Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב לרכישה 30000

ידני/אוטומט עדיפות לאוטומט, הצעות על ידני ייתקבלו בברכה

נפח מנוע -

קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') -

תת דגם.(מומלץ, לא חובה) -

רמת אבזור(מומלץ, לא חובה) -

שנתון(מאיזה שנה הכלי) - 2005 ומעלה

חדש/משומש -

מספר מקומות ישיבה -

קילומטראז'(רק אם ידוע, בקנייה/חוות דעת על רכב משומש) -

דרישות של צריכת דלק- נמוכה

כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע בשנה(כדי שנדע האם לבחור מנוע דיזל או בנזין) -18000

מה הצרכים מהרכב - לימודים ועבודה (50 ק"מ ביום)

שלום לכולם!

אז כמו שהבנתם אני מעוניין לרכוש רכב לשנים הקרובות, נתון חשוב שלא ציינתי למעלה הוא שחשוב לי שהרכב יהיה אמין! תודה מראש לעוזרים​

פורסם

אוטומט- דייהטסו סיריון/יונדאי גטס.

ידני- אם אין לך צורך במרווח פנים ומנוע חזק- סוזוקי אלטו/פיאט פנדה תספיק. אם אתה רוצה משהו טיפה יותר חזק ומרווח- חפש סקודה פאביה 1400 ידנית שמורה במצב טוב- רכב טוב וכמובן לבדוק שהרכב טופלח כראוי.

פורסם

לא ידוע על מקרים בהם הרכב סטה מעצמו או איבד יציבות במהלך נסיעה. לענין הרעשים, בדוק במוסך ממה נובעים ויתקנו את הבעיה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חברים אני מה זה לא רוצה לטעות בבחירה שלי, בכל זאת אני יחסית קצר במזומן וגם שוכר דירה וגם כמו שציינתי אני מעוניין להביא את הרכב לכמה שנים טובות כך שזו עסקה מאוד משמעותית בשבילי

פורסם

לחברה של אישתי יש סיריון 2007 כבר כמה שנים והיא מאוד מרוצה. בתקציב שלך חשוב שתקנה את הרכב שטופל בצורה הטובה ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת, טסט ארוך ומצב חיצוני ומכאני טוב ולא להסתמך על שמועות.

• תוכן חדש...