Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יישור כנף אחורי שמאל 500 שקל

צבע כנף אחורי שמאל 700

צבע מכסה מטען 700

צבע גג 800 שקל.

השאלה היא האם זה מחירים גבוהים מדי ?זה במוסך מורשה.

חייב לציין שאילו מכות חנייה בצד שמאל מעל הגלגל, לא יודע למה זה נקרא יישור, זה מכות שטחיות לעין הבלתי מזויינת אבל כנראה פחח אני לא.

לגבי הצבע, הצבע מקולף בגג ובמכסה מטען.

אני כמובן לא הולך לתקן את זה כרגע, אבל סתם מעוניין לדעת האם אלו המחירים בכל מקום ?

פורסם

שלום,

אני חושב שהמחירים גבוהים מדי.

לדעתי המחיר הסביר הוא פחחות+ צבע לכל חלק= 750 ש"ח + מע"מ.

זאת אומרת, לכנף זה אמור לעלות במוסך פחחות 750 מבקום 1200 אשר מציעים לך במורשה.

פחחות 500 ש"ח זה סביר, אבל המחירים שהם גובים על צבע יקרים מדי.

אם אתה מהמרכז או מגיע למרכז, אני ממליץ לך בחום לגשת למוסך פחחות אלעד שירותי רכב בחולון.

הוא עושה עבודה יפה במחיר הוגן מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם בכלל שווה לשקול לצבוע רכב בתא מטען ובמכסה מנוע ?

אני מתלבט בין לתקן את המכות פח לבין לצבוע, ממש לא יכול ובא לשלם לתקן את כל הצבע והמכות ביחד, אלא לפחות חלק מהם, בכל זאת רכב ישן ומה שיותר מפריע לי זה שיש את שניהם ביחד, מכות וקילופי צבע. אם אחד מהם ייפתר, אהלן וסהלן.

העדיפות שלי היא לצבוע את הגג והמכסה מטען, השאלה אם יהיו הבדלי צבע רציניים ?

ואני לא גר באיזור של חולון.

פורסם (נערך)

אני לא רואה שום היגיון לשלם מחירים כאלה גבוהים לרכב ישן.

מה גוון הצבע?

כאשר מבצעים צביעה חלקית, מכסים את השאר עם לקה, כדי שלא יהיו הבדלים בצבע.

אם זה צבע כהה ודהוי, תהיה בעיה להתאים צבע בצורה שלא יראו הבדלים.

תא הדואר שלך מלא, אי אפשר לשלוח הודעות פרטיות. רציתי לשלוח לך דוגמה לעבודת פחחות מהמקרה שלי.

לפני ואחרי:

IMAG0119.jpgIMAG0116.jpg

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1 קח בחשבון שלא כל מוסכי המורשה צובעים אצלם .

חלקם לוקחים את הרכב לצבעיות שהמוסכים עובדים עימם והמוסכים גוזרים את הקופון.

2איזה צבע הרכב ?

צביעת חלק מטאלי עולה יותר מצביעת חלק שהוא לא מטאלי.

פורסם

יש בחור באשדוד שעושה את כל הרכב גם צבע ופחחות ב 2500 שקל וברמה גבוהה מאוד, (אני חושב שעכשיו זה 400 שקל לכל חלק) מישהו כאן מהפורום לקח את הפורד מונדאו 2009/10 שלו והראה תוצאות לפני כמה חודשים והיה ממש טוב, דיי בטוח שזה היה ממנו.

מוסך גוונים באשדוד..יש לו עמוד בפייסבוק, שקלתי לקחת את הרכב שלי לשם גם.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...