Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בקשר לפולו GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד היה החלום, עכשיו השאלה שלי קודם כל איך אני יכול למצוא ביד2 מודעות של הפולו GTI? כי אין קטגורייה כזאת ולא מצאתי אחת תחת קטגוריה של פולו רגילה.

שאלה שנייה אמרו לי שהדגמים של 2011/12 בעייתיים מישהו שמע על זה משהו?

כי לחבר יש GTI 2011 עם 60 אלף קמ ואין לו בינתיים בעיות איתה...

Mazda3 2014

פורסם

ביד2 יש משמאל למעלה חיפוש מורחב/מרובה ואז אפשר לחפש דגם ספציפי, עשיתי זאת עבורך:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?arrArea=&arrModelID=34&arrSubModelID=309&FromYear=2010&UntilYear=&arrAuto=&fromPrice=&untilPrice=&arrSubSubModelID=18900%2C26035%2C25595%2C18855%2C18856&arrOwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

רכב נפלא, החלפות מנועים אינן נדירות. גם מדיווחים בארץ וגם מחו"ל.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

״רכב נפלא החלפת מנועים אינן נדירות״,אם אתה נהנה מהחלפת מנועים,צריכת שמן מטורפת,ובתור בונוס גיר נפלא(אבל רק כשהוא עובד),לך על הרכב, אם לא דלג לרכב הבא.

יש חבר פורום מחדרה שהיה תקופה עם הרכב,מקווה שהוא יעלה להגיב,בצע גם חיפוש לגבי הרכב בפורום ובפורוםvag,אם אחרי הכל עדיין תרצה בו,תתחדש ותהנה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מה נפלא ברכב שלא בולם ,לא מתקשר כמו שצריך .תמיד במבחנים בח"ול מקבל מקומות אחרונים בקטגוריה שלו. היתרון שהוא מהיר בקו ישר.

פורסם

כן, רכב לא בולם אלא אם כן הוא נכנס בקיר :roll: נו באמת. כל אחד והסטנדרטים שלו. לפותח השרשור: אולי פשוט תרים טלפון לצ'מפיון ותקבע נסיעת מבחן? אח"כ תקנה יד2 לשיקולך.

• תוכן חדש...