Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, הכל התחיל מאז שמילאתי גז אצל איזה בחור שבעבר ברכבים הקודמים הייתי ממלא אצלו גז, פשוט ככה ישר עם המיכל(של הגז ללא המכונה)..

חשבתי שהמזגן מקרר קצת חלש אז מילאתי ואני חושב שיש שיפור מאז

אבל, מאז הטורים קצת לא יציבים- מורגש בעיקר בעמידה. בהאצה אני מרגיש כמו "קיקים" קטנים בגלל זה וזה קורה רק כשהמזגן עוד ומאז המילוי..

מצרף וידאו שתוכלו לראות

http://youtu.be/ejoNwuI4tjo

השאלה שלי ממה זה נגרם? מה ניתן וכדאי לעשות? האם כדאי לגשת למורשה הונדה ? הבחור שמילא לי לא יודע לפתור את זה אז אומר שזה נורמלי... לדעתי זה ממש לא וגם אני מכיר את התנהגות הרכב קודם לכן

פורסם

מתי הוחלף פילטר למזגן ?

אם לא הוחלף תחליף פילטר למקורי.

גש למזגניסט שיבדוק שאין נזילת גז .

שיחבר את הרכב למכונה שתוציא את כל הגז תבצע ואקום ותכניס גז לפי מישקל מדוייק.

פורסם
מתי הוחלף פילטר למזגן ?

אם לא הוחלף תחליף פילטר למקורי.

גש למזגניסט שיבדוק שאין נזילת גז .

שיחבר את הרכב למכונה שתוציא את כל הגז תבצע ואקום ותכניס גז לפי מישקל מדוייק.

הוחלף פילטר בטיפול האחרון אבל זה גם עוד לפני. הפילטר לא מקורי

פורסם
יכול להיות שיש לך יותר מידי גז וזה משגע את המדחס והוא ניכנס ויוצא מפעולה ולכן הטורים קופצים ככה.

אני גם חושב, אם תצליח תוכל לשמוע את המדחס נכנס ויוצא מפעולה כנראה יש לחץ

אלך למוסך

תודה!

פורסם

אני לא מבין גדול בנושא, אבל פעם אחת התקלקלה אצלנו יחידת עיבוי ברכב של המשפחה (לפני כמה שנים).

בערך שנה לפני, בוצע מילוי גז אצל אדם שלא מתמחה במיזוג לרכב אלא פשוט חיבר בלון גז ומילא גז למזגן (שילמתי לו 70 ש"ח).

לאחר שהיחידה התקלקלה ניגשתי למוסך (מבלי לספר לו שמילאתי גז אצל אותו בחור) וכשאלתי את נציג השירות במוסך למה זה קורה הוא אמר לי שזה יכול לקרות בגלל מילוי גז לא מתאים (לטענתו יש הבדלים בין סוגי גז למזגנים/מקררים וכו') ולפעמים אנשים רוצים לחסוך וממלאים גז לא מתאים וזה יכול לגרום לנזק, אז אחרי שהוא אמר לי את זה הרגשתי בערך ככה: :brickwall:.

האם יכול להיות שמילאת גז לא מתאים? אינני יודע.

אם זה נכון או לא מה שהנציג אמר לי (אני נוטה להאמין לו כי אני מכיר אותו כמה שנים בתור אדם ישר) אני לא יודע להגיד לך אבל אולי המומחים כאן כמו רון/מוסך אמ הדרך וכו' יוכלו לענות לך ויכול להיות שמילוי גז לא מתאים אולי "שיגע" את המערכת.

• תוכן חדש...