Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז לא מזמן מכרתי את הפראדו מההתקנה הזאת (כבר היה לי מאוד קשה עם 2 דלתות):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?438240-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%91%D7%99-%D7%94%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94-%D7%95%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA&highlight=%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8+%D7%A4%D7%9C%D7%92_

והתחלתי לחפש לנד קרוזר ארוך במקום ואז הבנתי שאני יכול להמתין אם זה כי יש דברים יותר חשובים כרגע וקניתי שברולט סוואנה לאיזה פרוייקט בניה לזמן מוגל, ברגע שאסיים אחזור לחפש מחדש לנד קרוזר ארוך.

מצאתי רכב במצב מצויין שהגיעה כרכב הסעות מקורי מהייצרן.

כיוון שיצא וזה הרכב שמצאתי זה גם הפך לרכב טיולים, כל פעם שמישהו מהמשפחה צריך הוא לוקח.

הספסלים מתפרקים בקלות על ידי פינים, כך שביום יום הרכב ללא הספסלים וכאשר צריך אז מרכיבים אותם.

בגלל סיבה זאת אני מעוניין לטפל בעניין ה"מערכב ברכב" כרגע יש יחידת ראש מקורית שהגיע עם הרכב, וכך גם הרמקולים הכל מקורי משנת 2002, הרמקולים כבר מתפוררים ביד והממברנה מזמן עפה ברוח.

המטרה היא להחליף את יחידת הראש במערכת דאבל דין פשוט, וסביר שהיה יד שניה (אלה אם היה שוב איזה מבצע כמו הפנסוניק ב 699 ש"ח דרך וואלה)

הסיבה היא כי כנראה שהיה בהמשך מסך תקרה.

בנוסף לזה יש להחליף זוג רמקולים בדלתות מקדימה, בהנחה ולא היה מגבר וסאב לעולם ברכב הזה, איזה רמקולים כדאי לקנות?

יש סיבה לקומפוננט בכלל?

מאחור חשבתי על רמקולים 6/9 שהיו מותקנים מאחורי הכסא נהגה וכסא נוסע, האם זה נכון?

אשמח להערות ורעיונות נוספים.

דבר אחרון, אני מצרף תמונות של הרמקול הקידמי ושל התושבת שלו.

איזה מידת רמקולים זאת?

על הרמקול עצמו לא כתוב.

אך מה שכן כתוב זה שהרמקול הוא 8 אום, זה משנה באיזה שהיא צורה?

אני מבין שזה לא ההתנגדות המקובלת עבור רמקולים לרכב.

תודה

רמקול2.jpg

רמקול 1.jpg

רמקול.jpg

• תוכן חדש...