Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ebay

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה בPaypal שצריך CONFIRMED ADDRESS, מה שאנו הישראלים לא יכולים לעשות.

למישהו יש התנסות עם BidPay? איזה כרטיסי אשראי הם מקבלים?

פורסם

לי יש חשבון בPAYPAL ואני ישראלי, אני לא יודע על מה אתה מדבר...

לגביי השאלה שלך אנטיזחן....אז קיבלת STRIKE, זה אומר ש4 פעמים זכית ולא שילמת ולא סגרת משהו עם המוכר, לכן הוא נתן לך STRIKE. אחרי 4 כאלו אתה מושהה, מה עליך לעשות?? 2 אופציות.

א. לפתוח חשבון חדש בEBAY אבל להישאר עם אותו חשבון בPAYPAL, זה אפשרי בקלות.

ב. לבדוק אם אלו שנתנו לך את הסטרייק עדיין מוכרים ועובדים, אם אחד מהם לא עובד, אתה שולח לEBAY מייל ואתה אומר שסגרת עם המוכר הכל במיילים...ואז מבטלים לך את הSTRIKE כי אין את תגובתו כי הוא כבר לא מוכר:):) אני עשיתי ככה, ומאז גם למדתי לא להציע סתם על מוצרים...הכי קל לפתוח חשבון וזהו, ותדאג רק שהמייל יהיה שונה בפרטי ההרשמה...שלא יהיה יותר מדיי שקוף...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
לי יש חשבון בPAYPAL ואני ישראלי, אני לא יודע על מה אתה מדבר...

לגביי השאלה שלך אנטיזחן....אז קיבלת STRIKE, זה אומר ש4 פעמים זכית ולא שילמת ולא סגרת משהו עם המוכר, לכן הוא נתן לך STRIKE. אחרי 4 כאלו אתה מושהה, מה עליך לעשות?? 2 אופציות.

א. לפתוח חשבון חדש בEBAY אבל להישאר עם אותו חשבון בPAYPAL, זה אפשרי בקלות.

ב. לבדוק אם אלו שנתנו לך את הסטרייק עדיין מוכרים ועובדים, אם אחד מהם לא עובד, אתה שולח לEBAY מייל ואתה אומר שסגרת עם המוכר הכל במיילים...ואז מבטלים לך את הSTRIKE כי אין את תגובתו כי הוא כבר לא מוכר:):) אני עשיתי ככה, ומאז גם למדתי לא להציע סתם על מוצרים...הכי קל לפתוח חשבון וזהו, ותדאג רק שהמייל יהיה שונה בפרטי ההרשמה...שלא יהיה יותר מדיי שקוף...

יש לך חשבון בPaypal, כאשר החשבון שלך הוא VERIFIED ADDRESS, ולא CONFIRMED.

ורוב המוכרים שם דורשים CONFIRMED ADDRESS.

פורסם

Oren,

לי יש VERIFIED ADDRESS נכון, אבל ההבדל בין שניהם אם אינני טועה ותקן אותי אם אני טועה, הוא הסכום שאני יכול לשלם איתו, נכון????

לגביי מה שרוב המוכרים דורשים? אין לי מושג, קניתי שם כבר איזה 8-10 פריטים במשך כשנתיים לא ידוע לי על קושי אחד...

פורסם

אין קשר בין הסכום שאתה רוכש, לבין ה CONFIRM/VERIDIED ADDRESS.

CONFIRMED ADRESS זה רק חלק מהמדינות יכולות לעשות וישראל לא.

פורסם

OREN

עשיתי UPGRDE לחשבון שלי בPAYPAL, אולי זה יסודר ...הקטע שאמרת אבל האמת היא שלא היה לי שום קושי בקנייה כפי שהמצב עכשיו...

פורסם

אוקי, כל מקרה לגופו.

אני כרגע גם שולח דוא"ל לשלושת הסוחרים שמוכרים את המגבר שאני רוצה לקנות, ושלושתם רוצים CONFIRMED ADDRESS, אני באמת מקווה שהם יענו בחיוב לדוא"ל ויתנו לי לרכוש כאשר אני VERIFIED בלבד.

פורסם

dimal007

טוב תודה כבר פתחתי חשבון חדש למרות שאני לא ממש משתמש בו

bkantor

רוב המכירות הם "buy it now" שהם בלי מכרז ואין הצעות מחיר ומאלה בדרך כלל קונים אבל יש גם מכירות פומביות שאתה מציע מחיר

פורסם

bkantor

תבין, יש שם לדוגמא על נעליים 1500 מכירות פתוחות באותה שניה...כאילו יש מגוון עצום...וניתן לזכות במחירים ממש טובים גם בלי BUY IT NOW

אבל אם המחיר של הBUY IT NOW מתאים לך, אז לך על זה...מעבר לזה לפני שאני מציע אני תמיד שולח מייל למוכר לדייק את מחיר המשלוח לישראל (זה החלק הבעייתי), כי הוא תמיד יקר!, ובאותה עת אני שואל אם המחיר שהצעתי סביר...פעמיים כשהמוכר ענה לי ואמר לי את עלות המשלוח הוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יסגור את המכירה באותה שניה, כלומר שההצעה שהצעתי תהיה הגבוהה ביותר..ואם התאים לי אמרתי שכן, מעבר לזה המגוון כלכך רחב שם ואתה גם רואה שיש לדוגמא 20 מכירות פעילות שמסתיימות ב20-30 דק' הקרובות, אז אתה משקיע את הזמן הזה וזוכה במוצר...

הדוגמא של מגוון המכירות הפעיליות שנתתי מתייחסת לנעליים ובגדים...

כמו כן ראיתי מגוון רכב של אודיו לרכב גם, קיצר ממליץ לך בחום להיכנס....

פורסם

תודה רבה על העזרה!!!

אני פשוט פעם ראשונה ורציתי לשאול על איך זה עובד

אם יש לכם עוד משו להוסיף אז בשמחה אני ישמע.

ושוב תודה רבה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...