Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתכנן לקנות אוטו בתקציב 10-15 אלף שקל שהשימוש בו יהיה 3-4 פעמים בשבוע נסיעות קצרות (רבע שעה במצטבר ליום) ופעמיים-שלוש בחודש נסיעה לתל אביב (חצי שעה כיוון מהאיזור שלי).

נדרש לציין כי אני מחפש אוטו אמין , חסכוני וידני (חובה) שישרת אותי בצורה הכי טובה ללא תקלות וטיפולים יקרים..

ההתלבטויות שלי הם בהתאם לתקציב (אני מציין את סוג הרכב אך לא את השנה כי בהתאם ל15 אלף שקל זה משתנה מדגם לדגם).

יונדאי גטס

פיאט פונטו (שבהתחלה הייתה מחוץ לרשימה אך שמתי לב שיש הרבה המלצות בפורום)

יונדאי אקסנט\אלנטרה\לנטרה

רנו קליאו

הצעות לרכבים אחרים יתקבלו בברכה

תודה מראש!

פורסם

אני הייתי מתמקד בחיפושים אחרי פיאט פונטו או יונדאי גטס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי גם בודק את הפיאט פנדה,ביונדאי גטס חפש רמות איבזור gls/gli,כמו כן ב 2006 הרכב עבר מתיחת פנים שכללה מנוע חזק וחיסכוני יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שרשמתי מעלי:

גטס

פונטו

פנדה

כל אחת תהיה תמורה טובה למחיר בתנאי שהיא מטופלת כמו שצריך, אחרי הכל הרכבים האלה נמצאים לפחות 8 שנים על הכביש.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

עוד שאלה. כדאי לקחת את הרכב לבדיקה לפני הקניה? ואם כן כמה זה עולה? ואיך זה בדרך כלל אני והמוכר חצי חצי?

עוד התייעצות נוספת. שמתי לב שאין דגם אחר ליונדאי גטס ידני מלבד הglf.. ואני דיי נעול על ידני.. כדאי או לא כדאי? ודרך אגב אמא של חבר שלי קיבלה יונדאי גטס 2006 מהעבודה הגרסא האוטומאטית והוא אמר לי לא לגעת.. האם הרכב הזה עלול להיות בעייתי?

תודה!

פורסם

גטס נחשבת לשתיינית דלק.

פיאט פנדה או פונטו הכי חסכוניות, אמינות, אבל מנועים חלשים. סיאט איביזה ואחיותיה אם אתה מחפש קצת יותר כח וזריזות.

כמובן שכדאי לקחת את הרכב לבדיקה. העלות על הקונה אלא אם כן תמצא מוכר פראייר או נואש ,שזה מחשיד.

אני בעד ידני - יותר אמין, יותר שליטה באוטו, ויותר חסכוני בדלק (אם אתה יודע איך לנהוג חסכוני).

שורה תחתונה, לצרכים שלך אני חושב שהפנדה תתאים בול.

פורסם

הגטס הידנית דווקא די חסכונית - רק האוטומטית עד מתיחת הפנים של אמצע 2006 נחשבת שתיינית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגטס יש גם gli/gls צריך לחפש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יונדאי גטס

פיאט פנדה

פיאט פונטו

ברור שלקחת רכב לבדיקה לפני קנייה. לא לוותר. גם במוסך ולאוו דווקא במכון.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...