Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את התרסיס, לפי מה שהבנתי היישום שלו הוא פשוט לרסס על הרכב ולנגב, בלי לחכות זמן מסוים.

ושאפשר לרסס אפילו על פלסטיקים, פנסים וזכוכית.

מישהו עם ניסיון בשימוש במוצר יכול לאשר ולפרט?

תודה

פורסם

לכמה זמן ווקס כזה מחזיק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבלי להיות אופטימי מידי, חודש וחצי, חודשיים גג.

כמו בכל המוצרים הללו, קלות היישום משחקת פה תפקיד גדול, ולא צריך הכנה לפח (מעבר לשטיפה שבועית כמובן).

"יאללה בירי".

פורסם

אני מתכנן לרסס כל כמה חודשים, לפני היישום הראשון אני ארסס עם optimum opti seal להגנה טובה יותר.

ככה הבנתי מהתחקיר שעשיתי בשבוע האחרון.

yulianx

גם אני התחדשתי בספייס סטאר בצבע פנינה!

פורסם

כן, כמובן שאני אחכה בין שני היישומים לפחות יום.

אגב מה היחס דילול של הONR עם מים לשטיפה של הרכב? כל מקום שמצאתי ייחוס לזה היה מידע שונה, באיזה יחס אתה משתמש?

פורסם

פקק לדלי מים מלא.

תתחדש,ידנית או רציפה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קניתי את התרסיס, לפי מה שהבנתי היישום שלו הוא פשוט לרסס על הרכב ולנגב, בלי לחכות זמן מסוים.

ושאפשר לרסס אפילו על פלסטיקים, פנסים וזכוכית.

מישהו עם ניסיון בשימוש במוצר יכול לאשר ולפרט?

תודה

קודם כל קנית מוצר מצוין.

מספר הערות :

זהו הווקס היחידי שמשלב פולימר וקרנאובה.

היישום פשוט וקל. מומלץ ליישם על רכב נקי אחרי שטיפה.

כדאי ליישם במקום מוצל ללא קרינת שמש חזקה.

באם תקפיד לשטוף עם ONR או עם שמפו רגיל של אופטימום הווקס ישרוד 4-5 חודשים.

כדאי ליישם עם מטלית מיקרופייבר.

בהצלחה,

אבישי

פורסם (נערך)
פקק לדלי מים מלא.

תתחדש,ידנית או רציפה?

פקק ONR מכיל 2\1 OZ .

היחס המדוייק לדלי השטיפה הוא 1 OZ ל2 גאלון מים.

אני עובד עם עם גאלון ריק כדי למלא מים בדלי בצורה מדוייקת ובדרך כלל הדלי בו אני משתמש מלא בלפחות 3 גאלונים (ו 3 פקקים בהתאמה)

המוצר הזה נהדר בהנחה ומשתמשים ביחס הנכון . רצוי מאד להקדים ריסוס מקדים עם תמיסה מרוכזת יותר (ריכוז של 8OZ לגאלון-כמובן שמשתמשים בהרבה פחות מגאלון (-: ) ,נותנים לה לעבוד חצי דקה בערך ולאחר שוטפים עם התמיסה שבדלי.

יש לזכור שיחס נמוך מידי יאכזב מבחינת יכולת ניקוי וסיכוך וגבוה יותר פשוט ייצר מריחות וגם לא ינקה יותר טוב.

נסחפתי קצת עם ההסבר על ONR בשרשור על optimum car wax אבל אני מאמין שתסלחו לי :wink:

שלומי.

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

נסחפתי קצת עם ההסבר על ONR בשרשור על optimum car wax אבל אני מאמין שתסלחו לי :wink:

שלומי.

דווקא טוב שנסחפת כי אני באמת שוטף קודם עם onr והייתי רוצה לשמוע כמה שיותר טיפים למתחילים

פקק של בקבוק ליטר?

פורסם
פקק ONR מכיל 2\1 OZ .

היחס המדוייק לדלי השטיפה הוא 1 OZ ל2 גאלון מים.

אני עובד עם עם גאלון ריק כדי למלא מים בדלי בצורה מדוייקת ובדרך כלל הדלי בו אני משתמש מלא בלפחות 3 גאלונים (ו 3 פקקים בהתאמה)

המוצר הזה נהדר בהנחה ומשתמשים ביחס הנכון . רצוי מאד להקדים ריסוס מקדים עם תמיסה מרוכזת יותר (ריכוז של 8OZ לגאלון-כמובן שמשתמשים בהרבה פחות מגאלון (-: ) ,נותנים לה לעבוד חצי דקה בערך ולאחר שוטפים עם התמיסה שבדלי.

יש לזכור שיחס נמוך מידי יאכזב מבחינת יכולת ניקוי וסיכוך וגבוה יותר פשוט ייצר מריחות וגם לא ינקה יותר טוב.

שלומי.

כשקניתי לקחתי מדיד ויצא שפקק מתאים לדלי ממוצע,סך הכול רבע פקק פחות או יותר לא משנה,זה לא מדע מדויק.

• תוכן חדש...