Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטה\קילוף של ספה מעור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חתך קטן. רק תיקון מבפנים.

חתך רחב שניתן להכניס 2 אצבעות לפחות. מכניסים חתיכת עור עם דבק, מדביקים על חתך מבפנים.

חתך גדול. יותר קל.

ועם יש גישה מלמטה יותר טוב

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם כבר בנושא עסקינן- מישהו יודע היכן ניתן ליקנות את הערכה לתיקון ספות עור? אני מדבר על המילוי המיוחד לתיקון סדקים/קרעים +הכנת צבע של העור לצביע מעל החומר מילוי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
חתך קטן. רק תיקון מבפנים.

חתך רחב שניתן להכניס 2 אצבעות לפחות. מכניסים חתיכת עור עם דבק, מדביקים על חתך מבפנים.

חתך גדול. יותר קל.

ועם יש גישה מלמטה יותר טוב

מה זאת אומרת רק תיקון מבפנים?

יש וידאו איך עושים את זה? (אני מניח שלוקחים חתיכה קצת יותר גדולה מגודל החתך, מכניסים פנימה ובקצוות העליונים ובכל החלק התחתון של החתיכה מדביקים - אגב איך משיגים חתיכות עור, דבק וציוד שמתאים לצבע הספה?)

וכמו שHWGEEK רשם - אשמח גם לדעת, אפילו שמות של המוצרים שצריך

פורסם

זה אתר שמצאתי בזמנו- אבל לא יודע אם מומלץ ומה איכות החומרים שהם מוכרים:

http://www.leatherrepairkits.com/

כמו שרואים הפיתרון יחסית פשוט לבעלי ידיים ימניות ולדעתי רק שלב הצביע הוא הקשה יותר -במיוחד אם העור הוא מסוג מעונן(שילוב של שתי גוונים במקביל).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש חברות שיכולות להוריד שכבה מהעור ולהשתיל שכבה אחרת. הם בדר כלל עובדים עם יבואני יוקרה שסחורתם לפעמים נפגמת בהובלה.

שריטות הם יודעים להעלים בוודאות.

• תוכן חדש...