Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בינואר השנה מכרים שלי קנו 3008 מודל 2010 מלובינסקי טרייד ולה 53 אלף קילומטר.

לרכב יש אחריות לשנה או 20 אלף ק"מ.

כיום לרכב יש 65 אלף ק"מ.

שלשום בנסיעה שגרתית הנהגת שמעה רעש חשוד ובנוסף נדלקה נורה, היא התקשרה למוסך ונסעה אליו מיד.

האיבחון במוסך "צמרת" בחיפה אומר שיש הצטברות בוצה בראש המנוע, מה שמפריע לתפקוד שרשרת התזמון.

הטיפול המוצע הוא פירוק ראש, ניקויו וחריטתו בעלות נכבדת.

בנוסף הוצא טיפול ניקוי, שהוצע כפתרון חלקי וזול שיעלה ביוקר בהמשך.

אני זוכר שקראתי כאן על בעיה של מותחני שרשרת טיימינג בעייתיים במנוע הנ"ל )1.6 THP), אבל בוצה לא הוזכרה.

האם מישהו מכיר בעיית בוצה במנועים הללו?

המוסך טוען שלא מופיע בהיסטורית הטיפולים של הרכב אותו ריקול שקט שקראתי שהתקיים.

בכתב האחריות של לובינסקי טרייד כתוב במפורש, ואני מצטט: "חטיבת מנוע-לא כלולים: תושבות מנוע, פולי מנוע, רצועות הנעה ותזמון, מערכות תזמון וכיוצ"ב."

איך לדעתכם צריך לפעול במקרה הזה?

פורסם

לדעתי מה שכתוב בכתב האחריות לא פותר את לובינסקי, הבעיה בטיימינג נגרמה עקב בעיה אחרת של הבוצה.

יתכן שהתשמשו בשמן לא מתאים ולא ביצעו החלפות בזמן, אבל גם זה קצת מוזר עקב הק"מ הנמוך של הרכב.

לדעתי לובינסקי צריכים לקחת אחריות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

א. האם דיברתם עם השירות של לובינסקי ומה היתה תגובתם ?

ב. לא מומלץ בכלל להמשיך לנסוע עם הרכב- עלול להיגרם נזק כבד למנוע.

באין מענה מלובינסקי,מומלץ להזמין גרר ולנסוע לטפל במוסך כללי כמו שני שירות לרכב,שנמצא בקרית אתא בצומת דשנים ימינה איזור עיר גנים.

כדאי לבצע: הורדת אגן שמן מנוע,שימוש בפלאשינג,ניקוז כל השמן והטינופת ולמלא שמן איכותי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מסקרן אותי כמה טיפולים עבר הרכב בחייו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...