Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ebay

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שלא קשורה לאודיו לרכבתת, פשוט אין לי גישה לאוף טופיק.

אז ככה האם מומלץ\כדאי והאם זה בטוח לקנות מהאתר ebay?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אם אתה יודע ממי לקנות, ולזהות מוכרים טובים ואמינים אז כן.

אם אתה סתם הולך לחפש למצוא משהו לקנות בלי לדעת ממי אז אתה עלול להידפק.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

הוא בעצמו לא יכול לכתוב 500 פידבקים כמו כן מסתכלים שיש לו מעל ל150 פידבקים ושהוא לא התחיל למכור אתמול, אתה שם לב שהפידבקים לא נכתבו ביום אחד, אתה גם יכול לבדוק מאיפה בעולם מי שכתב לו את הפידבק....ואז אתה מקבל תמונת מצב דיי יפה.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

נכון מאוד, שהמייל שלהם גם תחת סיומת EBAY

מעבר לזה אני יכול להגיד לך שמהניסיון שלי, בערך עשיתי שם עד כה כ15 רכישות, הכל מעולה כולל היחס!!.

פורסם

וואלה תודה על התשובות. אני שוב אומר אני יודע שזה לא קשור לאודיו

יש שם פשוט פלאפונים ממש זולים ואני לא יודע ממי לקנות ואיך? וראיתי שאתם קונים

דרך האתר ולכן שאלתי.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם
נכון מאוד, שהמייל שלהם גם תחת סיומת EBAY

מעבר לזה אני יכול להגיד לך שמהניסיון שלי, בערך עשיתי שם עד כה כ15 רכישות, הכל מעולה כולל היחס!!.

אי אפשר לעשות הכללות. אפשר גם ליפול על נוכל שישלח לך מוצר פגום.

עדיף להסתכל על הסטטיסטיקות של המוכר.

אורן.

פורסם

OREN

חבל שלא קראת התגובה הקודמת שלי....בנושא!

אתה הסתכלת רק על התגובה האחרונה....

לגביי קניית פלאפונים תדע שיש מצב שתשלם מכס, קח עצה, בקש מהמוכר שירשום על החבילה ששוויה 45$ וחוץ מזה שירשום שהמוצר משומש....חשוב מאוד!

פורסם

שלח אימייל למוכר - ודבר איתו קצת לפני הקניה. תוכל לראות פחות או יותר ממי אתה קונה.

יש גם חנויות שמוכרות הרבה פריטים במרוכז ותחת כתובת מסודרת בתוך EBAY - כדאי לחפש אותן.

פורסם

אחלה תודה רבה!!

ההרשמה עולה כסף או שלא??

ואיך אני יכול לדבר עם המוכר בכלל

תודה לעונים!!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

ההרשמה לא עולה כסף, בנוסף לרישום בEBAY אתה צריך להירשם גם ב:

PAYPAL - מערכת תשלום, שבעזרתה תוכל לשלם על מה שאתה קונה, אתה גם צריך כרטיס אשראי בין לאומי....זהב למשל...

מעבר לזה בכל עמוד מכירה יש לך מצד ימין:

Ask a seller question

אתה נכנס לשם, וכותב את שאלתך, וזהו זה נשלח אליו למייל ותוך 24 שעות בד"כ אתה כבר מקבל תשובה.

תהנה.

פורסם

החשבון שלי הושעה מebay כי אז לפני כמה חודשים רציתי לקנות איזה מגבר ואחרי שכאילו הזמנתי ובאתי לשלם ראיתי שאי אפשר לשלם דרך כרטיס אשראי אלה רק דרך הבנק, דבר שלא יכולתי לעשות אז השארתי את ההזמנה בלי תשלום(באתחלה לוחצים על קניה בכמו מכירה קבוצתית ואז אתה צריל לשלם תוך 10 ימים ורק אז נשלח המוצר) קיצר זה קרה לי פעמים ברצף על אותו דבר מוכרים שונים אז השעו אותי מEBAY

מה אני יכול לעשות?

• תוכן חדש...