלוט על פתיחת התרמוסטט בהתאם למפה הצרובה במחשב הצתה/הזרקה בכדי לשפר את בייצועי המנוע ולהפחית את פליטת המזהמים בהתאם לעומס מנוע, טמפ', ועוד...ולא להאיץ את פתיחת התרמוסטט.

איזה כייף לי :)

פורסם

איך שכתבתי את ההודעה ההיא, ידעתי שזה לא יעבור בשתיקה... כיוון שהסבר שלי שם כמובן לא מדוייק.

בגדול, גוף חימום מאפשר לשמור על טמפרטורה גבוהה יותר במצבי עומס חלקיים (לטובת הקטנת זיהום אוויר) וגם לפתוח את הטרמוסטט מוקדם יותר ולאפשר ניצול מלא של מערכת הקירור בעומסים גבוהים.

ולא, זה לא בא לסתור את ההסבר שלך, הוא נכון.

• תוכן חדש...